В процес 157 Приключени 2633

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Нарушена общинска собственост

Начало
27.05.2024
ID:
3410

На Масите със пейките им бяха откраднати дъските ,и по този начин металните рамки създават предпоставка за злополука тъй като в непосредствена близост има детска площадка, моля да бъдат ремонтирани или сменени със нови тъй,като ежедневно се използват от живущите във квартала !

Статус:  В процес

Опасна детска пързалка

Начало
27.05.2024
ID:
3408

Здравейте! Детската пързалка на т. нар. Кметска площадка има опасни дупки по ламарината, на които децата могат да се нареждат при спускане. Моля да се вземе някакво решение, преди да е пострадало някое дете. Благодаря!

Статус:  В процес

Остатък от стълб

Начало
21.05.2024
ID:
3398

На средата на тротоар срещу магазин БББ има остатък от метален стълб, който не е добре отрязан и е потенциално опасен за пешеходците. Добре ще бъде да се премахне като се изреже в основата.

Статус:  В процес

Опасни стълби

Начало
08.05.2024
ID:
3370

Сезирам общината за опасни стълби с подкопана дупка под тях от проливните дъждове и вероятност от срутване при следващия проливен дъжд. Стълбите са накрая на бачковския път/ последните/ от дясно на излизане, по пътя за Асеновата крепост, до последните къщи, има доста голяма дупка подкопана под тях и голяма цепнатина. По стълбите минават доста хора и деца, отивайки към метоха, а някои и живеем там и ежедневно минаваме по тях, дори и по няколко пъти на ден, моля да се провери съоръжението и да се вземат мерки, за да не се случат инциденти, прилагам и снимков материал, Благодаря!

Статус:  В процес

Блъсната улична лампа тип фенер

Начало
15.04.2024
ID:
3300

На 13.04.24г. автомобил марка Опел, модел Астра, цвят тъмно зелено, с регистрационен номер РВ3039СР блъска уличен осветителен стълб тип фенер в 09.42 часа. След сблъсъка структурата на фенера бива компрометирана и в момента се клати при лек допир, в следствие на сблъсъка осветителния плафон пада върху колата, той самият е в цялост. Моля да се обърне внимание на структурата на фенера! Той може да падне всеки момент и да удари минувач или кола! Обърнете внимание на безопасността на гражданите!

Статус:  В процес

Опасна детска пързалка

Начало
04.04.2024
ID:
3265

Ламарината на пързалката е започнала да се отваря и има риск от нарязване на някое дете.

Статус:  В процес

Разрушени опасни стълби.

Начало
30.03.2024
ID:
3253

Вече години откакто разрушиха стълбите водещи към квартал Баделема от улица Матей Преображенски.Отпред струпаха няколко камъка за да се качват по тях и до там.По тия стълби по цял ден минават деца учещи в у-ще Отец Паисий,и всички живеещи на Баделема.Чашата преля,когато видях дете как падна.Какво чакате,да се случи нещо по-опасно и тогава да се задействате ли?Прилагам снимки на опасните стълби и улицата.

Статус:  В процес

Опасни падащи парчета мазилка

Начало
28.03.2024
ID:
3244

Здравейте, от козирката на жилищния блок, намиращ се на бул. "България" 3 падат парчета с различна големина. Най-големите са с размера на човешка длан и тегло поне 1 кг. Когато подобни парчета падат от голяма височина, могат да бъдат смъртоносни за хората и животните, преминаващи по тротоара. Моля спешно да вземете мерки по обезопасяване на района и сигнализиране на живущите.

Статус:  В процес

Опасен път за детска количка

Начало
12.03.2024
ID:
3214

Невъзможно слизането или качването с детска количка на обозначеното място. Прекалено е стръмно и няма никакъв парапет. В допълнение, към улицата няма ограда. Нека се вземе под внимание възможно най-бързо, за да се избегне бъдещ инцидент.

Статус:  В процес

улична лампа -паднал предпазен капак за кабели

Начало
22.02.2024
ID:
3181

здравейте, на адрес ул.кресна 3 има улична лампа ,на която основа е счупен предпазният капак за кабелите , които са в лампата. моля за съдействие да бъде поправена - достъпа до кабелите е опасен , лампата е с наклонена стойка и е необходимо също да бъде проверена и при необходимост поправена.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител