В процес 186 Приключени 2716

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Пейките покрай реката на жентъра

Начало
09.07.2024
ID:
3533

Моля да направите нещо с пейките покрай реката на центъра. Постоянно се местят и са една срещу друга няма как да се използват. Захванете ги по някакъв начин за да не се местят повече и без това са прекалено малко сега пък още по зле.... и от дърветата там падат изсъхнали клони, огледайте ги.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Комари

Начало
03.07.2024
ID:
3507

Здравейте, интересувам се има ли програма за периодично пръскане против КОМАРИ. Живеем покрай реката и положението е нетърпимо денонощно. Невъзможно е да се стои навън нито денем нито вечер. Защо има график за пръскане против кърлежи (който явно е неефективен, в предвид многобройните сигнали), а не се пръска против комари. Защо в град като Рудозем общината редовно обработва тревните площи против кърлежи и комари, а в Асеновград това не се прави. През последните 4-5 години в кв. Свети Георги е невъзможно да се разходиш или дори да постоиш навън без репелент (който не винаги помага). Моля да се вземат адекватни мерки по повдигнатия проблем. Жителите на кв. Свети Георги го заслужават.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Винаги препълнени еко кошове

Начало
02.07.2024
ID:
3504

Кошовете за рециклиране срещу конската чешма са винаги препълнени и преливащи. Не ви ли е срам? Там живеят страшно много хора. Моля задвижете по-честото им изпразване, за да не хвърлят хората отпадъците си по тротоара и улицата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Теч на пръскачки

Начало
01.07.2024
ID:
3503

Здравейте, Цялата градинка е в локви и кал, тъй като напоителната система- пръскачките на тревата не функционират правилно. Освен тревата, мокрят безумно алеите и няма откъде да се мине. Там играят деца и градинката активно се използва от хора от всякаква възраст. Недопустимо е и такова разхищение на вода. Моля да се обърне внимание и своевременно да се отстрани проблемът.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

високи треви на градския стадио

Начало
30.06.2024
ID:
3502

Високи треви на градския стадион невъзможно преминаване !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Премахване на много стар кош за рециклиране

Начало
28.06.2024
ID:
3500

Здравейте, това е продължение от сигнал №3474. Вече ми отговорихте, че не могат да се сложат кошове за рециклиране на Клокотница 1, но искам да помоля да организирате вдигането на един мноооого стар зелен кош за рециклиране, който стои от години тук до блока на Клокотница 1 на ъгъла с Иларион Макариополски. Този кош трябва да се премахне тъй като е пълен с различни боклуци не само с бутилки и не може да се изпразни нормално за рециклиране, а е и безкрайно стар и мръсен отвън. Нека да не трупаме стари неща, които създават мръсотия и изглеждат грозно. Благодаря Ви.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

КЪРЛЕЖИ

Начало
24.06.2024
ID:
3492

В парка лятното кино има кърлежи за 2 часа престой 2 бр се забиха на детето микии

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Листни въшки по дърветата цапат детската площадка площадка

Начало
16.06.2024
ID:
3477

Дърветата на детската площадка зад магазин Чинара са нападнати от листни въшки, които падат върху площадката и цапат абсолютно всичко - неизползваеми са пързалката, пейките, пясъчника... Моля за съдействие за отстраняване на това заболяване по дърветата.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Миене на улиците и на тротоарите

Начало
15.06.2024
ID:
3476

Здравейте, искам да попитам колко често е предвидено да се мият улиците? И също колко често е предвидено да се мият тротоарите? Има ли някакви машини за почистване и миене на тротоарите? Виждаме само метене на улиците с метли, което изглежда доста остаряло като метод. Благодаря Ви за информацията.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Има нужда от поставяне на кошове за рециклиране

Начало
15.06.2024
ID:
3474

Здравейте, искам да помоля да се поставят нови кошове за рециклиране при възможност и от двете страни на блока на Клокотница 1. Имаше един стар кош за бутилки, който е необходимо да се махне тъй като е пълен с други боклуци и да се поставят нови кошове за рециклиране. Хубаво е да се сложат и от двете страни на блока, тъй като вече доста се рециклира и се препълват тези кошове наоколо до съседните блокове. Благодаря Ви.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител