В процес 51 Приключени 1714

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Ухапан от куче

Начало
26.01.2023
ID:
2172

Днес бях нахапан от група безстопанствени кучета, намиращи се до блоковото пространство зад читалището в гр. Асеновград. Моля погрижете се за сигурността и здравето на гражданите в град Асеновград със съответни действия! Благодаря!

Статус:  В процес

Алея парк срещу ЖП гарата

Начало
25.01.2023
ID:
2170

Края на централната алея на парка срещу ЖП гарата е със силно замърсена от растителност настилка, блокирайки връзката и с тротоара на ул. Васил Левски. Налага се пешеходците да преминават през тревните площи, образувайки кална пътека, която е неизползваема за майки с детски колички.

Статус:  В процес

Дърво за кастрене.

Начало
24.01.2023
ID:
2169

Здравейте искам да подам сигнал за дърво намиращо се на ул.Захари Стоянов 28. Има нужда от кастрене на клоните който са вплетени в кабелите. Въпрос на време е да стане инцидент . Моля да вземете бързи и адекватни мерки. Благодаря!

Статус:  В процес

ОБЕЩАХТЕ ЗА ВИЛНА ЗОНА ПАРАКОЛОВО ВОДА Г-Н ГРУДЕВ! КОГА ЩЕ ИМА ДЕЙСТВИЯ?

Начало
23.01.2023
ID:
2167

Уважаеми г-н кмет на гр.Асеновград, Бяхте обещали за вилна зона Параколво да пуснете тръба за вода от ново построената ВИК помпена станця която ще захранва с вода мулдовския манастир Света Петка. Знаем, че за този проект са отпуснати милиони. От дълги години на сам, само обещания давате за вилната зона Параколово на Асеновград, но реални действия не виждаме. Във вилната зона има много вили които имат нужда от вода и инфраструктура, подавани са множество сиганли и молби през годините, защо никой от управниците не работи по въпроса? Искаме действия не само обещания!!!

Статус:  В процес

Опасни стълби и тротоари.

Начало
23.01.2023
ID:
2166

Опасни стълби с липсващи и паднали плочки,които дори не са нивелирани.Всеки ден от там минават хора и ученици за автобусната спирка до БББ на ул.Христо Ботев Моля, да се обърне внимание и на тротоарите в квартал Изток, а не само на центъра и пазара. Благодаря за вниманието!

Статус:  В процес

Спешно

Начало
23.01.2023
ID:
2165

Изкъртена врата на табло улично осветление .открити тоководещи части.

Статус:  В процес

Улично осветление

Начало
22.01.2023
ID:
2163

От Четири нощи уличното осветление на с.Лясково не работи! Кога ще се сетите да изпратите ремонтна група?

Статус:  В процес

Неработещо улично осветление

Начало
20.01.2023
ID:
2160

Липсва улично осветление на ул.Чая

Статус:  В процес

Неработещ световар

Начало
19.01.2023
ID:
2159

Добър ден! Светофара на кв. Зъбчето посока от Център Асеновград към с. Болярци се нуждае от ремонт. Козерката на червената светлина липсва и при слънчево време не се вижда добре, поради което много шофьори минават на червено. Също така светлинната индикация за пешеходците не се вижда добре. Моля този път ремонтната дейност да бъде извършена адекватно. Благодаря!

Статус:  В процес

Пешеходни пътеки

Начало
19.01.2023
ID:
2154

Моля, да бъдат осветени двете пешеходни пътеки, описани по-горе. За безопасността на пешеходците е необходимо да да бъдат добре осветени и да бъде поставен светлинен сигнал, предупреждаващ отдалеч шофьорите за пешеходна пътека.

Статус:  В процес