В процес 194 Приключени 2653

Сигнал №782

Невъзможност за преминаване на пешеходци и коли

Начало
20.04.2021
ID:
782

Друго

Място/адрес: кв. Долни Воден, улицата успоредна на ул. Захария - черния път по който преминават жителите на новите къщи под квартала.

Описание: Искам да сигнализирам за път невъзможен за преминаване от пешеходци и по-ниски коли. След всеки дъжд се появяват няколко големи язовира на пътя. Погледнете прикачените снимки. Това е черния път по който преминават жителите на новите къщи под кв. Долни Воден. Улицата е успоредна на ул. Захария. Неколкократно общината е сигнализирана и беше обещано да се асфалтира. Но това все още не се случи. За съжаление с всеки изминат ден на пътя се появяват кратери толкова големи, че човек може да отглежда риба. Този път ежедневно се ползва от жителите на новия района (повече от 20 нови къщи) и от хората които живеят на ул. Захария (повечето предпочитат да използват черния път заради автомобилите си). Надяваме се общината да предприеме нещо по въпроса.


Статус: Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

История на промените

  • 09.09.202114:49
    Здравейте! Към момента все още се работи по изготвянето на инвестиционен проект, като за получаване разрешително за строеж е необходимо провеждането на процедури за промяна организацията на движението по съседната главна улица. Горното води до удължаване срока за предаване на инвестиционния проект.
  • 13.05.202114:53
    Здравейте! Уведомяваме Ви, че има сключен договор за проектиране и изграждане на улицата, съгласно всички действащи закони в Република България. Без одобрен инвестиционен проект и извършване на необходимото му съгласуване с държавни институции и дружества не може да се пристъпи към фактическото му реализиране. Уверяваме Ви, че обектът ще бъде изпълнен във възможно най-кратки срокове.
  • 20.04.202113:31
    Сигналът е получен и е в процес на обработка.

Всички видове сигнали