В процес 47 Приключени 1507

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Липсващи пътни знаци

Начало
20.09.2022
ID:
1901

Здравейте, за съжаление в кв. Баба Тонка с годините една по една почти всички пътни знаци/табели, да не кажа всички, изчезнаха поради една или друга причина. Местоположението, което съм маркирал на картата, е доста инфарктно от тази гледна точка, че именно на това място се събират 3 отделни улици и много често се получават конфликтни ситуации, а и не малко катастрофи. Моля Ви наистина при първа възможност да се поставят съответните пътни знаци спрямо плана за движение в града. Освен това поради наличието на няколко търговски обекти в същия този район много често от двете страни на пътя преди излизането/ влизането на/от главния път по ул. Княз Борис I паркират автомобили, които затрудняват съответното движението на останалите участници, а знак забранено паркирането липсва.

Статус:  В процес

повторно нарушение

Начало
18.09.2022
ID:
1897

След като преди две седмици(на 05.09)пуснах сигнал за неправомерно паркиран автомобил на тротоара на ъгъла на ул.Драгоман с ул.Копринарска, и непоставен пътен знак поради тази причина,че автомобила пречеше затова, служители дойдоха и поставиха знака (знак СТОП) на мястото му, без автомобила да е преместен , така че той(автомобила) остана блокиран на тротоара. Бях удовлетворен от свършеното и реших, че сте решили проблема докато днес (18.09) останах неприятно изненадан, че автомобила си седи абсолютно по същия начин неправомерно на тротоара и (забележете) знака го НЯМА. Това вече е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Знакът го няма. това означава,че или собственикът на автомобила го е премахнал, или е откраднат. И автомобила ОТНОВО е на тротоара. Не е ли време за сериозни санкции. Държа лично да знам .

Статус:  В процес

незаконно паркиране

Начало
09.09.2022
ID:
1876

След ремонта на ул. Драгоман на ъгъла на същата с ул. Копринарска трябваше да бъде поставен знак СТОП, който е там ,но е захвърлен на тротоара. На мястото на тротоара, където трябва да е знака от години вече спира автомобил, който пречи не само за поставянето на знака, но и за преминаването на пешеходци, сякаш това е негово паркомясто. Не съм сигурен дали той(шофьора на автомобила) е премахнал знака ,за да може да го спира там, или знака не е поставен, защото автомобила е пречел, но нито автомобила му е там мястото, нито знака трябва да се търкаля на тротоара, а да се постави на правилното място.

Статус:  В процес

БЕЗДЕЙСТВИЕ

Начало
05.08.2022
ID:
1802

https://signals.asenovgrad.bg/bg/signals/view/1649 .От Китай ли ги поръчвате тея знаци цял месец нито 1 липсващ пътен знак не е поставен !!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасност от падане на пътен знак

Начало
12.05.2022
ID:
1596

Пътен знак "стоп" на посоченото кръстовище от страната на тротара на у-ще "св. княз Борис I" от няколко седмици е с нарушена стабилност в основата си и стои наклонен, като не е сигурно кога и върху кого/какво може да падне и предизвика инцидент.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Паднал пътен знак "стоп"

Начало
14.04.2022
ID:
1561

Здравейте, Знакът "стоп" на кръстовището на ул. "Градешница" с ул. "Княз Борис I" е повален на земята.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Поставяне на знак В23 "Забранено е завиването в обратна посока"

Начало
14.04.2022
ID:
1559

МПС-тата, които завиват от бул. България към кв. Запад на "Зелена стрелка" биват блокирани от МПС завиващо в обратна посока и в пиковите часове настава дълга опашка от коли. Предлагам на съответното кръстовище в крайна лява лента да се постави знак В23 "Забранено е завиването в обратна посока". Желаещите да завиват в обратна посока могат да го направят 100 м по-напред на бул. България на кръговото кръстовище за Околовръстното.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

пребоядисване на пежеходни пътеки

Начало
17.03.2022
ID:
1506

Здравейте, с писмо от 07.02.2020 г ме информирате, че пъшеходните пътеки по опренсяванена маркировката на територията на гр. Асеновград ще се извърши след сключване на догоовр с фирма - изпълнител за хоризонтална маркировак. По - специалното моето питане, касаеше маркировакта на бул. Цар Иван Асен II около хранителен магазин БББ. ДО ТОЗИ МОМЕНТ ТАКОВА ОПРЕСНЯВАНЕ НЯМА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ, А МИНАХА ВЕЧЕ 2 ГОДНИ, видно от приложеното от мен писмо. В тази връзка, какво сте предприели и докога ще чакаме да сключите договор с фирма - изпълнител. Таня Витанова

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Нередност

Начало
30.11.2021
ID:
1300

Точно пред нашия вход, има една табела която указва посоката към Садово, Поповица, Кърджали тя се държи на половината си болтове и е въпрос да падне защото е доста голяма и тежка.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Паднал знак

Начало
18.11.2021
ID:
1278

Паднал знак стоп на кръстовището между Капитан Андреев и Княз Александър Батенберг

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител