В процес 57 Приключени 2546

Сигнал №2412

ДЕТСКИ ПАРК ДОЛНИ ВОДЕН

Начало
02.05.2023
ID:
2412

Предложение

Място/адрес: Вихрен 42, кв Долни Воден

Описание: Здравейте, искам да попитам, защо парковете за деца в кв. Долни Воден не са поддържани, някои люлки -счупени и опасни, не изглеждат добре, не са почиствани редовно дори доста често мръсни и с разпръснат боклук по земята? Ние като родители на деца, жители на кв. Долни Воден, искаме да имаме хубави и поддържани детски площадки, да се забавляват децата и да растат в една по-добра среда. Може би не е добре да се дават примери с други общини, но всички паркове в гр. Куклен са супер поддържани, оборудвани, с мека подова настилка, напълно обезопасени, оградени и със затварящи се врати на площадката, с различни атракции за игра [пързалки, люлки, пясъчник(напълно чист и поддържан)]. Моля обърнете внимание на нашата молба и предварително Ви благодаря за отделеното внимание!


Статус: Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

История на промените

  • 16.06.202315:20
    Здравейте! Във връзка с подадения от Вас сигнал за състоянието на детските площадки в асеновградския кв. "Долни Воден", Ви уведомяваме, че е възложено извършване на текущ ремонт. Уточняваме, че състоянието на детската площадка на ул. "Крайречна" е особено лошо, поради което извършването на ремонта може да отнеме време. Моля, имайте предвид, че вандалските прояви по съоръженията - общинска собственост - се подават като сигнал до РУ на МВР в Асеновград, за да се предприемат необходимите действия по компетентност.
  • 05.05.202300:09
    Здравейте! Сигналът Ви е препратен по компететност до Медиха Кадирова - младши експерт в кметство "Долни Воден" - за предприемане на мерки. Веднага, след като, от нейна страна, бъде върнат отговор до община Асеновград, ще Ви го изпратим.
  • 03.05.202308:27
    Сигналът е получен и е в процес на обработка.

Всички видове сигнали