В процес 193 Приключени 2657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Липсва мантинела

Начало
09.05.2024
ID:
3375

Здравейте, от доста време липсват две пана от мантинелата на моста на пазара ( посока от Автогарата към църквата Св. Атанас). Мястото е директно до стълбите, водещи към големия парк, и очевидно умишлено мантинелата там е била премахната, за да може граждани да пресичат неправомерно. Мостът е достатъчно тесен и видимостта за шофьорите доста ограничена- така пресичащи граждани са заплаха за себе си и околните. Ще е добре да се ремонтира, за да не се стигне до жертви. Благодаря.

Статус:  В процес

Подрязване на храсти и тревни площи и пръскане срещу кърлежи.

Начало
09.05.2024
ID:
3374

Искам да подам сигнал за не окосени треви и храсти, които пречат на видимостта на водачите. На завоите има много малка видимост и опасно. И заедно с това в тях има опасност от кърлежи , която не е желателно, защото има майки с колички и малки деца. Ще се радвам ако се вземат мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Паркиране на тротоар до разпределителни кутии овергаз

Начало
08.05.2024
ID:
3372

От известно време тротоарът между вх А и вх Б се изпозлва за паркинг от собственик на автомобил с рег.номер РВ 8555 НВ. Проблемът е, освен,че общинския тротоар не може да използва попредназначение и плочките се разбиват от гореописяният автомобил, той бива паркиран точно до разпределитените кутии на Овергаз. При изтичане на газ може да стане изключително голям проблем и да бъдат застрашени живущите и преминаващите граждани. Моля да вземете навременни мерки за предотвратяване на този риск.

Статус:  В процес

Незаконно строителство

Начало
08.05.2024
ID:
3371

Незаконно строителство бетон,тухли,колони, без документи и разрешително за строеж на стаи, и без отстояние от съседните огради на имота. на ул.синчец

Статус:  В процес

Опасни стълби

Начало
08.05.2024
ID:
3370

Сезирам общината за опасни стълби с подкопана дупка под тях от проливните дъждове и вероятност от срутване при следващия проливен дъжд. Стълбите са накрая на бачковския път/ последните/ от дясно на излизане, по пътя за Асеновата крепост, до последните къщи, има доста голяма дупка подкопана под тях и голяма цепнатина. По стълбите минават доста хора и деца, отивайки към метоха, а някои и живеем там и ежедневно минаваме по тях, дори и по няколко пъти на ден, моля да се провери съоръжението и да се вземат мерки, за да не се случат инциденти, прилагам и снимков материал, Благодаря!

Статус:  В процес

Липсващ знак стоп на ключово кръстовище, повреден от вандали.

Начало
08.05.2024
ID:
3369

През нощта на 07.05.2024 е бил повреден знак стоп на ключовото кръстовище на Съединение 52 и железния мост! Знакът е паднал на пешеходната пътека и е невъзможно да бъде видят от водачите на автомобили. Тези, които не са от града създават предпоставка за ПТП, понеже не знаят, че там има знак СТОП, вече възникнаха няколко опасни ситуации. Имам видео на предполагаемите извършители (за съжаление не дава много информация). Моля обърнете внимание на този знак, опасно е!

Статус:  В процес

Ремонт

Начало
08.05.2024
ID:
3368

Здравейте! Покривът на автобусната спирка до училище "Отец Паисий" е цялия в дупки от градушката преди 2 -3 г. Ние работещите от квартала, няма как да се скрием при дъжд, чакайки превоз. Моля, поправете го!

Статус:  В процес

Обрасъл тротоар

Начало
07.05.2024
ID:
3367

Тротоарите на ул Иван Вазов, в района на Завод Асенова Крепост е целия обрасъл с трева и почти не може да се използва. Не може детска количка да премине. Моля да организирате косене и почистване.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Лампа

Начало
07.05.2024
ID:
3365

Лампата светка и изгасва потоянно на всеки две три минути

Статус:  В процес

Неработещо копче на светофар

Начало
07.05.2024
ID:
3364

Копчето на светофара на ул"6-ти януари"не работи!Моля,обърнете внимание,там пресичат много деца!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител