В процес 61 Приключени 2547

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Циганка ми надра колата

Начало
12.12.2023
ID:
3023

На 12 декември в 8:15 на улица скалата 4 точно на страничния вход на ОУ Христо Ботев където живея съответно там съм си паркирала колата туко ще взета преди 2 дни от майстори лъсната до блясък една от тези жени които чистят улиците беше издърпала единия комунал сигурно за да не се разкарва и го беше навряла между моята кола и една друга при никакво разстояние точно колкото е комунала. При което аз и потърсих сметка какво търси този комунал отговорът и беше ‘аз го сложих сега ще го махна и го издърпа в голямото движение точно по това време всеки си кара детето на училище видях че е надрана при което тя каза няма и нищо бе душа , много моля да се вземат някакви мерки и тези нагли циганки да бъдат по отговорни към личната собсвеност на хората

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Силен шум

Начало
18.08.2023
ID:
2753

Бих желала да бъдат взети мерси относно силният шум и крясъци всяка сутрин, създаден от събирачите на смет. Не става дума просто за вдигане и изхвърляне на боклука в камиона, а за последвали викове между работниците и адски силен шум от удрянето на коша в камиона. Всяка сутрин около 5/5:30 бива прекъснат съня на жителите около ресторант Вокс, заради този проблем, което макар и звучащо маловажно е сериозен проблем, който може да бъде решен с минимални усилия, а именно да бъдат поставени допълнителни меки уплътнения на кошовете (например дунапрен) на местата от него, които се удрят в камиона. Също така се надявам, че от чисто човешка гледна точка би било уместно работниците, които го извършват да осъзнаят, че това е час, в който 85% от хората все още спят и виковете са неуместни.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непрекъснат тормоз и шум от 2 кучета

Начало
26.07.2023
ID:
2676

Ние живеещите на ул. Раковска 12, 14, 16 и 18 сме потърпевши от 24 часовото виене и лаене на 2 кучета от вътрешния двор на ул. Св. Димитър 1. Не е възможно да се спи нормално и спокойно целогодишно, особено лятото! Отделно се разнася непрекъснато зловонна миризма от изпражненията на кучетата в двора на кооперацията на Раковска номер 16. Не можем да стоим в двора от миризми те. Кучетата са големи и лаят много силно. Не сме забелязали собственика да ги разхожда, по този начин не им усигурява никакви подходящи условия и грижи на кучетата. Моля за незабавни мерки да ги изведе от там!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Каране на велосипеди на място обособено за отдих

Начало
18.07.2023
ID:
2646

В продължение на 3 години , летните месеци в село Новаково пред кметството , на центъра ,където има пейки е превърнато в “писта” за велосипеди. На това място малки деца играят под заплахата да бъдат бутнати,прегазени от тийнийджъри ,които карат като бесни. Трябва ли да стане инцидент за да се самосезира местното ръководство ?Явно Да,след като този проблем вече три години не се решава!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Цигани

Начало
18.07.2023
ID:
2642

Джордж махала се превръща в циганска махала през летния сезон. Наглостта не се търпи. Наглост е и от страната на органите, че го позволяват. Започнете да си вършите работата!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Крясъци и замърсяване

Начало
17.07.2023
ID:
2634

След всекидневни сигнали до полиция и община опоменатото място продължава да е посещавано от ромски групи, които безразборно изхвърлят отпадъци. Мястото прилича на сметище. Реката силно се замърсява от пластмаса и други отпадъчни материали. Лично отправям молба към незаконно къпещите се да събират боклука си. Известно е, че има забрана за къпане, но въпреки това не се предприемат действия от съответните органи. Крясъците не утихват от сутрин до вечер. Нарушават спокойствието на живущите в близост, които са с малки деца, които работят... Моля за взимане на спешни мерки!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Къпане, замърсяване и нарушаване на обществения ред в Джордж махала/белият камък

Начало
12.07.2023
ID:
2622

Посещение с цел къпане до белият камък на ромски групи. Грубо отношение и нарушаване на обществения ред, замърсяване на околността. Това не е първият сигнал от граждани, живущи в квартала. Докога ще търпим вашата без отговорност и бездействие!? Кога съответните органи ще предприемат мерки!?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 2 потребителя

Съсед нарушава спокойствието

Начало
06.07.2023
ID:
2598

Съсед е затворил петел,който всяка сутрун започва да кукурига в 04:40 и не спира да го прави през 20 мин..Това е по цял ден.Буди хората около къщатата,с което нарушава обществения ред.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Комунистически символи

Начало
30.06.2023
ID:
2586

На центъра в село Червен се вее флагът на бившия Съветски Съюз.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Легнал полицай

Начало
30.05.2023
ID:
2483

Здравейте, моля за следното : Да бъде поставен легнал полицай на ул Никола Вапцаров 1. Направихте няколко пешеходни пътеки, които не вършат никаква работа. Всички пикльовци продължават да се форсират и е ужасно. През деня се търпи, но през ноща няма как. Идва лято, спи се на отворени прозорци,имаме малки деца и някакси е неприятно в 3 през ноща някой да мине с мръсна газ през вас, за да се прави на "мъж". Нека г-н Грудев да седне за половин час при приятелите си на ловното и да се убеди сам. Миналото лято ви писах , моля този път вземете мерки. Благодаря.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител