В процес 193 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Проблемна шахта

Начало
14.06.2024
ID:
3472

Здравейте! Както е видно и на снимките тази шахта е в това състояние вече доста време и създава предпоставки за ПТП. Моля, в най-кратък срок да се отстрани проблема

Статус:  В процес

Опасност

Начало
06.06.2024
ID:
3450

Липсва настилката на улицата! В дивия запад ли сме или на луната? Пеизажа е точно лунен! Кога ще се асфалтира? Стига сте бездействали!

Статус:  В процес

Кратер на “новоположения асфалт”

Начало
03.06.2024
ID:
3436

Огромна дупка на средата на пътното платно, образувала се след ВиК авария. Новополеният асфалт е вече опасен не само за колите, но и за преминаващите пешеходци, особено вечер, когато улицата е потънала в тъма. Моля, вземете своевременни мерки!

Статус:  В процес

Дупки

Начало
01.06.2024
ID:
3429

Моля, да се асфалтира ( да се запълни, закърпи...). При всеки дъжд се получава голямо "езеро". Водата се събира. Друг е проблемът, че асфалта е много разрушен, липсва и дупката расте постоянно.

Статус:  В процес

Разрушена настилка на пътя

Начало
24.04.2024
ID:
3335

Пътят по улиците ,,Цар Александър II " и ,,Пере Тошев" е изцяло съсипан от множество дълбоки дупки. Една от дупките е точно на завоя между двете улици. За да преминат, автомобилите са принудени да навлизат в насрещното движение, което създава опасност за движението по пътя! Реновация на настилката на пътя не е правена, дупките стоят от години и така продължават да се увеличават. Моля екип от общината да вземе мерки.

Статус:  В процес

опасни дипки

Начало
18.04.2024
ID:
3316

Здравейте пиша Ви относно получените дупки които разрастват всеки ден и отново аз ще съм ощетен с достъп до гаража си в улица Ангел Кънчев, пътя беше ремонтиран скоро, но некачествено вижда се че и новия асфалт е изцяло в напукан, моля за адекватно въздействие

Статус:  В процес

Нарушена пътна настилка

Начало
10.04.2024
ID:
3278

Нарушена пътна настилка по цялата дължина на улица Свети Георги в квартал Свети Георги ( Джордж махала) и една ужасно опасна шахта вече два пъти правят ремонт и пак е в ужасно опасно състояние моля да бъдат взети мерки по сигнала ми !!!

Статус:  В процес

Улично осветление

Начало
09.04.2024
ID:
3277

Здравейте! Вече 4 месеца уличния стълб четвърти по ред от долната страна на главния път на ул. Изгрев в с.Долнослав, не свети и никой не взима под внимание , на улицата живеят доста възрастни хора и през почивните дни има доста малки деца , не е приятно да няма осветление. Моля да бъдат взети мерки . Благодаря . Да не говорим, че уличната настилка е компрометирана но.... жалко

Статус:  В процес

Разбита настилка

Начало
02.04.2024
ID:
3260

Настилка на отсечката от Бул. България до ул. Гоце Делчев е в окаяно състояние с множество дупки, опити за запълването им от граждани с подръчни материали и силно изронен асфалт! Тази 200м. Отсечката не е ремонтирана повече от 20г.

Статус:  В процес

Опасна дука застрашава преминаващи

Начало
16.03.2024
ID:
3227

От дълго време никой не взема мерки за дупките по натоварена улица.Премимаващите коли хвърлят камъни и застрашават пешеходци и други превезони средства в непосредствена близост,а шофьорите които се опитват да избегнат дупките за да не почупят автомобилите си преминават в другата лента и създават предпоставка за ПТП.Моля да се вземат необходимите мерки за решаване на проблема.Благодаря!

Статус:  В процес