В процес 51 Приключени 1714

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Еко ициативи

Начало
14.01.2023
ID:
2147

Здравейте! Искам да попитам кога отново ще има еко инициативи като например за рециклиране на хартия, непотребна техника или текстил? Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

обяви от частни лица и кредитни институции

Начало
09.01.2023
ID:
2141

Драга ми община Асеновград, отговорът ви на моя въпрос 19 52 е меко казано смешен. Не става въпрос за политически партии. Става въпрос за обяви от частни лица един реже дърва друг оправя покриви трети си търси кучето четвърти търси болногледачка или дава под наем а най-сладки са тези с кредитите плъзнали са по целия град та въпросът ми е не увреждат ли тези господа общинска собственост кой ще почисти след тях как ще бъдат наказани та те дори са си оставили телефонните номера има начин за справяне с проблема явно няма воля от ваша страна благодаря ви

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кога ще приключи ремонта от страна на ВиК в с. Патриарх Евтимово

Начало
20.12.2022
ID:
2108

През месец април започна ремонт на отсечката Първомай-Асеновград, като в с. ПАТРИАРХ ЕВТИМОВО се налага и смяна на тръби от В и К. Към момента целия участък е асфалтиран, с изключение в самото село и причината е,че В и К не са приключили с поставянето на тръбите. По пътя се минава изключително трудно, има изкопи от двата края на главния път, които са необезопасени. Кога ще се завърши тази част от пътя и дали община Асеновград може да съдейства на жителите на с. Патриарх Евтимово като направи връзка с В и К?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кога ще бъде ремонтирана ул. Кочо Честименски

Начало
14.12.2022
ID:
2103

Бяхме внесли подписка с 67 подписа за цялостен ремонт на ул. Кочо Честименски и ул. Дунав. Двете улици са в трагично състояние. Тротоарите са пропаднали, плочките са 95% счупени. Асвалтовата настилка е в трагично състояние, принудихме се да бетонираме дупките със собствен и средства, за да не си трошом колите. Ние също плащаме данаци към общината. Ремонтират се улици, който не са в толкова лошо състояние.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

САНИРАНЕ НА ЕДНОФАМИЛНИ И МНОГОФАМИЛНИ КЪЩИ?

Начало
30.11.2022
ID:
2073

Отново искам да попитам за националната програма за енергийно обновяване на жилищните и нежилищните сгради (известна по-просто като саниране) е част от сектор енергетика в Националния план за възстановяване и развитие. За нея е отделен огромен ресурс - за жилищните сгради 1.2 млрд. лв.. Оперативната програма „РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНИТЕ 2021-2027 Г.“ дава ли възможност за саниране на еднофамилни и многофамилни къщи? От кога стартира тази програма и какви са изискванията за кандидатстване? Моля да ме информирате къде мога получа точна и коректна информация относно кандидатстване и участие в тази програма.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Преградена улица

Начало
09.11.2022
ID:
2023

След кръстовището на улица Булаир с улица Георги Данчов, Булаир става улица без изход. Същата е преградена по средата с три бетонни кашпи, като по този начин е ограничен дстъпът с автомобили до самият и край. Въпросът ми е законно ли е преградена улицата и ако е законно, на основание закона за достъп до обществена информация? Моля да ми бъде предоставена заповедта /решението/ с което е узаконено това.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обществена онлайн анкета / гласуване в сайта на община Асеновград

Начало
15.10.2022
ID:
1970

Здравейте , Искам да попитам община Асеновград дали има електронна или онлайн анкета / гласуване , където всички граждани можем да участваме в актуалните теми за Асеновград ? Има доста работещи граждани който искат да се включат в анкетите , но не могат да присъстват в обществените обсъждания организирани в работно време на общината. Може ли да се добави онлайн анкета/гласуване в официалния сайт на община Асеновград ?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Тротоарът около ОУ Христо Ботев

Начало
12.10.2022
ID:
1962

Здравейте, искам да попитам до кога е срокът за възстановяването на тротоарите около училището? В момента децата ни ходят по улиците между колите, защото тротоарите са неизполваеми. От "голямата" фирма Запрянов има 6 работника който с тези темпове няма да приключат до пролетта. Мисля че е редно да се задейства по голям ресурс и да се приключи ремонта максимално кратко преди да е станала някоя беля с децата ни!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Изхвърляне на стъкла след ремонт

Начало
11.10.2022
ID:
1961

Искам да попитам, къде в Асеновград или наоколо има депо/площадка/място за изхвърляне на стъкла от прозорец, негодни за употреба, след ремонт? Двете площадки в сайта https://www.asenovgrad.bg/bg/ploshtadki-za-otpadatsi , приемат само стоителни отпадъци, без стъкла(има малки правописни грешки в статията, корегирайте ги също моля). Където звъннах за приемане на метал и отпадъци, само стъклени бутилки се приемат. В тази Община мисля е редно да има място за такъв вид отпадъци, не мисля, че е редно да се начупват и пускат в зелените контейнери за стъкло, или да се скатават под общия буклук, съвет на голяма част от хората, с които се чух. Та искам да постъпя регламентирано и ще очаквам вашия отговор, който мисля ще даде и на много други хора, в моята ситуация решение.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

предизборни плакати, обяви от частни лица обяви от институции и други

Начало
09.10.2022
ID:
1952

здравейте как община асеновград упражнява контрол върху безразборното лепене на всякакви плакати обяви и тн въпросът ми е кой ще почисти какъв контрол се упражнява ще бъдат ли наказани виновниците кой ще поеме отговорност за тези действия визирам хората от общината всички виждат на какво е заприличал града по спирки и всякакви вертикални плоскости има начини за справяне с проблема явно няма воля

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител