В процес 79 Приключени 2382

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасно кръстовище

Начало
12.08.2021
ID:
1063

На вашето внимание моля да бъде спешно урегулирано с пътни знаци кръстовището на ул. Раковска и ул. Панайот Сребров , което в момента не е и никой водач на МПС ,който се изкачва по ул. Панайот Сребров в посока нагоре към ул. Отон Иванов , преминава през цитираното кръстовище с голяма скорост, без изобщо да спазва правото на преминаване на дясностоящия участник в движението, който идва по ул. Раковска от позиция черквата св. Троица и навлиза в кръстовището с предимство. Вече трети път (вчера 11.08.2021г) замалко на късмет избегнах да ме направят на каша в моя автомобил в страничен удар на прелетял през кръстовището с автомобила си водач непосредствено пред мен , който ми отне предимството и само рязкото ми спиране предотврати фатално ПТП. Настоявам за спешно поставяне на знаци там.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Паркиране

Начало
04.08.2021
ID:
1042

Уважаема Общинска Администрация, моля вземете под внимание предложението , което ще отправя, защото то ще реши много от проблемите с паркирането не само на ул. Изложение, а и като цяло в града! Премахнете човешкия фактор при плащане и пропускане на автомобили на паркингите общинска собственост. Не е много трудно да се закупят машини за таксуване и пропускане на автомобилите. Една на входа и една на изхода на паркинга. Мисля, че се сещате, кои са тези машинки, има ги във всеки МОЛ, който посещавате. Колкото и за вас да е голяма инвестиция, мисля, че Община Асеновград е по- платежоспособна от един магазин. Приемането на това предложение ще доведе до намалението на загубите на ОП Паркинги и гаражи и ще спести един солиден паричен поток, който се харчи за заплати на персонал без работа!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Засаждане на дървета

Начало
24.07.2021
ID:
1016

Цялата отсечка от старите гробища до разклона за Козаново може да се засадят дървета мястото между двете пътни платна,защото няма една сянка ,а ще поемат и мръсотията от ужасния трафик.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Детска площатка

Начало
18.07.2021
ID:
1000

Здравейте от името на целия квартал Изток моля управата на град Асеновград да се погрижи за нашите дечица докато се строят безразборно детски площадки в квартал запад които вече се разпадат и въобще не се поддържан ние в квартал Изток и то не само имаме една единствена разпаднала се и опасна детска площадка до новата църква . Та нека оправляващтите да обърнат малко внимание на нашите дечица не винаги можем да пътуваме до квартал запад или да си позволяваме да ходим в Пловдив

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Детска площадка Баделема

Начало
17.07.2021
ID:
995

Здравейте, Детската площадка на Баделема е доста малка, а за квартала децата са много. На площадката има само една пързалка и 2 люшки. Бихте ли могли да направите площадка с повече съоражения за децата, (например както в Кв.Запад, а там са площадка до площадка, а тук имаме само 1 и то с малко неща на нея).

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Публикуване на ОУП

Начало
13.07.2021
ID:
977

Считам за необходимо одобреният ОУП на гр.Асеновград да бъде публикуван на сайта на Община Асеновград и то във формат позволяващ идентифицирането на всеки от имотите предмет на плана.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Ремонт на детски площадки

Начало
06.07.2021
ID:
949

Защо площадката на улица Тутракан 12 не се ремонтира, след като идваха два пъти да се описва, снима, при положение, че в кваетала има много деца. Площадката е голвма и може да се обособи и за малки и за големи деца.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Маркиране посоки на движение в кръгово кръстовище

Начало
20.05.2021
ID:
834

Мисля, че ще е добре да бъдат маркирани посоките на движение за всяка от лентите при влизане в кръговото движение. Недоразумения и предпоставки за ПТП стават особено при влизане откъм моста на пазара и излизане в посока БББ.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Ново улично осветление

Начало
08.05.2021
ID:
813

На улицата има стълб и тъй като е тъмно, желаем да ни бъде включена улична лампа. Молим за съдействие!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

За кошчета за фасове

Начало
07.04.2021
ID:
755

Около кошовете за боклук има много фасове, които чистачките изобщо не събират. Вероятно ще бъде по-чисто чисто, ако се монтират метални кошчета за фасове.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител