В процес 73 Приключени 839

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Безстопанствена кола

Начало
17.09.2021
ID:
1132

Здравейте. След подаден сигнал за безстопанствена кола, на 13.07 получих следния отговор: ,,Поради неизпълнение на даденото предписание в установения за това, срок следва моторното превозно средство (МПС) да бъде принудително преместено, съгласно чл.73, ал.1 и ал.2 от Наредба за управление на отпадъците.,,. Към днешна дата горепосоченото МПС продължава да е на същото място. В какъв срок следва да бъде преместено, очевидно принудително?

Статус:  В процес

izprateno pismo

Начало
13.09.2021
ID:
1121

Здравейте, на 12.08.2021 на ел. поща [email protected] изпратих запитване на база, на което ще заплатя МДТ. все още нямам отговор, нямам входящ номер, получено ли е и каква е практиката на община Асеновград.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

знак

Начало
03.09.2021
ID:
1106

Здравейте. Има поставена табела за край на Асеновград в локалното платно точно преди бензиностанция МУСЧО. До там ли са границите на града в посока Пловдив? Благодаря

Статус:  В процес

Кастрация на безстопанствени кучета

Начало
26.08.2021
ID:
1094

Здравейте! След приключване на акцията, за кастрация на безстопанствени кучета, остават няколко въпроса. 1. Защо при капацитет 17-20 кучета на ден имаме обработени животни -22 бр.за два дни? 2. Имало ли е улов на вече кастрирани/ маркирани животни? 3. От къде бяха заловени и са върнати обработените животни? 4.Колко от кучетата получиха пълният пакет услуга - кастриране, ваксиниране, маркиране и чипиране? Каква е крайната цена платена за 22 бр. кучета от страна на Общината? 5. В акцията участваха ли представители на НПО? 6. Какви манипулации са извършени при улова на куче със стара марка 442 и нова 1288, което е било, според хора полагали грижи за него, вече кастрирано? 7. За кога е предвидена следваща акция? Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отпадъци

Начало
18.08.2021
ID:
1081

Здравейте! Има ли услуга за извозване на стари мебели от домовете или от определени места? Ако има такава, бихте ли ми дали графика по който се прави? Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сърце за капачки

Начало
18.08.2021
ID:
1080

През 2019-та година бе изработено метално сърце, служещо за събиране на пластмасови капачки, на които всички знаем предназначението. Същото бе монтирано в кв.Долни Воден пред НЧ "Христо Ботев. Преди няколко месеца вандали изпотрошиха чешмата в близост до сърцето, както и повредиха самото сърце. Днес констатирах,че сърцето не е на мястото си, в случая изобщо го няма. Въпросът ми е следният: Вие ли демонтирахте металното сърце с ремонтна цел и ще го монтирате ли отново на същото място? Ако отговорът е да - то кога? Ако е не - възнамерявате ли да монтирате ново и да намерите начин за опазването му? Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Телевизия

Начало
13.08.2021
ID:
1072

Защо няма ефирна телевизия в града? Кога ще е налична? Срамота, един голям град да няма елементарни комуникации!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Неправилно паркиране и неспазване на знаци

Начало
09.08.2021
ID:
1054

Здравейте! Искам да попитам дали би могло да бъде осществен по - стриктен контрол относно движението на автомобили по ул. "Стара планина", тъй като масово шофьорите нарушават знака "забранено влизането", който стои точно до ресторант "Омония". От двата края на ул. "Цар Освободител", която се свързва с другата, сиреч, кръстовището на това място, е отрупана с паркирали коли, и наглите шофьори нарушават знака и стават задръствания и предпоставки за ПТП. Има ли възможност да се постави камера на това място и нарушителите да бъдат глобявани? Отделно от това, много коли спират непосредствено преди кръговото кръстовище, за да отидат до аптеката или до баничарницата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Относно ул. Странджа

Начало
31.07.2021
ID:
1031

Здравейте. Има ли служител на Общината, който да контролира ремонта извършван на ул. Странджа. Защото, така възстановена улицата с пътните ивици, само на 2,5м., ще се разруши още при първият проливен дъжд. Освен това наклона е така направен, че водата влиза в дворовете, и избите на къщите. Улиците са собственост на Общината и тя като стопанин би трябвало да се интересува как изглеждат. А улица Странджа изглежда ужасно!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Караджов камък

Начало
18.07.2021
ID:
1005

Здравейте, Имам въпрос относно стълбите, по които става изкачването на Караджов камък, тъй като днес посетих обекта с 9 годишния ми племенник. Той доста се изплаши и се отказа. Детето се разплака и остана доста разочаровано. Имаше и други посетители, които се отказват , а гледката отгоре е впечетляваща и не бива да се пропуска. Дори тези, които успяваха да се качат, слизаха със свито сърце. Има ли план да се направят по-стъбилни стълби? Към коя организация мога да се обърна, в случай, че Вие не отговаряте за съответния обект? Благодаря за отделеното време! Поздрави, Станимира

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител