В процес 74 Приключени 1949

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Повече пейки в парк "Лятно кино"

Начало
25.05.2023
ID:
2469

Има нужда от още допълнителни пейки. След излизане на учениците в лятна ваканция от няколко дни е невъзможно до 14:00 да намериш свободна пейка. Майките с бебета в момента правим куп обиколки чакайки да се освободи някоя пейка. Моля,за още поне 20 пейки. Благодаря предварително! Поздрави!

Статус:  В процес

Младежки хълм

Начало
09.05.2023
ID:
2426

Здравейте, Това е по-скоро молба, отколкото сигнал. Моля заемете се сериозно и окосете и напръскайте също парка на историческия музей/младежкия хълм, понеже всички треви и храсти са пораснали ужасно високи, а доста хора с деца, ученици и хора с домашни любимци се разхождат тук. Мястото е прекрасно и трябва да се поддържа.

Статус:  В процес

Градски транспорт

Начало
07.05.2023
ID:
2420

Здравейте, Във връзка с проблемите на градския транспорт в Асеновград Имам следното предложение: На града са достатъни 2/две/ транспортни линии.Двете да тръгват от кв.Долни Воден .Първата да минава през общ.пазар към кв.Изток.Втората да минава през моста до у-ще"Хр.Ботев",болницата и индустриалната зона,като в съботни дни минава през новия гробищен парк. Мисля,че така ще се обслужат повече райони в града,граждани и ученици. Оставам с надежда за по-добър транспорт в града ни.

Статус:  В процес

ДЕТСКИ ПАРК ДОЛНИ ВОДЕН

Начало
02.05.2023
ID:
2412

Здравейте, искам да попитам, защо парковете за деца в кв. Долни Воден не са поддържани, някои люлки -счупени и опасни, не изглеждат добре, не са почиствани редовно дори доста често мръсни и с разпръснат боклук по земята? Ние като родители на деца, жители на кв. Долни Воден, искаме да имаме хубави и поддържани детски площадки, да се забавляват децата и да растат в една по-добра среда. Може би не е добре да се дават примери с други общини, но всички паркове в гр. Куклен са супер поддържани, оборудвани, с мека подова настилка, напълно обезопасени, оградени и със затварящи се врати на площадката, с различни атракции за игра [пързалки, люлки, пясъчник(напълно чист и поддържан)]. Моля обърнете внимание на нашата молба и предварително Ви благодаря за отделеното внимание!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ЕСЛ

Начало
14.04.2023
ID:
2373

Енергоспестяващите лампи (ЕСЛ) са опасни за хората и околната среда. Могат да бъдат поставени обозначени контейнери в различни части на града за събирането на излезли от употреба батерии, крушки и лмпи.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Увеличете паяка

Начало
08.04.2023
ID:
2358

Добро утро Пиша, за да предложа възможността тя да бъде увеличена и може би всеки ден паякът и полицаите да сложат за колите паркирани незаконно ганаше, да обикалят в центъра и в други райони на Асеновград, защото е много полезно и дори по празниците, да се опитат да направят ред. Благодарим ви

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Детски паркове

Начало
08.04.2023
ID:
2356

Като майка на две деца искам да кажа ,че (кв.Зъбчето ,кв.Баделема,Оборище ,кв.Св.Георги ,кв.Изток) в тези райони имаме нужда от детски паркове .Моля съобщението ми да бъде прието сериозно ,сигурна съм ,че за бъдеще може да има проекти по този въпрос ,но защо децата които растат от 10 години насам и 10 години след това са лишени от това удоволствие за тях . Ако трябва да събираме подписки и да правим каквото трябва за подкрепа за да може да се реализира този план колкото може по-рано.

Статус:  В процес

ПРАЗНИК НА АСЕНОВГРАД

Начало
29.03.2023
ID:
2320

Здравейте,пиша с молба за покана на група “Молец” на нашия празник на града.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Предложение за празника на града

Начало
17.03.2023
ID:
2283

Пиша Ви с предложение да поканите група Молец на празника на града. Много бихме се зарадвали, ако осъществите това мое предложение. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пиша ви с предложение за празника на града

Начало
16.03.2023
ID:
2282

Пиша с предложение да поканите група Молец да бъдат част от празника на Асеновград

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител