В процес 193 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Ремонт на спортната зала

Начало
20.04.2024
ID:
3319

Във връзка с предстоящият 30 месечен ремонт на спортна зала Асеновец бих искала да попитам господин Грудев дали има подсигурено място за трениране на децата от баскетболния отбор който тренират там или както стана предния път с ремонта само баскетболния отбор пак остава на улицата за разлика от другите отбори трениращи там. Но този път господин Грудев и цялата община трябва да са наясно че ние родителите няма да стоим безучастно и ще се вдигне толкова шум че свят да им се завие, надяваме се тези дни да има положителен отговор, за да не се стига до други институции и телевизии. Нашата община ни е първа инстанция за исканията след това тръгваме нагоре ,но ще стане наистина грозно. Все пак става въпрос за деца а в управлението на кмета приоритети му са спорта и децата ,поне така твърди.

Статус:  В процес

ФИЗКУЛТУРЕН САЛОН ОУ "ПАНАЙОТ ВОЛОВ"

Начало
19.04.2024
ID:
3318

Здравейте! Учениците в ОУ "Панайот Волов" години наред, поколения наред са лишени от занимания във физкултурен салон. Първоначално нямаше изграден такъв. Сега е построен, но все още не функционира. Чета за СОУ "Св. Княз Борис I" и обновения физкултурен салон, чета за КИТИ и се радвам, че има напредък в сферата на спорта за децата ни. Ще е чудесно да се помисли и за децата на кв. Долни Воден и по-точно за учениците в ОУ "Панайот Волов", да се изчистят недостатъците и най-сетне да се открие физкултурния салон. Благодаря Ви

Статус:  В процес

Замърсена улица от подрязване на клони.

Начало
19.04.2024
ID:
3317

След окастрянето на дървета на посочената улица от ЕВН Асеновград, улицата е оставена непочистена.Моля за вашето съдействие.Две седмици преди кастренето улицата беше почистена след зимния сезон от листа и клонки.В най-окаено състояние е пред номер 4.

Статус:  В процес

опасни дипки

Начало
18.04.2024
ID:
3316

Здравейте пиша Ви относно получените дупки които разрастват всеки ден и отново аз ще съм ощетен с достъп до гаража си в улица Ангел Кънчев, пътя беше ремонтиран скоро, но некачествено вижда се че и новия асфалт е изцяло в напукан, моля за адекватно въздействие

Статус:  В процес

Компрометирани шахти

Начало
17.04.2024
ID:
3310

До културния дом от страната на реката неотдавна поставените шахти по цялата ширина на пътя са компрометира и и създават условия за пускане на гумите и повреда на джантите на преминаващите от там автомобили.

Статус:  В процес

Тротоара безплатен паркинг ли е

Начало
17.04.2024
ID:
3309

До колкото ми е известно тротоарите не са за паркинг на автомобили. Те служат за движение на пешеходци. Дамите и господата от ВИК най нагло са си превзели тротоара и са го превърнари в безплатен паркинг. Кмете разкарайте тези джипове. Да си намерят паркинг на друго място.

Статус:  В процес

Кастрация котки

Начало
16.04.2024
ID:
3307

Добър ден, Уважаема администрация на Община Асеновград. Моля Ви да ми информирате за налични програми или нещо подобно (талони за отстъпка). за кастрация на улични котки? В Пловдив има организация обаче отказват да приемат котки от Асеновград.

Статус:  В процес

междублокови пространства

Начало
16.04.2024
ID:
3306

Между жилищния блок на ул. "Тутракан" 9 и дома ни, на ул. "Генерал Колев" 6 има пространство, което се ползва за преминаване на автомобили на живеещите в блока и за паркирането им (въпреки че имат преместваеми гаражи, които не се използват по предназначение). Прилагам снимка, от която е видно, как единия от съседите е поставил метални тръби под терасата си в междублоковото пространство, а е паркирал колата си под чуждата тераса. Ако това е редно, на отсрещната страна, където е оградата на нашия дом, да поставим и ние такова ограждение, за да спрем паркирането като него.

Статус:  В процес

Осветление

Начало
16.04.2024
ID:
3304

Здравейте! Уведомяваме ви че нямаме улична светлина от почти 2 седмици.Моля да се направи проверка.Благодарим ви.

Статус:  В процес

Неработещо улично осветление

Начало
15.04.2024
ID:
3303

Уличното осветление на ул. Родина 4 не работи вече над месец, след подаване на сигнал до кмета на кварталн Долни Воден.

Статус:  В процес