В процес 111 Приключени 2208

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Сърце за капачки

Начало
18.08.2021
ID:
1080

През 2019-та година бе изработено метално сърце, служещо за събиране на пластмасови капачки, на които всички знаем предназначението. Същото бе монтирано в кв.Долни Воден пред НЧ "Христо Ботев. Преди няколко месеца вандали изпотрошиха чешмата в близост до сърцето, както и повредиха самото сърце. Днес констатирах,че сърцето не е на мястото си, в случая изобщо го няма. Въпросът ми е следният: Вие ли демонтирахте металното сърце с ремонтна цел и ще го монтирате ли отново на същото място? Ако отговорът е да - то кога? Ако е не - възнамерявате ли да монтирате ново и да намерите начин за опазването му? Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Телевизия

Начало
13.08.2021
ID:
1072

Защо няма ефирна телевизия в града? Кога ще е налична? Срамота, един голям град да няма елементарни комуникации!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Неправилно паркиране и неспазване на знаци

Начало
09.08.2021
ID:
1054

Здравейте! Искам да попитам дали би могло да бъде осществен по - стриктен контрол относно движението на автомобили по ул. "Стара планина", тъй като масово шофьорите нарушават знака "забранено влизането", който стои точно до ресторант "Омония". От двата края на ул. "Цар Освободител", която се свързва с другата, сиреч, кръстовището на това място, е отрупана с паркирали коли, и наглите шофьори нарушават знака и стават задръствания и предпоставки за ПТП. Има ли възможност да се постави камера на това място и нарушителите да бъдат глобявани? Отделно от това, много коли спират непосредствено преди кръговото кръстовище, за да отидат до аптеката или до баничарницата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Относно ул. Странджа

Начало
31.07.2021
ID:
1031

Здравейте. Има ли служител на Общината, който да контролира ремонта извършван на ул. Странджа. Защото, така възстановена улицата с пътните ивици, само на 2,5м., ще се разруши още при първият проливен дъжд. Освен това наклона е така направен, че водата влиза в дворовете, и избите на къщите. Улиците са собственост на Общината и тя като стопанин би трябвало да се интересува как изглеждат. А улица Странджа изглежда ужасно!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Караджов камък

Начало
18.07.2021
ID:
1005

Здравейте, Имам въпрос относно стълбите, по които става изкачването на Караджов камък, тъй като днес посетих обекта с 9 годишния ми племенник. Той доста се изплаши и се отказа. Детето се разплака и остана доста разочаровано. Имаше и други посетители, които се отказват , а гледката отгоре е впечетляваща и не бива да се пропуска. Дори тези, които успяваха да се качат, слизаха със свито сърце. Има ли план да се направят по-стъбилни стълби? Към коя организация мога да се обърна, в случай, че Вие не отговаряте за съответния обект? Благодаря за отделеното време! Поздрави, Станимира

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Сметосъбиране график с. Златовръх

Начало
01.07.2021
ID:
934

Бих желал да рязбера, в кои дни и колко пъти в месеца се извършва сметосъбирането в с. ЗЛАТОВРЪХ.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Земя

Начало
24.06.2021
ID:
922

Здравейте искам да попитам за кв изток бл 1 има местенца предполагам са общински защото има 1 гараж метален въпроса ми е може ли да взема под наем място или да си купя място за гараж

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствена кола

Начало
16.06.2021
ID:
902

Здравейте, след подаден сигнал за безстопанствена кола на ул. Рилска 3 с рег.No PB 5291 XB, получих обратна информация от вас, че е залепен стикер за премахване на автомобила. Оттогава минаха 3 седмици. До тук ли приключват правомощията Ви. Няма ли да бъде извършена повторна проверка на адреса?

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Относно ул.Речна

Начало
08.06.2021
ID:
884

Цялата отсечка от пожарната до кръстовището с ул.Вапцаров ли се води еднопосочна?И ако е така защо липсват знаците за еднопосочна улица и при излизане от междублоковите пространства посока центъра?Също така ако улицата е в посока пожарната-центъра защо на пожарната има знак стои и надясно след знака.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЛАЩАНИЯ

Начало
07.06.2021
ID:
881

Здравейте, Моля за информация къде мога да намеря данни за плащанията, които сме правили към Община Асеновград през 2010-2022 год.? В раздела Местни данъци и такси в интернет портала на общината виждам само Справка за неплатени задължения. Нужна ми е справка за Платените задължения. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител