В процес 49 Приключени 1719

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Ухапан от куче

Начало
26.01.2023
ID:
2172

Днес бях нахапан от група безстопанствени кучета, намиращи се до блоковото пространство зад читалището в гр. Асеновград. Моля погрижете се за сигурността и здравето на гражданите в град Асеновград със съответни действия! Благодаря!

Статус:  В процес

Бездомни кучета

Начало
23.01.2023
ID:
2164

Здравейте, искам да алармирам за 3 големи и 9 малки бездомни кучета в нашия район/Ул.Люляк 30/, който е в непосредствена близост до ДГ”Зорница”.Кучетата застрашават здравето и живота на децата и живущите в района тъй като са вече и агресивни. Моля да предприемете незабавни мерки за да се предотвратят по-нататъшни негативни ситуации застрашаващи живота и здравето на живущите в района и децата от детската градина. Благодаря ви предварително!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно куче което се хвърля на хората

Начало
18.01.2023
ID:
2153

На ул. Васил Петлешков 10 , в близост до контейнера всекидневно седи бездомно голямо куче което се нахвърля на хората . Кучето е бяло с черни петна . Лично на мен ми се нахвърля два пъти , и днес едва спасих една жена от охапване . Надявам се някой да се погрижи за това куче.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал за бездомни кучета

Начало
18.01.2023
ID:
2152

Унформирам Ви, че на Люляк 30 детската градина, трафопоста и контейнера има 9 кучета малки, които вече сами си търсят храна. Има още и 3 големи. Малките влизат и двора на детската градина. За безопасността на живущите и децата, моля своевременно да се предприемат необходимите мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Охапване от куче

Начало
13.01.2023
ID:
2145

Минавайки по улицата с колелото, пред поне 10 свидетели, ме нападнаха 2 кучета и бях ухапан по лявата пета. Слава богу на зимните обувки не пострадах. Хората се развикаха, аз спрях и така атаката бе прекратена. Предполагам, (знаейки че такива неща се случват постоянно и знаейки силното лоби на явно ненавиждащите съгражданите си кучелюбци), че няма да предприемете някакви мерки, но бих искал да знам какви свободи на реакция срещу такава атака имат обикновените данъкоплатци като мене? (явно да сляза от колелото и да ухапя кучето не е осъществимо). Благодаря ви за вниманието предварително.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Бездомни кучета

Начало
21.12.2022
ID:
2112

Моля,да бъдат взети мерки срещу четири бездомни кучета, които са се установили на Ген.Данаил Николаев. В събота вечерта на 17.12 нападнаха и ухапаха дъщеря ми пред къщата ни. Снощи и четирите кучета се бяха разположили в двора на къщата ни .Човек ни може да се прибере,ни да излезе

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

КУЧЕТА

Начало
21.12.2022
ID:
2111

Здравейте , на ул.Княгиня Евдокия и околните улици , обикалят безстопанствени кучета. На 20,12,22г. едно от тази глутница ,е нападнало дъщеря ми. Тя е запазила спокойствие ,и с раницата си за училище е успяла да го прогони. Питам ,след като в същият раьон преди точно месец е подаден сигнал за същият проблем и вече е със статус ,,приключил,, ,как точно приключихте и разрешихте проблема??? Кучетата са агресивни и са си още там. Престанете да ни казвате как са кастрирани , не ни дреме. Искаме децата и ние спокойно да излизаме от вкъщи. Много моля вземете под внимание въпроса.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кастрирани бездомни кучета

Начало
25.11.2022
ID:
2066

Моля да осъществите последващ контрол над кастрирани улични кучета, които са връщани незашити и с кървящи рани след кастрация на улицата. Моля да обявите публично кои служители ще извършват този контрол. Благодаря. В случая става въпрос за 2 кучета, върнати в тежко състояние до Чинара, на гърба на църквата "Света Богородица - Успение" . Едното е мъжко - Златко, а другото е женско, Златко е лекувано от съседи, женското засега не позволява да го хванем, за да го лекуваме. Според граждани на Асеновград и на други места са върнати кастрирани кучета в подобно състояние. Надявам се на коректни действия, според закона и договора, който Общината е сключила с фирмите за кастриране на бездомни животни!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствено куче

Начало
24.11.2022
ID:
2063

Здравейте,на ул."Матей Преображенски" над новоизграждащата се детска градина ,до един от строежите има едно доста агресивно куче,което за пореден път ражда и при всяко минаване на хора тръгва срещу тях.Ако може да бъде хванато и поне кастрирано.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

безстопанствени кучета-болницата

Начало
23.11.2022
ID:
2062

Здравейте, в района на болницата и на паркинга на болницата има 3 , 4 безстопанствени кучета, които се хвърлят на минаващите и по колите. Обръщам се към вас ,с молба да се вземат мерки за отстраняването им, тъй като са опасни , както за преминаващите ежедневно хора и деца, така и редовно предизвикват предпоставки за ПТП на главният път! Благодаря Ви!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител