В процес 78 Приключени 1033

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Преливащи Еко комунали за разделно събиране

Начало
17.01.2022
ID:
1391

Здравейте, Искам да подам сигнал, че от преди нова година кошовете Еко - за разделно събиране, не са били изпразвани нито веднъж. Кошовете приливат, а хора като мен живеещи в близост няма как да си изхвърляме отпадъците за рециклиране и вече летят навсякъде около улиците там. Това е безумие. Искаме да живеем правилно и да рециклираме, а дори не ни се дава шанс. Кошовете залепени точно до тях за битов отпадък обаче се събират, трябва да се направи нещо по въпроса, защото от много време преливат и хората са принудени да хвърлят огромния си отпадък, който може да се рециклира в битовия, а това е напълно ненужно! Моля заемете се и решете проблема!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улично осветление

Начало
15.01.2022
ID:
1387

На улица Стою Шишков над стълбите не помним кога за последно имахме улично осветление.Особено през зимните месеци е доста неприятно.Моля да се разреши проблема в най кратък срок.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Продължаващ проблем с чистотата

Начало
15.01.2022
ID:
1386

Близо месец след подаден сигнал с номер -1336 и обещание от ваша страна за преместване на контейнерите, положението с мръсотията продължава да е трагично!!! Моля ви за спешни мерки! Това бунище е 2 метра пред прозорците на живущите на княз Александър Батенберг 78. Мястото на тези контейнери не е там! Цял град идват с бусове, камиони и каруци и си изсипват боклуците на метри от погледите ни.Приложените снимки показват "картината ",която десетки живущи са принудени да виждат всеки път ,поглеждайки навън. Още колко трябва да търпим това безобразие!? МОЛИМ ВИ ЗА СПЕШНИ МЕРКИ И НЕЗАБАВНО ПРЕМЕСТВАНЕ НА КОНТЕЙНЕРИТЕ!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

липсващо осветление младежки дом

Начало
15.01.2022
ID:
1383

Здравейте , осветлението на младежки дом ( палеонтологичен музей ) не работи от доста време ( след музея до бившият фонтан ) Там спортуваме , минават пешеходци и коли , след като вече няма бариера за коли . Моля вземете мерки !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улично осветление

Начало
14.01.2022
ID:
1382

Проблема е че осветлението на тази улица започва да работи след 20ч ,а в същото време сутрин осветлението работи след 8 часа.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
14.01.2022
ID:
1381

Уличното осветление на ул.,, Родолюбие" 38, 40, 42 и продължение, както и на ул.,, Стою Шишков" и ул. ,, Осогово" не работи от около месец. Моля да бъдат взети мерки, защото в рамките на два месеца, това се случва за втори път!

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Незаконни постройки

Начало
14.01.2022
ID:
1380

Сигнализирам, Ви , че в имота ми на ул.,, Атанас Свещаров '' 21 съществуват незаконни постройки- два навеса и масивна постройка, които са собственост на Ани и Стефан Шенкови. Моля за вашето съдействие, за премахването на същите.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Незаконен строеж!

Начало
13.01.2022
ID:
1379

Във връзка с изпълняването на незаконно строителство от съседа живущ в гр. Асеновград ул. ,, Зах.Стоянов''77:бях подала жалба, на която получих отговор с входящ номер 94Т182(30.07.2021).Отговора не ме удовлетворява и не отговаря на истината. В жалбата не става въпрос за укрепване на съществуваща постройка, а за изключително нова такава, която е построена в/у съществуващата. Допълнителните постройки са едноетажни, новата постройка е като втори етаж и не може да се счита за допълваща постройка! Тази постройка е построена в периода пт 2019-2020, така че не може да се счита като търпим строеж на сграда построена до 2001г.,така както е цитирано в отговора Ви. Няма как дадена постройка да се укрепва като се надстроява с нова! Искам повторна проверка и отговор съгласно ЗАКОНА!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствени кучета

Начало
13.01.2022
ID:
1377

Няколко безстопансвени кучета се разхождат по главната на града. Събират се на група. Нападат други животни и хора.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Питане

Начало
12.01.2022
ID:
1374

Имам питане относно нашата жилищна кооперация,живеем на втория етаж а под нея се отдават под наем наше и на съседите помещения. Те сменят статута от заведение на дюнер и поискаха разрешение за прекарване на тръба за аспирация на което не се съгласихме а в последствие казаха ,че ще я пуснат в комина на кооперацията ,който е общ за което също не желаем и отказахме,но въпреки това продължават дейности . Не сме съгласни ,защото миризмата и мазнините ще пречат на живота ни там и имаме малки деца. Към кого можем да се обърнем за съвет и помощ по нашия казус.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител