В процес 194 Приключени 2653

Сигнал №1288

Пътен участък Асеновград - Тополово

Начало
24.11.2021
ID:
1288

Друго

Подаден от: Руслана Бояджиева

Място/адрес: Червен

Описание: Във връзка с провежданите ремонтни дейности на пътя Асеновград - Тополово, моля да бъде взето под внимание, че поставените тротоарни бордюри са много над допустимите норми, което е предпоставка за ПТП. Като доказателство предоставям последния случай на подобно ПТП, където именно бордюрът е отговорен за спукването на гумите на превозното средство :https://m.24chasa.bg/novini/article/10431205. Неясно е още колко време ще продължават довършителните дейности, като платното буквално се извисява с над 20 см във въздуха, без възможност за отбиване, нито в лявата, нито в дясната лента. Няма поставени и достатъчно ограничителни знаци и повечето водачи шофират с несъобразена скорост, което е допълнителна предпоставка за ПТП. Моля да уведомите контролни органи за съдействие до края на ремонта.


Статус: Приключен
Оценка: 5 от 2 потребителя

История на промените

  • 06.12.202115:14
    Здравейте, препращаме Ви отговор от ОПУ - Пловдив по повод вашият сигнал: "Към настоящият момент все още продължава изпълнението на превантивния ремонт на път II-58 в участъка от град Асеновград до границата с област Кърджали. Предстои да бъдат положени още асфалтови пластове и да бъдат профилирани банкети, с което цитираните в сигнала проблеми ще бъдат решени. Ремонтните дейности се изпълняват по одобрен технологичен проект, при спазване на обявените от изпълнителя срокове. Извиняваме се за причиненото неудобдство."
  • 25.11.202109:43
    Здравейте, уведомяваме Ви, че посоченият пътен участък е част от републиканската пътна мрежа, чиито поддържане и ремонт спада към Областно пътно управление (ОПУ) - Пловдив. Сигналът Ви е препратен към ОПУ.
  • 24.11.202115:46
    Сигналът е получен и е в процес на обработка.

Всички видове сигнали