В процес 57 Приключени 2546

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Електрическа шахта без капак

Начало
24.02.2024
ID:
3184

До детската площадка в Пърчовата градинка има електрическа шахта със счупен капак. Достатъчно дълбока е някое дете да се нарани, ако стъпи в нея или по-лошо. Моля да обърнете внимание и да я поправите в най-скоро време!

Статус:  В процес

Огромна дупка на Бул. България 9

Начало
08.02.2024
ID:
3134

Здравейте, преди 2 месеца се отвори огромна дупка на международния път на адрес Булевард България 9 , буквално срещу заведение МАКАБИ в посока Смолян. Направи ми лошо впечатление отношението на работниците , които с мобилния камион пълнят дупките с асфалт , понеже минаха по ул. Клокотница , После по Илинден и продължиха в посока Пловдив(Булсат) , като запълниха всички дупки, включително и тази пред Булсат, но тази която аз им показах не се върнаха да оправят, като на Илинден 15/19 също има дупка и нея не оправиха Тук живея и виждам почти всеки ден как някой си пука гумата и спират в последствие на Смолянската спирка за да си сменят гумата или викат платформа да ги извози Много е неприятно все пак е международен път и мисля, че е добре да се оправи час по-скоро. Благодаря Ви предварит

Статус:  В процес

Лоша пътна настилка по ул.Македония, кв.Горни Воден

Начало
29.01.2024
ID:
3121

Здравейте! Искам да сигнализирам за множество големи и опасни дупки по протежението на цялата улица Македония в квартал Горни Воден. Улицата е продължение на главният път на квартала и всекидневно по нея се придвижват освен живущите, също така и много туристи, посещаващи манастира Св. Св. Кирик и Юлита! Моля общината да изпрати подходяща техника за запълването и отстраняването на въпросните "кратери".

Статус:  В процес

Опасна улична шахта

Начало
26.01.2024
ID:
3116

Здравейте! Част от линейната шахта на кръстовището с улици "Градешница" и "Хан Крум" е почупена и липсваща, създавайки предпоставки за инцидент с МПС/ППС и(ли) пешеходци. Шахтата е в този си вид от няколко дни. Моля за своевременна реакция и Ви благодаря предварително! Поздрави!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Жалба

Начало
01.10.2023
ID:
2880

От шест месеца улицата ни е разкопана и никой не съдейства по-въпроса, хвърчат камъни по паркираните коли и минаващи пешеходци, изпотроших си колата при вкарване и изкарване в гаража не мисля, че това е нормално. Трябва да се вземе адекватно решение от страната на община Асеновград.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Дупки Искра-Новаково

Начало
29.09.2023
ID:
2878

Господин кмете, пиша относно лошото състояние на пътя Новако-Искра, който застрашава безопасността на движещите се по него автомобили. Особено в участъка от Новаково до реката е дупка до дупка. Благодаря предварително, че ще бъдат взети необходимите мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Открита опасна дупка

Начало
23.09.2023
ID:
2853

Моля ,в най-кратък срок да се вземат мерки за затваряне на дупка ,която ВиК направиха заради ремонт ,но вече 1 месец стои,...има реална опасност да стане беля ,минава човекопоток от Баделема към ул ,,Конушка,, по една минава ивица ...Дълбока е ,ако падне дете в тъмното ....цял месец е така...засега няма инциденти...чакаме...

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Ремонт на горноводенския път

Начало
06.09.2023
ID:
2803

Искам да разбера толкова ли са некадърни българските фирми който правят пътища шахти тротоари и тн. Как пък един път не го направихте както трябва? Явно толкова си можем. Къде е маркировката? Къде са пътните знаци? Защо не беше подготвена основата? Колко е гаранционния период на отсечката? След 1 година като половината път е на вълни кой ще е отговорен? Коя е фирмата изпълнител? Кой прие този ремонт и носи ли той отговорност за моята счупена кола след като съм платил данак и винетка?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Потъващи шахти в Горни Воден

Начало
06.09.2023
ID:
2800

Опасни шахти

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсващ капак на шахта

Начало
13.08.2023
ID:
2737

Поради липсващ капак на улична шахта, зейва голяма опасна дупка, където човек може да пропадне или кола да закъса! В момента съседи са я обезопасили с клони и кашон! Моля за навременна реакция!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител