В процес 44 Приключени 1506

Сигнал №793

Относно ул. Странджа

Начало
27.04.2021
ID:
793

Въпрос

Подаден от: Владимир Шопов

Място/адрес: Странджа 25

Описание: "Уважаеми г-н Шопов, няма такъв проект и срок, за какъвто питате. Възстановена е нарушената настилка." Въпросът ми е къде на снимките се вижда възстановена пътна настилка? И до кога ВИК няма да си възстановяват улиците след техните ремонти? Не е ли задължение на общината да изисква това от ВИК в даден срок? По улицата минават деца и възрастни хора, колите които се движат изхвърлят камъни от така "възстановената настилка". Вероятността някой да пострада е голяма.


Статус: Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

История на промените

  • 02.06.202110:37
    Уважаеми г-н Шопов, ВиК - Пловдив е уведомило за ситуацията фирмата подизпълнител и в най-кратки срокове настилката ще бъде възстановена.
  • 13.05.202114:55
    Уважаеми г-н Шопов, възстановената пътна настилка касае участъка, в който имаше пропадане на самата улица и, за който има одобрен инвестиционен проект. Подмяната на водопровода по ул. "Странджа" касае по-голям участък от този предмет на интервенция, от страна на община Асеновград. Задължение е на водния оператор да възстанови уличната настилка, като за същото, дружеството поема своите задължения. Технологично време е необходимо за слягане на насипа, чиито последен слой, видно от приложените от Вас снимки, е от трошен камък, явяващ се основа за полагане на завършващия пласт улична настилка. В най-кратки срокове ще бъде възстановена целостта на уличната настилка.
  • 27.04.202110:47
    Сигналът е получен и е в процес на обработка.

Всички видове сигнали