В процес 193 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Има нужда от поставяне на кошове за рециклиране

Начало
15.06.2024
ID:
3474

Здравейте, искам да помоля да се поставят нови кошове за рециклиране при възможност и от двете страни на блока на Клокотница 1. Имаше един стар кош за бутилки, който е необходимо да се махне тъй като е пълен с други боклуци и да се поставят нови кошове за рециклиране. Хубаво е да се сложат и от двете страни на блока, тъй като вече доста се рециклира и се препълват тези кошове наоколо до съседните блокове. Благодаря Ви.

Статус:  В процес

Непочистени тророари на ул. Цар Иван Асен II

Начало
13.06.2024
ID:
3471

Здравейте, тротоара на ул. Цар Иван Асен II от началото на казармата до бензиностанция Лукойл на изхода на града отново е обрасъл в трева и не може да се ходи по него. Всеки ден сме принудени да ходим на работа и да вървим по пътя. Проблема не е само в окосяването, а трябва да се почистят тротоарите от натрупаната през зимата пръст. Иначе след окосяване много бързо тревата расте отново. с уважение Атанас

Статус:  В процес

Градинката между ул.Костур и ген.Дандевил

Начало
13.06.2024
ID:
3468

Здравейте, Пиша във връзка със зелените площи между ул.Костур и ген.Дандевил! Районът е централен,пълно е с нови жилищни кооперации,млади семейства и малки деца! Градинката от години изглежда като змиярник и бунище,пълно е с кърлежи и бездомни кучета! Става въпрос за съвсем малка градинка и инвестицията тук не би била голяма! Просто трябва да се окоси,облагороди,озелени!При възможност да се сложат няколко пейки,кошчета за отпадъци или малка детска площадка! Толкова е неприветливо и неприятно,а може да бъде като малък зелен оазис! Моля сигналът ми да де вземе под внимание и да направим този град едно по-добро и приветливо за живеене място! Приложно прилагам и снимки! Благодаря предварително и желая хубав ден!

Статус:  В процес

Непочистен район

Начало
11.06.2024
ID:
3466

Здравейте! От четирите края на детската градина, всички тротоари,които я опасват , са в окаяно състояние, пълно с треви, тънат в боклуци и се носи миризма от контейнера откъм ул. Захари Стоянов; неподрязани дървета пречат на тротоара на същата улица. Воденето в градината на детето ми е препятствие, защото навсякъде има кучешки изпражнения. Тротоарът пък откъм улица Първомайска е изцяло зает от автомобили, което го прави неизползваем и се налага използване на пътното платно. Прилагам снимки на гореспоменатите проблеми, на които се надявам да се обърне внимание. Моля да се вземат мерки за облагородяване на мястото около детското заведение както и да се предвиди ежедневна подръжка, належащо е.

Статус:  В процес

Основно почистване на улица "Иван Вазов "

Начало
11.06.2024
ID:
3464

За пореден път подавам сигнал относно почистването на улица " Иван Вазов" - мръсна, около контейнерите струпани изхвърлени хладилници. Улицата не се мете регулярно от почистващата фирма, а от дъжд на вятър. Покрай оградата на завод " Асенова крепост" тревите и храстите вече стигат до кръста на преминаващите хора. Моля за спешни мерки относно почистването й !!!

Статус:  В процес

Липсващ контейнер за смет

Начало
09.06.2024
ID:
3460

От около месец, след всяко сметоизвозване, контейнера за смет намиращ се на кръстовището между улиците "Голаш" и Македонска" , не се връща на мястото му отредено от общината, а се оставя на 50-тина метра по надолу по улицата. Въпреки че, няколко пъти живущите го връщат на мястото му, след всяко последващо сметоизвозване отново сметоизвозващата фирма мести контейнера. Моля да се обърне внимание на проблема, понеже някой от живущите в квартала започнаха да изхвърлят боклука си на мястото на липсващият контейнер, което е предпоставка за проблеми с хигиената.

Статус:  В процес

Комунално - битова дейност в с. Новаково, община Асеновград

Начало
22.05.2024
ID:
3400

При събиране на отпадъците от домашните контейнери, изсипват ги в колата и после ги захвърлят по средата на улицата! Без оглед на това, че един силен вятър или пороен дъжд може да ги отнесе до главната улица (Кърджалийски път), и без оглед на това че захвърляйки ги отвисоко, е възможно да се счупят. Това се наблюдава вече от половин година. Благодаря за разбирането!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Подрязване на храсти и тревни площи и пръскане срещу кърлежи.

Начало
09.05.2024
ID:
3374

Искам да подам сигнал за не окосени треви и храсти, които пречат на видимостта на водачите. На завоите има много малка видимост и опасно. И заедно с това в тях има опасност от кърлежи , която не е желателно, защото има майки с колички и малки деца. Ще се радвам ако се вземат мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обрасъл тротоар

Начало
07.05.2024
ID:
3367

Тротоарите на ул Иван Вазов, в района на Завод Асенова Крепост е целия обрасъл с трева и почти не може да се използва. Не може детска количка да премине. Моля да организирате косене и почистване.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обрасъл тротоар на ул Иван Вазов

Начало
06.05.2024
ID:
3354

Тротоарът по улица Иван Вазов в района на Завод Асенова Крепост е силно обрасъл с трева и трудно се минава по него. Моля да организирате почистването.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител