В процес 44 Приключени 1506

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Невдигнати кофи за смет

Начало
24.09.2022
ID:
1909

Днес, 24.09.2022 г. трябваше по график да вдигнат кофите за смет. Това не се случи, вземете мерки - не е за първи път!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Задръстени шахти

Начало
21.09.2022
ID:
1905

Предоставям ви снимки на уличните шахти при по силен дъжд ул. Асен Карастоянов 6/ ул. Опълченска

Статус:  В процес

ОБРАЗУВАНЕ НА БЛАТО - РАЗВЪДНИК НА ЗАРАЗИ!!!

Начало
21.09.2022
ID:
1902

Към ЕКОЛОГИЯ, ХЕИ, ПОЧИСТВАНЕ. МОЛЯ ДА СЕ ВЗЕМАТ СПЕШНИ МЕРКИ!!! След намесата на багери, които бяха част от ремонта на пътя към Първомай, то канала пред чешмата остана запушен, не се оттича и това доведе до образуването на блато, тиня, жаби, боклуци и какво ли още не.... Миризмата е ОТВРАТИТЕЛНА!!!!!!!!! Навярно вече са тръгнали зарази и впредвид безстопанствените кучета, които обитават този район е въпрос на време да се случи най- лошото!!! Моля СПЕШНО!!! да се вземат мерки, да се отпуши мястото, за да може водата да се оттича и да бъде заложено като задължение на ОБЩИНА АСЕНОВГРАД ( или почистващи фирми) този район да се поддържа и чисти поне веднъж месечно! Все пак стотици хора от село Козаново нямат друг вариант за чиста вода, тъй като ВИК спират централното водоподаване ежедн

Статус:  В процес

Липсващ контейнери за хартия и пластмаса

Начало
15.09.2022
ID:
1890

Повече от година жълтия контейнер за разделно събиране на отпадъци / хартия и пластмаса/ липсва! Този за стъкло не се почиства системно, т.е е неизползваем! Моля да бъдат възстановени местата за разделно събиране на отпадък за трите блока! Най-близките са на 500 м на ул. Гонда Вода, но и те непрекъснато преливат! Очевидно е че не са достатачни, очевидно е че не се стопанисват, и е крайно време да се вземат мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Непочистени контейнери за разделно събиране на отп

Начало
15.09.2022
ID:
1889

Повече от месец контейнерите за хартия и стъкло са препълнени, а това са единствените на улицата. От преди поне година тези контейнери за блокове 11, 12 и 13 липсват! Говорим за половината квартал Изток, на който или контейнери липсват, или най-близките / на 500 м / преливат. Моля да бъдат взети мерки, и да се осигурят места за разделно събиране на отпадъци, тези са крайно недостатъчни ! Все повече семейства се ориентират да разделят отпадъка, моля не възпрепятствайте това !

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Почистване на улици/Отпадъци

Начало
15.09.2022
ID:
1888

Контейнерите на ул.Иван Вазов , там където се пресича с ул.Сава Катрафилов са в отвратително състояние.Около тях е пълно с боклуци, които не се събират от сметосъбиращата фирма.Около контейнера за пластмаса и хартия са натрупани камари от кашони и кутии, които вече се разпиляват и по улицата. Моля да се вземат мерки по почистване на контейнерите и въобще цялата улица Иван Вазов !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кошове за рециклиране

Начало
13.09.2022
ID:
1883

Здравейте, Пиша Ви отново във връзка с кошовете за рециклиране в нашия град. Забелязвам за пореден път, че тези места за отпадъци и самите кошове преливат от много дълго време, бих казала месеци. Обиколих много улици и над 6 такива, за да изхвърля боклука си за рециклиране. Може ли да обясните каква е причината те да не бъдат събирани и да се тъне в боклук, когато има хора които искат да живеят чисто и да помагат на природата рециклирайки? Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сметосъбиране

Начало
11.09.2022
ID:
1877

Днес 11.09.2022 год. след минаване на камиона на фирма КМД забелязах, че единия от двата контенера въобще не го изчистиха, а след като вдигнаха втория на улицата останаха много отпадъци. Моля да вземете мерки защото всеки път, след като мине камиона се налага да почиствам след тях. Регистрационния номер на камиона е РВ2194КР.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Замърсено улично платно

Начало
02.09.2022
ID:
1860

Здравейте! В следствие на проливните дъждове, ул."Княгиня Евдокия" от №1 до №20(където има перпендикулярни улици към балкана) е силно замърсена с пръст и камани! Моля да предприемете мерки по почистването на улицата! Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Контейнери

Начало
31.08.2022
ID:
1853

Кога смятате да изхвърлите жълтите и зелените контейнери понеже в целия град са пъълни догоре?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител