В процес 196 Приключени 2657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Листни въшки по дърветата цапат детската площадка площадка

Начало
16.06.2024
ID:
3477

Дърветата на детската площадка зад магазин Чинара са нападнати от листни въшки, които падат върху площадката и цапат абсолютно всичко - неизползваеми са пързалката, пейките, пясъчника... Моля за съдействие за отстраняване на това заболяване по дърветата.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Миене на улиците и на тротоарите

Начало
15.06.2024
ID:
3476

Здравейте, искам да попитам колко често е предвидено да се мият улиците? И също колко често е предвидено да се мият тротоарите? Има ли някакви машини за почистване и миене на тротоарите? Виждаме само метене на улиците с метли, което изглежда доста остаряло като метод. Благодаря Ви за информацията.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Има нужда от поставяне на кошове за рециклиране

Начало
15.06.2024
ID:
3474

Здравейте, искам да помоля да се поставят нови кошове за рециклиране при възможност и от двете страни на блока на Клокотница 1. Имаше един стар кош за бутилки, който е необходимо да се махне тъй като е пълен с други боклуци и да се поставят нови кошове за рециклиране. Хубаво е да се сложат и от двете страни на блока, тъй като вече доста се рециклира и се препълват тези кошове наоколо до съседните блокове. Благодаря Ви.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистени тророари на ул. Цар Иван Асен II

Начало
13.06.2024
ID:
3471

Здравейте, тротоара на ул. Цар Иван Асен II от началото на казармата до бензиностанция Лукойл на изхода на града отново е обрасъл в трева и не може да се ходи по него. Всеки ден сме принудени да ходим на работа и да вървим по пътя. Проблема не е само в окосяването, а трябва да се почистят тротоарите от натрупаната през зимата пръст. Иначе след окосяване много бързо тревата расте отново. с уважение Атанас

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Непочистен район

Начало
11.06.2024
ID:
3466

Здравейте! От четирите края на детската градина, всички тротоари,които я опасват , са в окаяно състояние, пълно с треви, тънат в боклуци и се носи миризма от контейнера откъм ул. Захари Стоянов; неподрязани дървета пречат на тротоара на същата улица. Воденето в градината на детето ми е препятствие, защото навсякъде има кучешки изпражнения. Тротоарът пък откъм улица Първомайска е изцяло зает от автомобили, което го прави неизползваем и се налага използване на пътното платно. Прилагам снимки на гореспоменатите проблеми, на които се надявам да се обърне внимание. Моля да се вземат мерки за облагородяване на мястото около детското заведение както и да се предвиди ежедневна подръжка, належащо е.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Проблем с орех

Начало
11.06.2024
ID:
3465

Клоните на ореха в двора са върху жиците на електрозахранването, а корените са навлезли в шахтата с водомера. Моля за съдействие от компетентните органи в Община Асеновград.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Неокосени тревни площи и кърлежи

Начало
08.06.2024
ID:
3454

Искам да подам оплакване за неокосени тревни площи в парковете и кърлежи из целия град Имате сигурно 100 подадени сигнала и никой не реагира Мислите ли че е нормално децата да се прибират всеки ден с кърлежи заради вашата немарливост? На места тревата е по -висока от 1 метър

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отново кърлежи

Начало
07.06.2024
ID:
3452

След подаден сигнал 3313 от 17.04.24 год. за кърлежи в центъра на града ул. Речна 25 и уж приключен сигнал (но явно не взети мерки), кърлежите продължават да пълзят пред блока. На 05.06 забита гадина на крака на приятелката на сина ми,съответно потърсена помощ в болницата.Питам до кога общината няма да си върши работата,целия град е обрасъл в треви в които се развъждат тези гадини опасни за здравето. Има видео,което за съжаление не се дава възможност да се качи, а снимката е на кърлеж пълзящи по входната врата на блока. Пред въпросния блок има и улично куче пълно с кърлежи,които ръси на всякъде,моля да бъдат взети мерки и за него. Ако не съдействате за решаване на проблема ще се наложи да се обърнем към националните медии. Благодаря предварително за съдействието.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

ЗАТРУДНЕНИЯ ОТ ОБРАСЛА РАСТИТЕЛНОСТ НА ПЪТЕН УЧАСТЪК

Начало
06.06.2024
ID:
3449

ОБРАСЛА РАСТИТЕЛНОСТ ЗАТРУДНЯВА ВЛИЗАНЕТО В ГЛАВЕН НАТОВАРЕН ПЪТ ОБРАСЛА РАСТИТЕЛНОСТ НА Т.Н. „ОСТРОВ“ МЕЖДУ ПАРКИНГА И ГЛАВНИЯ ПЪТ ЗАТРУДНЯВА ИЗЛИЗАНЕТО ОТ ПАРКИНГА НА ГРОБИЩНИЯ ПАРК НА УЛ.МИНЬОР И ВКЛЮЧВАНЕТО В ДВИЖЕНИЕТО И В ДВЕТЕ ПОСОКИ – НА ЛЯВО КЪМ ГРАДА , ТАКА СЪЩО И НАДЯСНО В ПОСОКА КЪРДЖАЛИ.ВИДИМОСТТА Е ПОЧТИ „НУЛЕВА“ – ИДВАЩИТЕ ОТ ГРАДА АВТОМОБИЛИ СЕ ВИЖДАТ ЕДВА КОГАТО СЕ ИЗЛЕЗЕ НА ПОЛОВИНАТА ОТ ПЛАТНОТО В ПОСОКА КЪРДЖАЛИ. СПОРЕД МЕНЕ- ПРОБЛЕМА СЪЗДАВА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ВЪЗНИКВАНЕ НА ПЪТНО ТРАНСПОРТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ. МОЛЯ ЗА ВАШЕТО СЪДЕЙСТВИЕ, ОТНОСНО РЕШАВАНЕТО НА ПОВДИГНАТИЯ ПО ГОРЕ ПРОБЛЕМЕН ВЪПРОС !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Ектопаразити- Кърлежи

Начало
02.06.2024
ID:
3431

Моля, да бъдат обработени площите против ектопаразити (кърлежи). Снощи (около 23ч.) след вечерната разходка на кучето ни в района на блоковете срещу училище "Св. Патриарх Евтимий"- Муца, вкъщи намерихме 4 кърлежа. Поради противопаразитната каишка не се бяха забили на нея и ги намерихме на пода. Искрено моля площите да бъдат обработени против тези паразити, защото носят опасност от заразяване с Лаймска болест (Борелиоза).

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител