В процес 49 Приключени 1823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Ремонт на кръгово

Начало
17.03.2023
ID:
2285

Здравейте. Бих искал да информирам общината ,че няма да е зле да се хвърлят 100 кг асфалт на кръговото на дет маг и църквата свети Атанас.Има пропадания и дупки на пътното платно които са от минимум 10 ГОДИНИ и са доста неприятно особено ако се спускате по ул Хр.Ботев и завивате към полицията цялото ляво платно е пропаднало . Същото положение е и при кръговото до църква св.Атанас. След ремонт на ВиК има пропадание което е по цялата дължина на кръговото. Дупките са изключително неприятни и са от поне 10 години.Благодаря.Мисля ,че няма нужда от снимки на всеки му е ясно къде са.

Статус:  В процес

Опасно пропадане/дупка в гр.Асеновград на ул.Велико Търново

Начало
09.02.2023
ID:
2200

Спешен сигнал за пропадане на път и счупване на паве от настилката с образувала се дупка с дълбочина над 2 метра(вероятно отдолу има шахта) и опасност от пропадане на хора и предпоставка за ПТП .Към момента мястото е необезопасено и липсва улично осветление в целия квартал през тъмната част на денонищието. гр.Асеновград Ул.Велико Търново до номер 26/28 на пресечката с ул.Кръстова гора.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсваща шахта

Начало
02.12.2022
ID:
2080

Сигнализирам за липсваща шахта на Т убразното къстовището на Ул. "Лозница"15 Квартал запад.Моля за съдействие.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пътна настилка

Начало
12.10.2022
ID:
1964

Липса на пътна настилка в ЖК Изток бл.7В

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разкопана пътна настилка от ВиК, оставенa в покъртително състояние !

Начало
19.09.2022
ID:
1900

Здравейте, искам да подам сигнал за това, че преди известно време от ВиК разкопаха улицата, а след това не се взеха никакви мерки за преасфалтирането на въпросните локации. Разкопките бяха на 2 места по улицата. Първите снимки са от разкопки от преди ЕДИН МЕСЕЦ, а вторите две снимки са от разкопки преди ДВА МЕСЕЦА. Както се вижда и тротоара също е пострадал. До момента никой не е доближил двете локации с цел възстановяване на пътната настилка и тротоара.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разрушен тротоар

Начало
07.09.2022
ID:
1871

Здравейте, по време на ремонта на водопровода на ул.Илинден 11 беше използвана верижна техника, която поради голямото си тегло разруши част от тротоара. В момента ъгълът на тротоара е разрушен, което на практика го прави - труден или невъзможен за използване от хора с нарушени двигателни функции. - Изглежда изключително зле естетически. - Прави го изключително опасен за деца, които го използват често поради непосредствена близост на детска градина "Асенова крепост" -поради липсата на бордюр много от водачите на автомобили при направата на ляв завой от ул. "Клокотница" преминават върху тротоара, което създава предпоставка за инцидент или ПТП. Бих се радвал на обратна връзка какви ще бъдат взетите мерки. Благодаря предварително за усърдната ви работа. Поздрави.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разкопана улица и тротоар

Начало
31.08.2022
ID:
1858

След извършени изкопни действия по улица Иван Вазов до оградата на завод Асенова крепост, остана голяма дупка на тротоара, която пречи да бъде използван, през ноща е предпоставка човек да падне в нея и да си счупи крака. Отделно на пътя остана дупка запълнена с чакъл и трябва да се заобикаля, трошим си колите всеки ден. Два десни носача сменям вече. Отделно на края на улицата към Кооперативния Пазар отново ВИК направиха изкоп, който запълниха с чакъл. Нищо не е асфалтирано и възстановено.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

СИГНАЛ №1269

Начало
05.08.2022
ID:
1799

Във връзка със СИГНАЛ №1269, който подадох на 17.11.2021. Не ви ли е срам почти година нищо не направихте и сега най-нахално пишете че е оправена надтилката? Вие изобщо видяхте ли и знаете ли в какво положение е?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

жалба

Начало
15.07.2022
ID:
1742

ул. "Ангел Кънчев" в участъка между ул. "Христо Атанасов" и ул. "Велю Войвода", на която настилката е от инертни материали и в следствие от валежите към момента е непроходима. Моля да вземете мерки в спешен порядък защото по тази улица минаването с автомобил е невъзможно.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ремонт на пътя

Начало
27.06.2022
ID:
1698

Здравейте. Искам да попитам няколко въпроса относно пътя Асеновград-Първомай. Какво се случва с пътя и кога ще приключи ремонта по него? Защо се разкърти целият път след като няма пари за ремонта му? Защо се започна от отсечката,която най-малко имаше нужда,говоря за Патриах Евтимово-Дълбок извор? Изисква ли се винетка за пътя,след като пътя е разкъртен?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител