В процес 78 Приключени 1033

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Преливащи Еко комунали за разделно събиране

Начало
17.01.2022
ID:
1391

Здравейте, Искам да подам сигнал, че от преди нова година кошовете Еко - за разделно събиране, не са били изпразвани нито веднъж. Кошовете приливат, а хора като мен живеещи в близост няма как да си изхвърляме отпадъците за рециклиране и вече летят навсякъде около улиците там. Това е безумие. Искаме да живеем правилно и да рециклираме, а дори не ни се дава шанс. Кошовете залепени точно до тях за битов отпадък обаче се събират, трябва да се направи нещо по въпроса, защото от много време преливат и хората са принудени да хвърлят огромния си отпадък, който може да се рециклира в битовия, а това е напълно ненужно! Моля заемете се и решете проблема!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Продължаващ проблем с чистотата

Начало
15.01.2022
ID:
1386

Близо месец след подаден сигнал с номер -1336 и обещание от ваша страна за преместване на контейнерите, положението с мръсотията продължава да е трагично!!! Моля ви за спешни мерки! Това бунище е 2 метра пред прозорците на живущите на княз Александър Батенберг 78. Мястото на тези контейнери не е там! Цял град идват с бусове, камиони и каруци и си изсипват боклуците на метри от погледите ни.Приложените снимки показват "картината ",която десетки живущи са принудени да виждат всеки път ,поглеждайки навън. Още колко трябва да търпим това безобразие!? МОЛИМ ВИ ЗА СПЕШНИ МЕРКИ И НЕЗАБАВНО ПРЕМЕСТВАНЕ НА КОНТЕЙНЕРИТЕ!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Препълнение контейнери за разделно събиране на отпадъци

Начало
10.01.2022
ID:
1369

Контейнерите за разделно събиране на отпадъци, намиращи се на ул.Иван Вазов /жълтия и зеления/ са толкова препълнени, че боклука вече пада отвън и замърсява улицата.Никаква фирма не минава да ги изпразва ! Докога ще ги чакаме да си приберат отпадъците, които съвестните граждани събират и изхвърлят разделно ??? Отделно сметосъбиращата фирма, изобщо не си почистват около контейнерите . Навсякъде се въргалят боклуци !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Проблем с чистотата

Начало
09.01.2022
ID:
1365

Г-н кмете,молим Ви сменете мястото на двата контейнера,които сега се намират точно пред прозорците ни ,на ул Княз Александър Батенберг 78.Мръсотията около тях е неописуема. Всяка сутрин около 5ч. се будим от шума на камиона ,който събира отпадъците. Поглеждайки през прозорците си ,денонощно гледката е една и съща -роми ,ровещи в контейнерите и разпръскващи отпадъците наоколо.Бусове,коли и каруци идвайки от къде ли не струпват тонове боклуци около казаните. Там ли е мястото на тези контейнери!? Точно под прозорците ни? Моля Ви махнете ги,защото наистина не се издържа!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

препълнени контейнери за разделно събиране на отпадъци

Начало
09.01.2022
ID:
1364

Преди няколко месеца подадох сигнал за препълнени контейнери за разделно събиране на ул. В.Петлешков. В резултат контейнерите бяха изпразнени - еднократно. В момента те са пак препълнени и мястото около тях се превръща в сметище. Забелязвам, че така е на много места в Асеновград. Трябва ли периодично да се подават сигнали от гражданите, за да си върши работата фирмата, която е сключила договор с общината?! Би трябвало да има контрол по договора и ако фирмата не си изпълнява задълженията по него, да има съответни действия от страна на общината.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Нерегламентирано сметище

Начало
08.01.2022
ID:
1361

Нерегламентирано сметище на Ул.Миньор 50.Проблемът е от години.Точно срещу входната ми врата има тонове боклуци,които явно не правят впечатление на никой!В кой век живеем, за да сме свидетели на такава мизерия...Цялата махала и половината град идват,за да изхвърлят боклука. Подавани множество сигнали,но без резултат. И това е главен път,път по който трябва да минат хората,за да стигнат до гробищата. Да не говорим и за глутниците кучета,които пак заради същия боклук са постоянно там.Безобразие и мизерия....,нямам думи....

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Запушена дъждовна шахта

Начало
30.12.2021
ID:
1351

За втори път пускам сигнал за тази шахта, създаваща изключително много неприятности на всички участници на движението в района, където са позиционирани две пешеходни пътеки на възлово кръстовище , при всеки дъжд. Видно е , че скорошната намеса на високоспециализирана техника , дошла на помощ от ВиК Пловдив, да я наречем с обикновена реч -автомобил на Woma с екип, за отпушването на шахтата е явно неуспешна. Явно иска още по-специализирана намеса, започвайки обезателно с диагностицирането на запушването чрез микрокамера на дълъг гъвкав накрайник . После вече може да решите дали ще копаете с багера, с кирки и лопати или друго. Може и направо да копаете , ако искате.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Сметосъбиране

Начало
28.12.2021
ID:
1349

Скоро поставеният контейнер за смет до ул. Матей Преображенски №35 не се почиства, като другите по улицата са почистени

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Състоянието на ул. ,,Родопи'' в с.Боянци

Начало
25.12.2021
ID:
1347

Г-н Кмете след като общината 55 години не може да отдели средства за да асфалтира улицата, и да позволи на хората от селото да я използват по предназначение ( тоест като улица за нормално предвижване) , може ли поне да разрешите законно да се ползва като безплатно сметище? Съжалявам за сърказма, но обсоятелствата от бездействието на кмета на селото и Вашето бездействие ме карат да пиша така! Може би трябва вече да се обърнем към медиите за огласяване на положението с улицата на която живеем, и която се намира във Центъра на селото, пренебрегвана вече 55години от съществуването си.

Статус:  В процес

Замърсено и занемарено корито на река Чая

Начало
22.12.2021
ID:
1339

Има боклуци по неокастрените клони, храсти и друвчета по коритото на Чая. Освен че околната среда не е запазена и не е почистена, гледката е жалка и потискаща. Благодаря за вЕмбето на незабавни мерки за почистването и по-дългосрочни мерки това да не се повтори.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител