В процес 111 Приключени 2208

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

ПОТРЕСАВАЩА МРЪСОТИЯ!!! РАЗВЪДНИК НА ЗАРАЗИ!!! НЕДУПОСТИМО през 2023-та в европейски град!!!

Начало
20.09.2023
ID:
2838

Моля НЕЗАБАВНО да се вземат мерки!!! Магазин Т Маркет изхвърлят своите боклуци в обществените контейнери, предназначени за граждани, при условие, че са ДЛЪЖНИ ДА ИМАТ БИЗНЕС КОНТЕЙНЕРИ ЗА ОТПАДЪЦИ!!! Тази смрад е от години и НИКОЙ, НИКОГА НЕ Я ПОЧИСТВА!!! Развалени храни, зеленчуци и подобни, ежедневно се изхвърлят в контейнерите до магазин Т Маркет, като първо ги препълват ежедневно и второ НЕ ПОЧИСТВАТ. Заради тези същите миризливи, смърдящи контейнери, поставени незаконно върху площ, предназначена да бъде тротоар, то пешеходците са длъжни да вървят по пътя на колите!!! Когато вали дъжд, цялата тази смрад се смесва с калта и положението е трагично! Ако не бъдат предприети действия, то след 1 месец ще бъде уведомен инспектората на РЗИ за проверка, както и БНТ , BTV и NOVA TV за ре

Статус:  В процес

Тротоар ,който е за почистване от диворастящи растения

Начало
19.09.2023
ID:
2834

Тротоара по южната ограда на къщата на ул.Гоце делчев 63,поради това,че не е покрит с плочи периодично се изпълва с диворастящи растения,които в момента са над 2 метра.Между растенията се виждат и отпадъци.Растителността беше изкосена през пролетта,което очевидно не е достатъчно за поддържането на тротоара в добър вид.

Статус:  В процес

Спешно почистване и облагородяване!!!

Начало
19.09.2023
ID:
2832

Местност "Тепавицата" е в окаяно състояние, затрупана с боклуци като сметище, счупени пейки. Каквото е останало от "детските катерушки" е твърде опасно и неизползваемо...чешмата не работи, то няма и за кого...обрасло и полу-непроходимо е пътчето за там. Моля за вземане на навременни мерки за облагородяване на прекрасния за отдих и разходки район!

Статус:  В процес

Боклуци около река ,,Чая".

Начало
17.09.2023
ID:
2828

Около реката има изключително много боклуци. Ние сме от Пловдив, идваме тук всяка година, но никога не е било така. Мръсотията е потресаваща,моля пратете група за почистване. Успяхме да съберем на едно място доста боклук,но има още много покрай реката. Желая ви приятен ден ,и се надявам да вземете под внимание молбата ми.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Изчистване на отпадъци

Начало
14.09.2023
ID:
2821

От доста време се трупат отпадъци около контейнерите и никой не си прави труда да ги събере.Моля да възложите почистване на не само тези.Целия град е така.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсващ контейнер

Начало
09.09.2023
ID:
2813

От 5.09 контейнера за смет който беше срещу Искра 31 липсва. Моля да се вземе под внимание половината от улицата няма къде да изхвърля е отпадъците си

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липса на Контейнер - продължение

Начало
07.09.2023
ID:
2809

Въпреки че проблемът беше "решен". Все още липсва контейнер тип бобър, за чясно кътео живеят над 100 семейства и на близо е ДГ Мир. Моля разбиране и съдействие! Прилагам снимки.

Статус:  В процес

Тревни площи "Метоха"

Начало
07.09.2023
ID:
2807

Тревните площи са за косене както и кошчетата са препълнени и боклците са разпиляни.Моля за намеса от фирмата или в частност поддръжката на това място за отдих.Благодаря.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Недостатъчни контейнери за боклук

Начало
06.09.2023
ID:
2799

Управител съм на фирма "Петър Щерев" ООД. Ползваме под наем сграда, която е собственост на фирма "Диков-92" ООД. Въпреки големия размер на данък сграда и такса смет, който плащаме за съжаление не разполагаме с контейнер за събиране на боклука. На цялата улица "Бялата воденица" има 1 контейнер, който е за всички живеещи на улицата и за сградата, в която се помещаваме. Въпреки многократните обаждания по телефона вече много години нищо не се променя. Настоявам за отговор и по-важното за предоставянето на още контейнери. Считам, че това не изисква време и подлежи на незабавно изпълнение. С уважение: Таня Бочева

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Контейнер

Начало
30.08.2023
ID:
2790

Здравейте, Подавам сигнал относно буклуците , които продължават да се изсипват на улицата. Всеки знаеше ,.че там има контейнер , който вече е премахнат. Нещо страшно е. Това все пак е входа на квартала, така ли трябва да посрещаме всеки който влиза в квартала с мизериите? Знам, че ще го изчистите, но трябва да се направи нещо кардинално. Ако трябва сложете камери и започнете да налагате глоби. Вече направих забележка да един господин и той ми каза да си гледам работата.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител