В процес 93 Приключени 2823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Своеволията на Кирил Киров

Начало
29.05.2023
ID:
2477

Лицето Кирил Кирев живеещ на ЕТ 2 в същата жилищна сграда е нарисувал номера на автомобила си,знака забранено паркиране и престой (В27), както и послание за гражданите върху тротоара непосредствено до входа на кооперацията в която живее и моето семейство.Цялата улица Драгоман бе основно ремонтирана през лятото на 22 г. и затова ще помоля компетентните за това органи на местна власт да вземат отношение и да заставят лицето Кирев да възстанови първоначалният вид на площадката пред кооперацията на Драгоман 20.Така нарисувана тази част от тротоара е нелицеприятна.Аки всеки един започне да рисува така върху току що поставената настилка с парите на всички нас данъкоплатци,къде ще му се види краят!Ако същият реши да паркира там има начин и ред по който следва да го направи!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Поставяне на врати в партера

Начало
29.05.2023
ID:
2476

Лицето Кирил Кирилов,живееш в същата сграда (ЕТ. 2) постави две врати в партера на кооперацията която живеем въпреки,че никой не му е делигирал подобни права.Това са общи части и се явяват половина от партерния етаж .Така правото на свободно преминаване на моето семейство е погазено!Това е самоуправство.Ще помоля компетентните органи на местната власт да направят необходимото за да бъдат премахнати тези незаконно поставени преградни съоражения!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разбита улица и счупена шахта

Начало
28.05.2023
ID:
2475

Здравейте, Улица "Садовска" е е една от най-късите в града, но за сметка на това не може да се оплаче от липса на дупки. Ако човек не успее да си разбие колата в някоя от тях, може да го направи в счупената линейна шахта на кръстовището с ул. "Хан Крум". Улицата е идеална за предизбоно асфалтиране - къса е, но ще се отчете като бройка реставрирани улици. Но да си дойдем на думата - тъй като сме скромни, моля поне да се запълнят дупките и да се смени шахтата (стои счупена от 2 месеца, без някое отговорно лице да се трогне и да вземе мерки).

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изтичане на вода

Начало
28.05.2023
ID:
2473

От месец има теч от спирателен кран на ВиК на ул. Стара планина 31. Подадени са няколко сигнала на телефона за аварии. Досега нищо не се случва. Водата пропива в изградените огради, плочките на тротоара се "разлепват"... (Тротоарите на ул. Стара планина и без друго са в окаяно състояние от години), водата образува локва и се стича към улицата. Освен че поврежда личната и общинска собственост (в случая тротоара), се изтича питейна вода, чиято загуба плащаме споделено.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Детска площадка

Начало
27.05.2023
ID:
2472

Здравейте, изпращам Ви снимки за нередно използване на детската площадка от хора които пускат кучетата да си играят вътре. Това е ежедневно и децата ги е страх и не могат да играят.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконно стройтелство с. Златовръх между имот на ул.Рожен 14 и имот навиращ се в местност Над селото

Начало
26.05.2023
ID:
2471

Незаконно строителство в с.Златовръх ул.Рожен 14 и имот в съседство в местност Над селото,между двата имота има общински път,който е незаконно присвоен към имота на ул .Рожен 14,моля да бъдат взети мерки по възстановяването на този път,при необходимост мога да представя скици,протоколи от геодезист

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Борово дърво

Начало
25.05.2023
ID:
2470

Здравейте пред домът ми има бор който е доста изсъхнали клони който имат опасност да се счупят и да паднат на улицата живеят доста деца и е опасно моля да се вземат мерси благодаря предварително

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Повече пейки в парк "Лятно кино"

Начало
25.05.2023
ID:
2469

Има нужда от още допълнителни пейки. След излизане на учениците в лятна ваканция от няколко дни е невъзможно до 14:00 да намериш свободна пейка. Майките с бебета в момента правим куп обиколки чакайки да се освободи някоя пейка. Моля,за още поне 20 пейки. Благодаря предварително! Поздрави!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пръскане за комари

Начало
25.05.2023
ID:
2468

Искам да попитам дали тази година община Асеновград е предприела мерки за справянето с комарите из града ? Миналата година имаше много ,надяваме се ,че тази година общината ще се заеме с този проблем .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно детско игрище

Начало
25.05.2023
ID:
2467

Клетката за спортна дейност до блок 109 в кв.Запад е опасна, стърчат телове от оградата, паната падат /и от високо/. СПЕШНО ТРЯБВА ДА СЕ РЕМОНТИРА ! Също липсват и футболните врати от известно време. Вчера е паднало отново едно от горните оградни пана, но за щастие само един телефон, който е бил там е пробит. Помислете ако имаше дете какво можеше да се случи !!!

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител