В процес 61 Приключени 2547

Сигнал №650

Сериозни количества битови отпадъци

Начало
11.02.2021
ID:
650

Отпадъци/почистване

Подаден от: Петя Камбурова

Място/адрес: село Врата

Описание: От село Врата по пътя към местността Белинташ има навсякъде изхвърлени сериозно количество отпадъци - като започнем от автомобилни гуми и свършим до кенчета от бира и енергийни напитки, бутилки и какво ли още не. Да, това е туристически маршрут и хората очевидно нямат необходимото възпитание, но въпреки това трябва да се направи нещо. Все пак препитанието на това и околните села зависи именно от туристическата дейност . Може би кметът трябва да инициира почистване, в което да се включат и доброволци. При всички случаи сегашното състояние е неприемливо! Тази красива природа е на път да бъде съсипана от хората


Статус: Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

История на промените

  • 03.06.202116:43
    Уважаема г-жо Камбурова, уведомяваме Ви, че битовите отпадъци по пътя от с. Врата към местността "Беланташ" са почистени от кметския наместник, отговарящ за с. Врата. Събраните отпадъци са извозени от сметосъбиращата фирма, с която община Асеновград има сключен договор. При констатиране на новоизхвърлени отпадъци, кметският наместник на с. Врата ще предприеме действия по почистване.
  • 15.02.202116:24
    Уважаема г-жо Камбурова, уведомяваме Ви, че сигналът е насочен към кметския наместник на село Мостово, обслужващ и село Врата и Сини връх, за предприемане на действия по почистване на отпадъците.
  • 11.02.202114:04
    Сигналът е получен и е в процес на обработка.

Всички видове сигнали