В процес 74 Приключени 1949

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

СТАДИОН ШИПКА

Начало
31.05.2023
ID:
2486

На фона на сигналите за нахапани деца от кърлежи, мисля че състоянието на стадиона ни е меко казано потресаващо. До стадиона имат достъп много хора - там играят и тренират деца, и не само. Би било добре да бъде окосено,почистено и напръскано за спокойствието на жителите в Асеновград.

Статус:  В процес

Замърсямане на тротоар в кв. Изток, Асеновград

Начало
30.05.2023
ID:
2481

Български граждани от турски произход се събират след работно време и в почивните дни на паркинга между блоковете 1 и 4 в кв. Изток, Асеновград, ядат слънчоглед и плюят люспите на тротоара. Това става почти всеки ден и тротоарът е побелял от шлюпки. На зебележките на минаващите замърсяващите остават безразлични. Моля да бъдат вразумени, за да не се стигне до саморазправа и се стигне до етнически конфликт. Този сигнал изпращам за втори път – поне извършете проверка или уведомете полицията.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отпадъци село Новаково

Начало
22.05.2023
ID:
2457

Моля да обърнете внимание на изхвърлени голямо количество отпадъци, вероятно от гробището на село Новаково - ритуални венци, кръстове, пластмасови шишета. Мястото е ров отдясно на пътя по посока новия голям кръст на юг от гробището. Моля да предупредите лицето, което вероятно почиства гробището да изхвърля отпадъците в контейнера за отпадъци пред вратата на гробището, който редовно се почиства и никога не е препълнен. Надявам се пътят към кръста да бъде почистен, а не да се заровят с пръст въпросните отпадъци. Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

КОНТЕЙНЕРА ЗА БОКЛУК ДО ЧЕШМАТА НА "СВЕТА ВАРВАРА" СЕ ИЗХВЪРЛЯ 2 ПЪТИ В СЕДМИЦАТА

Начало
04.05.2023
ID:
2417

Здравейте. Моля да бъде поискано обяснение от почистваща фирма: ЗАЩО КОНТЕЙНЕРА ДО ЧЕШМАТА на "СВЕТА ВАРВАРА"(Преслав 56) НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ РЕДОВНО! ВСЯКА СЕДМИЦА ОТ СРЯДА/ЧЕТВЪРТЪК СМЕ ЗАРИНАТИ В БОКЛУЦИ КОИТО СЕ СЪБИРАТ ЧАК В ПОНЕДЕЛНИК!!! Тоест в петък, събота и неделя НИКОЙ НЕ ПОЧИСТВА КОНТЕЙНЕРА!!!! НЕ Е ЛОША ИДЕЯ НА ТОВА МЯСТО ДА СЕ ПОСТАВИ ОЩЕ ЕДИН КОНТЕЙНЕР, ТЪЙ КАТО ТОЗИ Е НЕДОСТАТЪЧЕН ЗА ТОЗИ РАЙОН! Снимките показват какво е положението 3 дни ПРЕДИ да бъде събран боклука!!! Работниците НЕ събират боклука оставен на земята, който след това бива поставен от хората, живеещи наоколо в контейнера и автоматично отново напълнен от стария, невзет боклук!!!!!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО! ОЧАКВАМЕ РАЗРЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА! АКО НЕ, ТО ЩЕ ВЗЕМЕМ ЧАС ЗА СРЕЩА С КМЕТА НА

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обърнат контейнер за отпадъци

Начало
27.04.2023
ID:
2398

Фирмата за събиране на отпадъци си изкривиха контейнера, който се намира срещу къщата на Искра 9. След като видяха, че няма как да го движат и почистват решиха да го обърнат на обратно за да не си изхвърляме отпадъците в него. Предположих, че ще бъде сменен, но уви вече една седмица няма нов контейнер. Моля контейнерът да бъде сменен. Твърде много домакинства а контейнери за отпадъци са малко, а вече и далече.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разделно събиране на отпадъци

Начало
27.04.2023
ID:
2396

Здравейте, Жълтият контейнер е прпълен с отпадъци на ул. Генерал Дандевил 40. Не е събиран повече от 4 седмици. Моля за Вашето съдействие!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Изпразване на контейнер за отпадъци

Начало
25.04.2023
ID:
2390

Контейнерът е препълнен, ако скоро не се изпразни, боклукът ще бъде навсякъде и ще се превърне в поредното сметище. За съжаление, платформата не ми позволява да кача снимката колко е пълна самата лодка, защото файлът е голям. Моля, да обърнете внимание на случая. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Излязло от употреба МПС

Начало
12.04.2023
ID:
2369

На паркинга пред блок Асенова крепост, на ул. Книжна Фабрика 15 има излязло от употреба МПС, а именно бял бус Фолксваген с Рег .ном.РВ8078ВМ. Превозното средство е на общинска земя, и е с изтекли документи, и респективно спряно от движение. Повече от година стой без да се използва , заема паркомясто, и създава неудобство за живущите в сградата. На същия паркинг има и джип Опел Фронтера, в същото състояние. Моля да предприемете мерки за отстраняване на излезлите от употреба МПС -та. С уважение Иван Атанасов

Статус:  В процес

Запушена шахта

Начало
05.04.2023
ID:
2339

Шахтата е запушена и дори при лек дъжд извират фекалии .При по силен дъжд дори кръглата шахта изхвърча и може да удари някого.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

СЧУПЕН КОНТЕЙНЕР

Начало
04.04.2023
ID:
2335

В началото на месец март тази година подадох сигнал за счупен контейнер за смет на ул."Иван Вазов" , там където се пресича с ул."Сава Катрафилов". Беше ми отговорено, че до 31.03.2023г. контейнера ще бъде подменен с нов. Днес 04.04.2023г. ви уведомявам, че нищо не е направено !!! Стои си счупения контейнер. Моля да се вземат сериозни мерки, а не да се хвърлят само празни обещания ! Всички плащаме данък смет !!!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител