В процес 79 Приключени 2382

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Агресивно бездомно куче напада хора

Начало
23.09.2021
ID:
1148

Бездомното куче е средно по големина, чисто черно на цвят, като има светлокафяви лапи. Миналият ден ме нападна, оголвайки зъби, щеше да ме ухапе, но един човек се притече на помощ и ме спаси. Обадих се, за да подам сигнал, но все още кучето е на същата територия необезпокоявано! Вчера подгони деца, а днес отново се чуха силни крясъци на жена, която беше нападната! Изключително агресивно куче, от което се страхуват много хора! Желая незабавно съдействие по въпроса! Нека жертвите да спрат да се увеличават!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо улично осветление на ул." Ст. Джамсъзов"

Начало
14.09.2021
ID:
1125

Новото улично осветление покрай оградата на училище Цветни Метали не работи цяло лято, но вече започва учебната година и учениците тръгват на училище, сутрин и вечер е много тъмно, но също и се разхождат много бездомни кучета. Надявам се да се отстрани поне проблема с осветлението, а за кучетата ... Предварително Ви Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Бездомни кучета

Начало
29.07.2021
ID:
1025

Глутница от около шест /6/ безстопанствени кучета тормози живеещите в района. Няколко пъти се спускат срещу мен , като на 28. 07. 2021 година едното ме захапа за обувката .Моля да се вземат необходимите мерки срещу тази напаст и индивидите , които хранят животните .Свидетели на случката са работещите в магазина за дрехи , шивашкото ателие и козметичното студио. Надявам се , че предизборните обещания за справяне с проблема не са били само думи! п.п. Обичам животните и имам домашен любимец .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Глутница налитащи кучета

Начало
21.07.2021
ID:
1013

На ъгъла на улиците "Градешница" и "Полковник Дрангов" отново се отглеждат бездомни кучета. Преди години Община Асеновград в лицето на г-жа Дора Младенова двукратно се намеси за разрешаване на сходен проблем, за което благодарим. За съжаление проблемът рецидивира и ескалира: в момента се отглеждат на улицата 6 /шест/ кучета - изнася им се храна, създават им се условия. В периода между мръкване и съмване е невъзможно да се премине без най-малко да бъдете заобиколен от враждебно настроени кучета и дори да бъдете нападнат. Денонощно сме жертви на неистов лай и нахвърляния. Нормалният сън е невъзможен. Притесняваме се и за децата си, които все пак са ни по-важни и по-мили. Затова молим Община Асеновград да се намеси, за да осигури безопасността и спокойствието ни!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Бездомни кучета

Начало
18.07.2021
ID:
997

Здравейте! Цялата махала сме подложени на голям тормоз от бездомни кучета. Около 4 големи и 3 малки са. Неможе да се спи от тях, а сме и с малки деца. Моля молбата ни да бъде удовлетворена.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Глутница бездомни кучета

Начало
06.07.2021
ID:
951

Моля да се вземат мерки срещу глутница улични кучета в района на бензиностанция Шел и денонощен магазин Суров отсреща. Глутницата е от над 10 кучета, които са агресивни и нападат коли и хора, особено в ранните сутрешни часове. Дъщеря ми днес е била преследвана от тях. Моля молбата ми да бъде удовлетворена.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни кучета

Начало
30.06.2021
ID:
932

Уведомяваме Ви, че на 28.06.2021г сутринта в непосредствена близост до ДГ „Надежда“ се появиха две изключително опасни кучета, които нападнаха и нахапаха няколко човека, единия от които е наш родител. Същото се е случило и предишната вечер. Издирихме собственика на кучетата-господин Хасан Мулла Юмер собственик, на шивашки цех в бившето РП на ул. „Ал. Стамболийски“ №85 , бившия ресторант „Орфей“. Същият е прибрал кучетата си, но няма гаранция, че няма пак да бъдат пуснати по улиците, с което да бъдат застрашени децата ни или други случайни минувачи. Моля , да бъде направеното необходимото собственика да не допуска това да се повтаря и да пострадат още хора.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

БЕЗСТОПАНСТВЕНИ КУЧЕТА НА ЖП ГАРА АСЕНОВГРАД

Начало
23.06.2021
ID:
916

Моля да се вземат мерки във връзка с безстопанствените кучета около ЖП гарата и автогарата в Асеновград. Не знам дали кучетата са маркирани, но това няма никакво значение при положение, че постоянно притесняват децата, учещи и пътуващи до Пловдив.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Новите табелки в централния парк (Забранено разхождане на кучета)

Начало
12.05.2021
ID:
817

Здравейте, от 12.05.2021 в централния парк има нови табели забраняващи разходки с кучета (по изображението се разбира, че и на кашика не може) Аз съм стопанин на куче, което е ципирано, вакцинирано, обезпаразитено и т.н. Няма нужда да се споменава, че и данъци се плащат. Въпросът ми е следният, ако не мога да си разхождам кучето в парка, къде има специални за целта кучешки площадки и обезпаразитени места за социализация на кучето, тренировки и т.п.(живея на адрес ул. площад България 2) Има стотици регистрирани кучета и редно е да им се осигурят условия. Големи фирми като "Purina" "Pedigree" с удоволствие ще ви изградят кучешки площадки, само им осигурете място. Моля да не приемате връждебно моето запитване. Объркан съм след видяното днес. Желая Ви успех и търпение.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разхвърляна отрова!

Начало
05.05.2021
ID:
807

Здравейте от няколко дни в социалната мрежа фейс буй се пускат постове за разхвърляна отрова в различни квартали из града. В кв. Запад, кв. Изток , на улица Спортист , около детската градина там има най много натровени животни. Моля да се вземат необходимите мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител