В процес 46 Приключени 354

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасна козирка

Начало
02.11.2020
ID:
487

Опасна козирка на ул. Марица №6 (сградата на казино "Адмирал"). Козирката е в много лошо състояние и видно е започнала да се руши на места.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Недовършен проект

Начало
13.10.2020
ID:
467

Пиша във връзка с развитието (В ЗАСТОЙ) на проекта за "Реконструкция на кв. Запад, Зона 5" и по-конкретно - блок 106. Строителните дейности започнаха в края на август, но от близо месец не е извършено абсолютно нищо. Положението е същото и около съседни жилищни сгради. Изпращам снимки, от които е видно защо всички живущи сме крайно възмутени и затруднени, а децата и застрашени в ежедневния достъп до блока и междублоковото пространство. Настояваме да разберем КАКВО, КОГА и ЗАЩО ще се случи с този проект!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно наклонен контейнер

Начало
26.09.2020
ID:
444

Здравейте! Контейнерът от известно време няма колело и се накланя опасно към улицата. Трудно се разминават две коли, а ако се претовари може да падне.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Огледалото за обратно виждане на шосето за Бачково

Начало
23.09.2020
ID:
431

Поставеното огледало за обратно виждане в посока Бачково не върши никаква работа, даже е опасно, защото шофьорите, които се спускат от Асеновата крепост не могат да видят дали откъм Бачково идват автомобили. Причината е, че видимоста на огледалото се закрива от трите табели-стрелки "Яврово 11", "Добралък 26" и "Асенова крепост 2 км". Огледалото е поставено на височината на табелите и те го закриват. Прилагам снимка. А също и да се вземат сериозни мерки чрез поставяне на ограничители и модератори на скоростта тип "легнал полицай" за ограничаване на скоростта на идващите от Бачково автомобили. Карат доста над позволените 50 км/ч, което поставя в опасност пешеходците на пешеходната пътека.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Потънал капак на шахта

Начало
11.09.2020
ID:
414

Повече от две години пред цитирания адрес ( ул "Елин Пелин'' 7 ) има голяма шахта, чийто капак е наполовина потънал в нея, а другата половина стърчи нагоре. На улицата играят всички деца. Преди не повече от месец едно детенце се спъна в капака и просто имаше късмет, че се размина без да си счупи нещо. Повече от опасно е за тях, а също така е опасност и за автомобилите. Настояваме, в най-скоро време да се реагира по подадения сигнал!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

повредена детска площадка

Начало
14.07.2020
ID:
302

Моля да обърнете внимание на тази детска площадка. Тя е опасна за децата! Прилагам снимки......И друго. Стълбовете за осветление, стърчат кабели за тока!!! Надявам се за бърза реакция от Ваша страна.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Информационен център отдел брак

Начало
11.07.2020
ID:
289

Сградата се руши , стените падат. Мухал и плесен. Не знам служителите на сградата как работят по 8 часа на ден в този мухал. И при тези условия общината изисквате от нас 50лв такса за сключване на брак?!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Подпорна стена

Начало
26.05.2020
ID:
215

Подпорната стена на Ул.Апостол Войвода кв. Горно Воден не е с необходимата височина ,въпросната стена е дълга около 25-30 м. и дебелина от около 2 м в основата беше построена преди около 20 -25 години ,след дъждовете от последните седмици наблюдавам пропуквания в къщата която се намира в находящия имот над стената който е наша собственост. Моля да се направи експертна оценка и по възможност стената да се дострои с необходимата височина.Благодаря предварително. С уважение Стефан Андреев

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Неправомерно поставен гараж

Начало
15.05.2020
ID:
195

Според мен този гараж е поставен неправомерно. Заема целия тротоар и част от пътното платно, което не ми се струва редно.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

опасна сграда в центъра на с, Златовръх

Начало
11.05.2020
ID:
179

В центъра на село Златовръх се намира стара страда собственост на ПК НАРКООП.Сградата се руши,комините падат.Намира се в близост до пощата,автобусната спирка и парка.В сградата влизат деца и е много опасно да не ги затрупа вътре.При запитване към кметството в селото ми отговориха ,че общината е информирана с докладна записка,но до момента няма развитие.Моля за отговор преди да стане инцидент и тогава да издирваме кой е виновен.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител