В процес 57 Приключени 2546

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Прораснали клони около уличния стълб.

Начало
03.02.2024
ID:
3125

Здравете.Искам да подам сигнал за две дървета находящи се в частен двор на ул "Руен"13.Едното дърво е смокиня чиито клони са пораснали около уличния стълб преплитат кабели с високо напрежение, затъмняват лампата на уличното осветление като по този начин правят безмислено нейната работа, надвисват над контейнера за отпадъци и затрудняват достъпа до него.Второто дърво е стар бор който с годините се накланя и то доста осезателно в посока на ул "Теменуга"и нашата къща.Надявам се че отговорните институции ще вземат под внимание моя сигнал и ще предприемат необходимите действия.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Две години вече.

Начало
20.01.2024
ID:
3098

Апел към институциите: Моля, обърнете внимание на дърветата, намиращи се на общинския пазар в града! Те са със счупени клони и застрашават всички преминаващи хора през пазара и това са предимно майки с бебешки колички, възрастни хора и работещите служители там. Дърветата от една година са маркирани за окастряне, но до този момент нищо не е направено Призовавам Ви, към адекватна намеса и предприемане на спешни мерки, за да не стане късно! Всеки човешки живот е ценен и не го подценявайте!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кастрене на дървета

Начало
28.11.2023
ID:
3000

Във връзка със сигнал номер 2161 от януари месец 2023 год. КОГА ще се окастрят дърветата мина пролетния сезон, мина есенно-зимния , дърветата си стоят и чакат графика на фирмата, който една година неможа да стигне до тук????

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасно дърво

Начало
08.11.2023
ID:
2953

Дървото е от вид Пауловния, бързорастящо, абразивно и силно развито. Израстнало е на тротоара и е разрушило голяма част от него, и улично платно. Дървото е огромно ,а кореновата система е на плитко поради това че под тротоара е стара бетонова плоча. Улицата е второстепенна и натоварена. Изразяваме нашите притеснения от това, че къщата ни е на близо и има опасност при пориви на силен или ураганен вятър да падне. Има голяма опасност да пострадат хора, имущество, автомобили и др. Сигнала този път подавам тук, като се надявам да обърнете внимание, и предприемане на мерки за отстраняването на опасното дърво. Един път преди години беше окастрено, но това засили неговото развитие, нямаше смисъл. Необходимо е премахване. Надявам се адекватна реакция от ваша страна, да осигурите спокойствие.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изсъхнали дървета, не свършена работа

Начало
16.10.2023
ID:
2918

Пиша вече за 4 път. Знам че има подизпълнител а фирма за кастренето, но за съжаление не си свършиха работата. Ето ви снимков материал. Дано не стане някоя злополука, за да се вземат ЧАК тогава мерки

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно дърво

Начало
16.10.2023
ID:
2916

Дървото е изцяло счупено и се е подпряло на съседно дърво с опасност да падне на пътя

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изсъхнали дървета

Начало
24.08.2023
ID:
2772

Здравейте! На посоченото място на оградата на ОУ,,А.Кънчев" към ул.Рилска, където всеки ден се катерят деца, за да прескачат и влизат в двора на училището, има 3 изсъхнали ствола на дървета без клони. Апелираме да огледате района преди началото на учебната година.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кастрене на клони разрешение

Начало
24.08.2023
ID:
2771

Привет Предстои ни ремонт на покривната настилка прилежаща на къщата от посоченият адрес. Ремонта е с начална дата 28.09.2023г.. Клоните на дървото, което се намира в непосредствена близост до къщата (извън рамките на имота, на пешеходната зона), лежат в/у керемидите на къщата и нанасят щети в/у покривната настилка. Също така препълват улуците с листна маса и цвят, което затруднява почистването им и е предпоставка за ускорена корозия. Имаме нужда от разрешение за кастрене на клоните + служител от общината който да съблюдава процеса и да ни напътства в процеса, за да не бъдат нанесени щети на дървото. Надяваме се предоставената информация да е достатъчна за взимането на решение по нашият казус. Моля свържете се с мен, ако има нужда от допълнителна информация и/или въпроси. Благо

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни клони

Начало
17.07.2023
ID:
2636

Здравейте! Сигналът е свързан с подкастрянето на дърветата по протежение на бул. България. Много често падат изсъхнали клони от дърветата и застрашават живота и здравето на хората, които преминават по тротоарите и пътното платно. Днес (17.07.2023) на бул. България 48 падна изсъхнал клон, който за щастие удари леко само една кола, но последствията можеше да са много по-сериозни. Моля да бъде извършена инспекция на всички дървета по булеварда с цел избягване на нежелани ситуации и инциденти. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасно дърво

Начало
12.07.2023
ID:
2621

Необитаема къща с дърво обрасло неконтролируемо.Има пречупен доста дебел клон който трябва незабавно да се окастри,не е поддържано заема цялата гледка на улицата! В близост до ел.стъбло е клоните са виснали върху кабелите! Преди няколко месеца ни прекъсна токозахранването! А сега сме без интернет и без кабелна! Необходимо е навременна реакция! Минават коли,хора а преди всичко има малки деца!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител