В процес 38 Приключени 1657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасност на пътното платно

Начало
30.11.2022
ID:
2071

Тази сутрин щях да се блъсна в палет с (предполагам) тротоарни плочки, намиращи се на пътното платно. Липсва каквато и да е сигнализация (знак, лента, маркировка). Пълна безотговорност от някого! Не само да се вземат мерки, но и някой да понесе наказание за тази немърливост.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Продават масово райски газ под носа на Община Асеновград!

Начало
29.11.2022
ID:
2070

Под носа на община Асеновград в ресторант ТЕСТИ продават масово райски газ, младежите, бъдещте родители не знят къде се намират след това започват да буйстват, карат пияни и напушени с райски газ, и на не пълнолетни продават! ЩО ЗА БЕЗОБРАЗИЕ Е ТОВА! Моля да се вземат необходимите мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

замърсяване на околната среда

Начало
29.11.2022
ID:
2069

В края на село Новаково, по пътя за село Искра се изхвърлят отпадъци /пресен оборски тор/, най вероятно от Кравефермата, която се намира в бившия стопански двор на селото. В непосредствена близост се намират 3 имота /къщи/ и никак не е приятно, когато си там. Миризмата е нетърпима, не стига, че тази миризма е търпим през цялото лято, а сега и пресния кравешки тор е изсипан пред имотите ни. Моля да се извърши проверка и да се вземат необходимите мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал за опасен разбит тротоар, който принуждава пешеходците да се движат по пътното платно

Начало
26.11.2022
ID:
2067

На ъгъла срещу параклис Св. 40 мъченици ул "Персенк" 6 тротоара е разбит. Газови и комуникационни дружества години наред периодично разкопават тротоара, след което връщат обратно разчупените на парчета плочки с обяснение пред гражданите че всички тези ремонти са с разрешение и контрол на общината. Всеки ден, десетки възрастни хора тръгнали до магазина или фурната, деца, майки с колички за да шзбягнат разбития участък от тротоара, единствената алтернатива е да слезнат на пътното платно. Този участък е на ъгъла на Персенк 6 ,няма видимост за шофьорите и прави преминаването на пешеходци и автомобили много опасно. От страната на параклиса тротоар за пешеходци няма. Моля спешно да обърнете внимание на тротоара и осигорите спокойно преминаване на пешеходците. Участъка е натоварин Благода

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Кастрирани бездомни кучета

Начало
25.11.2022
ID:
2066

Моля да осъществите последващ контрол над кастрирани улични кучета, които са връщани незашити и с кървящи рани след кастрация на улицата. Моля да обявите публично кои служители ще извършват този контрол. Благодаря. В случая става въпрос за 2 кучета, върнати в тежко състояние до Чинара, на гърба на църквата "Света Богородица - Успение" . Едното е мъжко - Златко, а другото е женско, Златко е лекувано от съседи, женското засега не позволява да го хванем, за да го лекуваме. Според граждани на Асеновград и на други места са върнати кастрирани кучета в подобно състояние. Надявам се на коректни действия, според закона и договора, който Общината е сключила с фирмите за кастриране на бездомни животни!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Асфалтиране, кофи са смет и осветление

Начало
24.11.2022
ID:
2065

Здравейте, живея на ул. Гонда вода 7В ж.к. Изток, сградата е в екплоатация от Декември месец 2021г. кооперацията се намира на НЕравно място и пред нея не е асфалтирано, почвата е пръст и чакъл, следователно след всеки дъжд има свличане на чакъл и пръст, вследствие на което доста от живущите не можем да се изкачим с лека кола. Кооперацията ни е слепена с още една, която е в експлоатация даста преди нашата. Също така в близост има само 1 кофа за смет, а сме 5 кооперации с по 25 семейства средно, и още на обед кофата прелива. От голямо значение е също и, че нямаме осветление пред ул.Гонда Вода 7В и тази кооперация която е залепена за нашата, вечер когато си паркирам колата на долната улица понеже след дъжд не мога да се изкача (въпреки че си имам гараж) си светя с телефон в краката,

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нарушаване на обществения ред, шум и хулигански прояви пред магазин за хранителни стоки

Начало
24.11.2022
ID:
2064

Ежедневно пред магазин за хранителни стоки/ има поставени рекламни маси/, намиращ се на ул. Ген Данаил Николаев 3, се консумира алкохол от сутрин до вечер. Определени групи хора пият по цял ден, вдигат шум, държат се непристойно, псуват по минувачите, уринират на отсрещния паркинг и с тези действия пречат на нормалния живот на живущите и работещите в района. Тази седмица- 21до 24.11.22 това се случва всеки божи ден. Магазина е под жилищна кооперация, което допълнително натоварва, така или иначе нажежената обстановка. При така описаната ситуация, тук не е приятно нито за живеене, нито за работа /наоколо има и други магазини, чиято работа буквално спира, докато въпросните лица консумират алкохол на въпросните маси пред магазина за хранителни стоки/ Оставам в очакване на адекватни мерки

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствено куче

Начало
24.11.2022
ID:
2063

Здравейте,на ул."Матей Преображенски" над новоизграждащата се детска градина ,до един от строежите има едно доста агресивно куче,което за пореден път ражда и при всяко минаване на хора тръгва срещу тях.Ако може да бъде хванато и поне кастрирано.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

безстопанствени кучета-болницата

Начало
23.11.2022
ID:
2062

Здравейте, в района на болницата и на паркинга на болницата има 3 , 4 безстопанствени кучета, които се хвърлят на минаващите и по колите. Обръщам се към вас ,с молба да се вземат мерки за отстраняването им, тъй като са опасни , както за преминаващите ежедневно хора и деца, така и редовно предизвикват предпоставки за ПТП на главният път! Благодаря Ви!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Запушена отводдндителна шахта

Начало
23.11.2022
ID:
2061

Здравей те запушена отводдндителна шахта на кръстовището на ул Тутракан и ул Борис Сарафов незнам какво са правили вашите работници но шахта е още запушена. Дойдоха мушнаша два пъти с един шиш и си тръгнаха. Нито изкараха кофата, нито я почистиха. Улица пак е пълна. Това не е свършена работа. Системата не ми позволява да ви кача снимки. Свършети си работата като трябва

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител