В процес 148 Приключени 2632

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасна люлка

Начало
07.04.2024
ID:
3273

Основата на люлката е излязла от единия край и се клати дори и при леко люлеене

Статус:  В процес

Паркиране и престой

Начало
07.04.2024
ID:
3271

Здравейте! Подаваме този сигнал във връзка с паркиралите превозни средства на куриерска фирма Спиди, на съответната улица между номер 9 и 11. Превозните средства, на гореспоменатата фирма, ограничават достъпите до гаражите, паркират по тротоарите и карат несъобразно с ограниченията за скорост. Затрудняват движението на пешеходците. След подаден сигнал към МВР Асеновград, казаха да сигнализираме общината. Молим проблемът да бъде разрешен. Благодарим за вниманието!

Статус:  В процес

СПЕШНО! ОПАСНА ПЪРЗАЛКА

Начало
05.04.2024
ID:
3269

СПЕШНО! Опасна детска пързалка, която се намира в детската площадка на ул. Гоце Делчев Моля да бъдат взети необходимите мерки за обезопасяването на съоръжението ( детската пързалка) . Копирано от група. "Родители внимавайте с тази пързалка на ул.Гоце Делчев .Ламарината е започнала да се отваря и има опасност от нарязване ." П.п Моля лицето което отговарят за детските площадки в град Асеновград, да обходи и да види в какво състояние са и да вземе необходимите мерки за обезопасяването им. Както и молим за строг контрол върху вандалите разрушаващи детските площадки и не само, не може ние които пазим да страдаме заради хора които не са наказани по някакъв законен начин, при положение че унищожават общинска собственост. И при положение, че нарушават куп закони. С уважение!

Статус:  В процес

Лампичка

Начало
05.04.2024
ID:
3268

Дори не видяхме как свети тази леко счупена лампичка. Дали ще разберем е моят въпрос? Има още една или две в същото състояние отново в градския парк .

Статус:  В процес

Опасно дърво

Начало
05.04.2024
ID:
3267

Здравейте пиша за незнам кой път за опасно борче скоро някъв клон ще падне върхо някое дете а в районна има доста деца включително и мойто това борче е точно пред мойта къща моля незабавно да се вземат мерки прикачвам снимки но не се вижда много хубаво

Статус:  В процес

Опасна детска площадка

Начало
04.04.2024
ID:
3266

Здравейте! Пускам сигнал за поредна опасна детска площадка, която се намира на центъра до читалище Родолюбие. Липсва дъска на пързалката ( ще приложа снимки) и е опасно за децата може да пропадне някое детско краче и да стане на инцидент. Също така има големи разстояния между стъпалата на пързалката на която има липсваща дъска. Моля да бъдат взети необходимите мерки за обезопасяването на съоръжението.

Статус:  В процес

Опасна детска пързалка

Начало
04.04.2024
ID:
3265

Ламарината на пързалката е започнала да се отваря и има риск от нарязване на някое дете.

Статус:  В процес

Наклонено улично осветление

Начало
03.04.2024
ID:
3262

Наклонена улична лампа кабелите стигат до земята

Статус:  В процес

Разбита настилка

Начало
02.04.2024
ID:
3260

Настилка на отсечката от Бул. България до ул. Гоце Делчев е в окаяно състояние с множество дупки, опити за запълването им от граждани с подръчни материали и силно изронен асфалт! Тази 200м. Отсечката не е ремонтирана повече от 20г.

Статус:  В процес

МОЛБА (сигнал)

Начало
02.04.2024
ID:
3259

Имам молба да се обърне внимание на стълбите от Рилска 23 нагоре до Рилска 92 са окаяно състояние стъпалата са към70-80 от които повечето са изпочупени с времето .Над 20 години не са ремонтирани от както аз живея в този квартал .А през тях многократно минават деца ,ученици ,работещи хора ,и пенсионери вече станаха опасни . Моля да се вземат мерки преди някой да е пострадал..

Статус:  В процес