В процес 53 Приключени 1940

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасна детска площадка на ул. Гоце Делчев

Начало
12.05.2023
ID:
2429

Здравейте, сигнализирам ви за опасна детска площадка на ул. Гоце Делчев. Има няколко проблема: 1. Дъските, които опасват пясъчника са изгнили и счупени; 2 от болтовете по ъглите на пясъчника стърчат и са много опасни. Намирам този ремонт за особено спешен. 2. Едната от вратите е с липсващи прегради (вижда се на снимката). По цялата ограда има счупени преградни дъски. 3. Настилката на площадката е с повдигнати ръбове и спъва не само децата, но и нас родителите. На тази площадка всеки ден играят прохождащи деца, деца на 2, 3, 4 години и всеки ден някой пада и се удря. 4. Пързалката е в лошо състояние: отчупен е парапетът при качване по стъбичките; по средата на самата пързалка има 2 дървени полукръга, които не са добре направени и дерат ръцете на спускащите се деца. Моля ви ремонтирайте

Статус:  В процес

Детска площадка Джордж махала

Начало
16.04.2023
ID:
2378

Прилагам снимка мисля че няма нужда от коментар.

Статус:  В процес

Опасна площадка кв. Свети Георги

Начало
14.04.2023
ID:
2372

Площадката е в окаяно състояние, не е подходяща за използване. Няма ги стъпалата-под тях излиза метална плъстина която е опасна някой да не се нареже. Няма ги парапети те на стълбите, страниците на тунелчето. За съжаление немога да приложа снимка.

Статус:  В процес

Опасна детска катерушка

Начало
09.04.2023
ID:
2366

Част от катерушката на детската площадка е демонтирана и в сегашното си състояние е опасна за децата. Детската площадка понякога се посещава от малките палавници без техните родители. Опасността е голяма! Вземете незабавни мерки. Благодаря!

Статус:  В процес

Теч на вода в двора на ДГ Мир

Начало
30.03.2023
ID:
2321

От повече от месец в двора на детска градина Мир тече подпочвена вода, която минава през двора на градината. Водата се стича от транспорта до двора на градината. Има опасност оградата да се подкопае и падне , да стане токов удар, както и плочите в двора, където тече водата са хлътнари вече. Буквално в двора има рекичка. Не мога да прекара снимки, защото са по- големи от позволение формат

Статус:  В процес

Опасност от нараняване на деца

Начало
27.03.2023
ID:
2303

На детската площадка на ул. Цар Иван Асен 2, номер 80 има изсъхнали клони на дърветата, които при по- силен вятър може да паднат и да наранят децата, които играят на площадката.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Необезопасена детска площадка

Начало
25.02.2023
ID:
2245

След извършения ремонт на Пърчовата градинка бе премахната гумената настилка около пързалката и люлките в детската площадка. Така изглеждащата площадка е негодна за ползване, тъй като не отговаря на изискванията за ползване на този вид съоръжение. Също така ще е добре да се поставят райбери на двете вратички на площадката.

Статус:  В процес

Пускане на кучета в детска площадка

Начало
03.01.2023
ID:
2126

Здравейте, искам да помоля по някакъв начин да се въведе ред в парка на Баба Тонка. Недобросъвестни стопани на кучета всеки ден пускат домашните си любимци в заградената детска площадка, като използват пясъчника на децата за тоалетна, и даже не си правят труда дс почистят. Няма как да се обясни на малко дете, че не може да играе в пясъка, защото е пълно с кучешки изпражнения. Всеки ден има някое омазано детенце, което е адки неприятно за родителите, да не говорим за хигиена. Това е развъдник на болести. Моля за незабавна намеса. Нека се поставят табели, дори камери и тези хора са бъдат санкционирани. Цял парк кучетата им тичат на вола, а си позволяват да цапат и малката детска площадка.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Превръщане на детска площадка в бърдак

Начало
01.11.2022
ID:
1997

В детската площадка в квартал "Зъбчето" може да се види всичко друго, но не и играещи деца. Още от най-ранни часове започва потенето на алкохол, играе се комар, слуша се силна музика, уринира се навсякъде, постоянни кавги, боища, боклуци, чупят се стъклата на магазините.... Незнам как никой от общината не е забелязал какво се случва и как всичко е разрушено и заприличало на сметище. Вземете мерки за да има къде да играят децата ни.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни счупени клони

Начало
19.10.2022
ID:
1980

В детската площадка на ул. "Цар Иван Асен II" 82 има опасни счупени и висящи клони, както и извън нея. Моля, да бъдат отстранени, защото са опасни за децата и техните придружители. Също така, в непосредствена близост до детската площадка, има счупен капак на улична лампа.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител