В процес 193 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Не работи бутона на пешеходния светофар

Начало
15.05.2024
ID:
3382

Бутона на пешеходния светофар не функционира. На мястото ежедневно пресичат ученици.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Копчето на светофара все още не работи

Начало
14.05.2024
ID:
3381

От 10-на дни копчето на светофара не работи,обърнете внимание,от там минават много деца!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Окосяване и дезакаризация

Начало
12.05.2024
ID:
3379

Отговорът на предишният ни въпрос го знаем много добре, знаем на коя дата уж се е окосявало и е правена дезакаризация в района кв. Изток! Тук въпросът е друг, това е правено само в отделни части на квартала, по главните и видни улици, по детските площадки ! Сигнализираме ви, за да си изпращате наблюдател, за да следи за качественото изпълнение на задачите! Ние от бл. 2 ви сигнализираме, че тук, около и до този блок , не е окосявано и пръскано тази година! Същото е състоянието и около близките 4-5 блока! Работата се върши "през пръсти". Сами трябва да се грижим за това, за да защитим децата си и нас самите! В предни години това се правеше поне веднъж, а в още по-минали години всеки месец!!!!!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отново изхвърлени

Начало
12.05.2024
ID:
3378

Здравейте! Около Язовира за последните седмица има изхвърлени над девет кученца ( най вероятно от близките села). Желая да бъдат включени в програмата за овладяване на популацията на безстопанствените животни в Община Асеновград. Проблема в града и селата нараства. Моля за адекватни мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО

Начало
11.05.2024
ID:
3377

До кмета на община Асеновград. Моля да бъде обърнато внимание за спешна проверка на място във връзка със незаконно строителство на ул.Крива 34 гр.Асеновград .Собственици на имота Васил и Живка. По въпроса са подавани и други сигнали от други съседи и имат заповед за бутане на строежа ,но без резултат и последващи действия от компетентните органи . Още колко години трябва да чакаме ? Собствениците поставиха покривна конструкция от ламарина , която излиза от рамките на тяхния имот и заема част от ул.Крива . И в момента имат намерения да я заградят с ограда , което намалява още повече от ширината на пътя и ния трябва да летим ли ? Нали имат заповед за бутане защо продължават да си правят каквото си искат ? МОЛЯ ЗА СПЕШНА ПРОВЕРКА

Статус:  В процес

пропална път

Начало
11.05.2024
ID:
3376

Здравейте пиша Ви за трети път за тоя пропаднал път, един път е отремонтирана некачествено по време на избори сега никой не се отзовава на място, след като е пропаднал пак. След всеки дъжд пропада повече не мога да си изкарвам колата от гаража за да ходя на работа, винаги се правят работи на половина и затова са потърпевши гражданите, а общината се хвали за напревена улица. БРАВО!

Статус:  В процес

Липсва мантинела

Начало
09.05.2024
ID:
3375

Здравейте, от доста време липсват две пана от мантинелата на моста на пазара ( посока от Автогарата към църквата Св. Атанас). Мястото е директно до стълбите, водещи към големия парк, и очевидно умишлено мантинелата там е била премахната, за да може граждани да пресичат неправомерно. Мостът е достатъчно тесен и видимостта за шофьорите доста ограничена- така пресичащи граждани са заплаха за себе си и околните. Ще е добре да се ремонтира, за да не се стигне до жертви. Благодаря.

Статус:  В процес

Подрязване на храсти и тревни площи и пръскане срещу кърлежи.

Начало
09.05.2024
ID:
3374

Искам да подам сигнал за не окосени треви и храсти, които пречат на видимостта на водачите. На завоите има много малка видимост и опасно. И заедно с това в тях има опасност от кърлежи , която не е желателно, защото има майки с колички и малки деца. Ще се радвам ако се вземат мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Паркиране на тротоар до разпределителни кутии овергаз

Начало
08.05.2024
ID:
3372

От известно време тротоарът между вх А и вх Б се изпозлва за паркинг от собственик на автомобил с рег.номер РВ 8555 НВ. Проблемът е, освен,че общинския тротоар не може да използва попредназначение и плочките се разбиват от гореописяният автомобил, той бива паркиран точно до разпределитените кутии на Овергаз. При изтичане на газ може да стане изключително голям проблем и да бъдат застрашени живущите и преминаващите граждани. Моля да вземете навременни мерки за предотвратяване на този риск.

Статус:  В процес

Незаконно строителство

Начало
08.05.2024
ID:
3371

Незаконно строителство бетон,тухли,колони, без документи и разрешително за строеж на стаи, и без отстояние от съседните огради на имота. на ул.синчец

Статус:  В процес