В процес 39 Приключени 1325

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

ремонт на пътя

Начало
27.06.2022
ID:
1698

Здравейте. Искам да попитам няколко въпроса относно пътя Асеновград-Първомай. Какво се случва с пътя и кога ще приключи ремонта по него? Защо се разкърти целият път след като няма пари за ремонта му? Защо се започна от отсечката,която най-малко имаше нужда,говоря за Патриах Евтимово-Дълбок извор? Изисква ли се винетка за пътя,след като пътя е разкъртен?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

жалба

Начало
20.06.2022
ID:
1677

След последните обилни валежи част от настилката на улицата беше отнесена, която настилка е от инертни материали все още. Към момента улицата е почти непроходима с лек автомобил, което възпрепядства достигането до дома ни. Моля да вземете мерки в спешен порядък.

Статус:  В процес

ОТСТРАНЕНИ ПЛОЧКИ ОТ ЕВН

Начало
08.05.2022
ID:
1584

Повече от 1 седмица има отстранени плочки от тротоара на нашата сграда. Това хем застрашава нас живущите,хем и затруднява преминаванета и вкарването на колите в гаражите.. EVN ,както и ОВЕРГАЗ ни изпочупиха плочките на тротоара. Моля,щетите да се поемат от тях,както и всичко да се върне в пърноначалния си вид..

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пропадане на ул. Велико Търново до №24 от преминаване на тежкотоварни камиони.

Начало
20.04.2022
ID:
1569

На 20.04.2022г. от около 09.00ч до 17.00ч тежкотоварни камиони на строителна фирма превозваха пръст от земен изкоп по ул.Велико Търново.Около 15.00ч живущите на ул В.Търново №22,№24,№26 забелязахме,че при преминаването на камионите настилката пред В.Търново 24 се е компрометирала и бетонните блокчета, с които е изградена са начупени и разместени като през тях е невъзможно преминаването на Автомобили и пешеходци.Около 16.00ч. е сигнализиран по телефона дежурния на Община Асеновград,който ни уведоми,че към момента не може да се направи нищо по проблема.След начупването и разместването на най-долните редове бетонни павета(блокчета) започнаха да се свличат и по-горните редове от пътната настилка поради неукрепеността им по наклона на пътя.

Статус:  В процес

Асфалтиране на улица

Начало
06.04.2022
ID:
1541

На посочения адрес живеем от 2г и улицата пред къщата ни е под всякаква критика . Моля да бъде включена в графика за Асфалтиране или нанасяне на някаква настилка понеже е недопостимо при тези условия да се живее още повече че е в рамките на централната част на града а не някъде в покрайнините . Моля вземете го под внимание все пак си плащаме данъците !!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Срутване на скална маса по ул. "Св. Кирик"

Начало
07.02.2022
ID:
1438

Г-н Кмете, Пише ви жител на кв. Г. Воден. От месеци насам, върху ул. "Св. Кирик" периодично пада скална маса и камъни от скалния скат, който се намира от ляво на пътя по посока на квартала. Подпорната стена, която е твърде ниска и крайно недостатъчна да обезпечи срутището е и доста компрометирана и поддала. Редовно ми се налага да заобикалям с колата си падналите големи скални късове върху пътното платно. Хората, които живеят до пътя са принудени всекидневно да го разчистват. Къщите, които са от другата страна на пътя също са застрашени от рушащата се скала. Преди време, даже, имаше инцидент, при който огромно парче от скалата се беше отчупило и разрушило изцяло оградите на няколко къщи. Добро стечение на обстоятелствата беше, че щетите бяха само материални.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Огромни дупки на околовръстния път

Начало
21.12.2021
ID:
1334

Моля да обърнете внимание на околовръстния път преди жп прелеза. Огромни дупки и шахти навсякъде. Вчера разпих колата си в една такава дупка, в опит да избегна ПТП. Спешно трябва да бъдат ремонтирани, защото са доста опасни. Недопостиму е път, по който има такова движение да е в това окаяно състояние.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пропаднал път

Начало
17.11.2021
ID:
1269

До Германско-българска лаборатория ул. "Капитан Андреев", която се предича с ул. "Оборище" е отсечена с една дълбока хлътнала лента и колите преминават много трудно, опират и се повреждат и тази хлътнатина стои от години и никой не я оправя. Подобно нещо има малко по-на долу където улицата води до ул. "Цар Иван Асен II" до пекарната боби-рач.

Статус:  В процес

Пропаднал път

Начало
17.11.2021
ID:
1268

Здравейте, искам да Ви информирам, че няма никакъв резултат от подаденият СИГНАЛ №1046 и отговорът от вас: "Здравейте, уведомяваме Ви, че е извършен оглед на място, установено е че между двете шахти в началото на ул."Искра" до трафопоста има порапдане. Уведомени са "Водоснабдяване и канализация" и фирмата изпълнител по възстановяванто на асфалтовата настилка. В понеделник (8.11.2021г.) ще се предпиремат действия по отстраняване на ВиК аварията, (тъй като ако се възстанови само асфалтовата настилка това ще доведе до ново пропадане) и след това фирмата изпълнлител ще възстанови и компрометирания участък." До момента всичко си стои без даже да са дошли да проверят и пропадането става още по-голяма и опасно.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Във връзка със сигнал 1028

Начало
04.11.2021
ID:
1237

На 30.07.2021г. ви подадох сигнал за път,който ще пропадне.Какво направихте вие-НИЩО! Сигналът е все още в "процес на обработка", а пътя вече пропадна. Изобщо някой работи ли в тази община? Този път сигнала ще се изпрати препорачително и на кмета!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител