В процес 93 Приключени 2823

Сигнал №2634

Крясъци и замърсяване

Начало
17.07.2023
ID:
2634

Нарушаване на обществения ред/шум от заведения

Подаден от: Илияна

Място/адрес: Vädersolsgatan 3

Описание: След всекидневни сигнали до полиция и община опоменатото място продължава да е посещавано от ромски групи, които безразборно изхвърлят отпадъци. Мястото прилича на сметище. Реката силно се замърсява от пластмаса и други отпадъчни материали. Лично отправям молба към незаконно къпещите се да събират боклука си. Известно е, че има забрана за къпане, но въпреки това не се предприемат действия от съответните органи. Крясъците не утихват от сутрин до вечер. Нарушават спокойствието на живущите в близост, които са с малки деца, които работят... Моля за взимане на спешни мерки!!!


Статус: Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

История на промените

  • 04.09.202302:11
    Здравейте! Препращаме Ви отговор от РУ - Асеновград, който гласи следното: Уведомяваме Ви, че се предприеха действия и се извършиха множество полицейски проверки от служители на РУ - Асеновград в района на кв. "Св. Георги", покрай коритото на р. Чая. Установените по време на проверките лица, са извеждани от коритото на реката, предупреждавани са да не се къпят в реката, а също така са им разяснявани и разпоредбите на наредбата на община Асеновград за осигуряване на обществения ред.
  • 08.08.202316:46
    Здравейте, уведомяваме Ви, че община Асеновград периодично организира почистване на замърсените зони около река Чая. Относно крясъците и нетърпимия шум, сигналът Ви е препратен по компетентност към РУ Асеновград.
  • 17.07.202316:26
    Сигналът е получен и е в процес на обработка.

Всички видове сигнали