В процес 55 Приключени 1944

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Велоалея

Начало
02.05.2023
ID:
2411

Има паднал знак за обозначеие на велоалеята в близост от автомивката зад училище "Княз Борис l" Също така в непосредствена близост до падналият знак има непочистени бетонни конуси, оставени в градинката и стоят захвърлени от началото на играждането на самата велоалея.

Статус:  В процес

Липса на улично осветление и пътни знаци

Начало
23.03.2023
ID:
2293

Няма цели участъци улично осветление, последната част до бензиностанция Лукойл не свети изобщо. Няма никакви предупредителни табели за изрязан пътен участък, там където се прекарват тръбите от старите гробища посока 40-те извора. Има опастност от изкривяване на автомобилни джанти, спукани гуми или спукване на челното стъкло поради многото разпилени камъчета.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Поставяне на легнали полицаи на улица ,,Стоян Джансъзов" кв.Запад

Начало
01.02.2023
ID:
2191

Здравейте,моля да предприемете мерки за поставяне на легнали полицаи по цялото протеже на улица ,,Стоян Джансъзов",защото всеки ден от там минават коли с изключително висока скорост.В квартала има много детски площадки и там играят вашите и нашите деца.Моля да вземете сигнала на сериозно,докато не се е стигнало до инцидент.Преди асфалтирането на улицата там имаше изкуствени неравности за ,,убиване" на скоростта,но след него те бяха премахнати не знайно защо...

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Нерегулирани кръстовище на ул. Спортист

Начало
23.11.2022
ID:
2060

Не е регулирано с пътен знак за предимство или друго кръстовището на ул. Спортист и ул. Капитан Райчо от западна страна, номера 50-52. Движението по Спортист е силно интензивно . При движение по Ул. Спортист от долу нагоре( от север на изток) на въпросното кръстовище с ул. Капитан Райчо се явяваш без предимство. Ул. Кап.Райчо в тази си част е малка, задънена и неасфалтирана( номера 50,52,54 и д-р.) И би трябвало да е ограничена на въпросното кръстовище със знак Стоп. Липсата му създава предпоставка за възникване на ПТП.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Светофар Нико

Начало
08.11.2022
ID:
2020

Днес сутринта отново има проблем с светофара на сладкарница "НИКО". Пуска фалшив подготвителен сигнал. Надявам се на бързо съдействие преди да се е случил инцидент!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Паднал знак

Начало
07.11.2022
ID:
2016

Паднал знак

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Добавяне на легнал полицай или допълнителни знаци

Начало
06.10.2022
ID:
1948

Много често не се спира на светофара,въпреки че е зелено за пешеходци. Там минават основно деца все пак има училище .

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Липсващи пътни знаци

Начало
20.09.2022
ID:
1901

Здравейте, за съжаление в кв. Баба Тонка с годините една по една почти всички пътни знаци/табели, да не кажа всички, изчезнаха поради една или друга причина. Местоположението, което съм маркирал на картата, е доста инфарктно от тази гледна точка, че именно на това място се събират 3 отделни улици и много често се получават конфликтни ситуации, а и не малко катастрофи. Моля Ви наистина при първа възможност да се поставят съответните пътни знаци спрямо плана за движение в града. Освен това поради наличието на няколко търговски обекти в същия този район много често от двете страни на пътя преди излизането/ влизането на/от главния път по ул. Княз Борис I паркират автомобили, които затрудняват съответното движението на останалите участници, а знак забранено паркирането липсва.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

повторно нарушение

Начало
18.09.2022
ID:
1897

След като преди две седмици(на 05.09)пуснах сигнал за неправомерно паркиран автомобил на тротоара на ъгъла на ул.Драгоман с ул.Копринарска, и непоставен пътен знак поради тази причина,че автомобила пречеше затова, служители дойдоха и поставиха знака (знак СТОП) на мястото му, без автомобила да е преместен , така че той(автомобила) остана блокиран на тротоара. Бях удовлетворен от свършеното и реших, че сте решили проблема докато днес (18.09) останах неприятно изненадан, че автомобила си седи абсолютно по същия начин неправомерно на тротоара и (забележете) знака го НЯМА. Това вече е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Знакът го няма. това означава,че или собственикът на автомобила го е премахнал, или е откраднат. И автомобила ОТНОВО е на тротоара. Не е ли време за сериозни санкции. Държа лично да знам .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

незаконно паркиране

Начало
09.09.2022
ID:
1876

След ремонта на ул. Драгоман на ъгъла на същата с ул. Копринарска трябваше да бъде поставен знак СТОП, който е там ,но е захвърлен на тротоара. На мястото на тротоара, където трябва да е знака от години вече спира автомобил, който пречи не само за поставянето на знака, но и за преминаването на пешеходци, сякаш това е негово паркомясто. Не съм сигурен дали той(шофьора на автомобила) е премахнал знака ,за да може да го спира там, или знака не е поставен, защото автомобила е пречел, но нито автомобила му е там мястото, нито знака трябва да се търкаля на тротоара, а да се постави на правилното място.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител