В процес 108 Приключени 2601

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Чистота

Начало
07.04.2024
ID:
3272

Здравейте! Искам да подам сигнал за нередности, които се случват в нашия квартал, а може би и в целия град. Живея на улица „Бачо Киро“ до парк „Баба Тонка“. Всеки ден наблюдавам как сметоизвозващата кола изхвърля контейнерите. Голяма част от боклука се изсипва на самия път, а не се събира в контейнера. Става въпрос за всички контейнери в квартала. Всеки ден със съседите метем боклуците, защото се разнасят. В парка има и детска площадка. Децата тъпчат боклуците, минават с велосипеди, тротинетки и ролери върху тях. Прилагам снимков материал. Моля за Вашето съдействие и разрешаване на този проблем!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Боклук по улицата и тревните площи

Начало
07.04.2024
ID:
3270

Уважаеми служители на община Асеновград, мисля че няма нужда от описание, гледката е покъртителна. Боклуците се пилеят свободно от вятъра и ровещите в контейнера ''същества" и достигат до детската градина. Затова ли плащаме толкова скъп данък смет? За да виждаме отпацаците си по ливадите и улиците. Засрамете се!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сметосъбиране кв. Изток

Начало
03.04.2024
ID:
3261

Здравейте, Тази сутрин събирането на контейнера с отпадъци беше просто агония - децата ми се притесниха, а се радват да гледат сутрин от прозореца. Проблемите според мен са няколко: - развален сметосъбиращ автомобил - потрошен контейнер - изхвърляне на клони пречещи изпразването на контейнера Резултатът виждате на снимката - боклуци се разпръсват по улицата пред къщите ни - тива е не само неприятно, но и опасно през летните месеци. Може да доведе до болести и зарази - децата ни карат колела и играят с топки на тази улица. Моля за отговор с действия, които община Асеновград ще предприеме. С уважение,

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Недобросъвестни граждани

Начало
01.04.2024
ID:
3256

Моля да се почистят отпадъците изхвърлени от недобросъвестни граждани на ул. Свети Димитър. Подаден е и сигнал на дежурният в Община Асеновград на 31.03.2024 година в 15:37,като същият пое ангажимент да сезира компетентните. Моля да се сложат още два допълнителни казана за битови отпадъци на същата улица, предвид живущите.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Събиране на излезли от употреба електроуреди

Начало
26.03.2024
ID:
3241

Здравейте! Ще има ли скоро акция за събиране на излезли от употреба стари електроуреди и ако да, кога се очаква?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Почистете пътя преди Асенова крепост

Начало
24.03.2024
ID:
3238

Искам да привлека вниманието на Общината към нелицеприятната гледка в подсъпа към туристическия обект Асенова крепост. Разхвърляни, разпилени , изгнили чували с пясък , както и разпростряла се дървесна растителност от лявата страна на пътя преди Крепостта. А горе ни посреща неработеща видеостена и часовник , който не е точен. По проект Асеновград - свещената порта на Родопите на бяха отпуснати 3 045 384.01 лв . По проекта се доставиха се и се монтираха 2 броя видеостени, на които трябава да се излъчват кратки филми рекламиращи Асеновата крепост и основните туристически забележителности в градаНе е достатъчно само да се усвояват средства. Необходимо е обектите да се поддържат и след това непрекъснато. На нас-гражданите ни прави впечатление , че общината не си върши работатата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Умряло куче

Начало
23.03.2024
ID:
3237

Добър ден Община Асеновград! Преди една седмица на 16.03 около 14 30 часа,подадох сигнал за умряло куче в басейна на кв Изток. Сигнала го подадох на дежурния телефон,мъжа каза че ще предаде на колегите! Е, явно не го е направил,защото кучето си плува все още или е нормално да се разхождам с дъщеря ми и да гледа тази Красива гледка ?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Изхвърлени кучета

Начало
21.03.2024
ID:
3234

Намерени са изхвърлени 3 малки кучета на по 30 дни в парка на лятното кино. Моля са съдействие !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Поставяне на къщички за птици

Начало
20.03.2024
ID:
3231

Здравейте, пиша това предложение от името на Общински младежки съвет- Асеновград. Ние бихме искали разрешение да поставим къщички за птици (приложение в снимките). Къщичките ще бъдат 6 на брой и ще бъдат разположени и в двата парка. Ще захванем къщичките с видии, като предварително са лакирани за максимална издръжливост. Бихме били много благодарни, ако получим разрешение. Поставянето на къщички е предвидено за 20.03 в 17:00 ч.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно кръстовище

Начало
18.03.2024
ID:
3230

Здравейте, може ли да преместите контейнера от там? Мястото му е много неудачно, няма никаква видимост за шофьорите. Вие дали ще можете да завиете нормално?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител