В процес 186 Приключени 2716

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Повреда на Пързалката на Детска площадка

Начало
27.07.2021
ID:
1023

Повреда на захващане на червената Пързалка на първата Детска площадка в парка до Паметника Цар Иван Асен 2ри. Моля за незабавна реакция и поправка на пързалката за да не се нарани някое Дете.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна улица

Начало
20.07.2021
ID:
1010

Здравейте, обръщам се от името на всички родители живущи около детската площадка на ул. Тутракан 12. Молим Ви най-искрено, да бъдат поставени съоражения тип изкуственни препятствия "легнал полицай" преди да стане инцидент с някое от децата играещи на площадката и около нея, а те вече наброяват над 30 на възраст от 1 до 12 години. Шофьорите нямат никаква видимост поради паркиралите автомобили. А "Добрите" водачи на МПС явно мислят че, скромната права 250м. уличка е драк писта Калояново. Молим за Вашето съдействие и благодаря предварително за разбирането.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Детска площадка

Начало
15.07.2021
ID:
984

Площадката се намира на улица Богомилска, близо до ВИК и храм „Св. Богородица Благовещение” .Има катерушка ,която съм боядисала .Има и пързалка и ограда на част от пространството...(който също боядисвам и са почти готови).Теренът е почистен от треви и напръскан срещу появата на нови такива! Ако получим разрешение ,бихме искали да сложим ограда ?! И ,ако има възможност да се монтира една люлка и няколко пейки. Ще се радваме да разгледате молбата ни,и да ни дадете отговор! Благодаря Ви!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна ограда на детски стадион

Начало
18.06.2021
ID:
905

Ограта е толкова стара,че цялата се клати,дори и децата си играят със нея,което я прави супер опасна,въпрос на време да падне върху някой!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Площадка

Начало
15.06.2021
ID:
901

Зчупена пързалка. При спускане на дете се отлепва цялата горна час на пързалката. Въпрос навреме е да стане злополука

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

счупени люлки

Начало
13.06.2021
ID:
895

Едната люлка е напукана и вероятно скоро ще се счупи и от съображения за безопасност, родителите не я използват. (снимка 1 и 2) Другата люлка е с липсващи преден и заден вертикален стопер, който спира евентуално прихлъзване на детето и падане или заклещване в люлката (снимка 3 и 4) Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасен необезопасен кладенец кв.Запад

Начало
07.06.2021
ID:
878

Здравейте. Миналия ден решихме да посетим една от заградените площадки за кучета, намираща се на кв.Запад. По-малката, която се намира над бившето заведение Акрополис. Влязохме с децата и с ужас забелязахме отворен и необезопасен кладенец в средата на площадката. Освен, че някое куче, тичайки, може да скочи вътре, на тази площадка ходят деца, решили да позабавляват домашния си любимец. Съоръжението е изключително опасно! На второ място, вляво от входната врата към площадката има участък, в който оградното пано не стига до земята и по-малките кучета спокойно могат да излязат. Което обезсмисля използването на площадката, защото човек, пускайки кучето си свободно, не очаква да има дупка, от която то да излезе. Моля да проверите този кладенец и по възможност незабавно да се обезопаси. Благо

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Опасна детска площадка в с. Червен

Начало
04.06.2021
ID:
871

От известно време, детската площадка в с. Червен е в безобразно състояние. Стълбите за пързалката липсват, от там стърчат пирони. Има строшени седалки в детския пясъчник, декорацията над пясъчника всеки момент е възможно да падне, липсва пясък. От двете врати на площадката липсва заключващия механизъм. Липсват греди от оградата. Съображенията са опасни за децата. От името на всички родители, моля да се обърне нужното внимание.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Счупена люлка на детска площадка

Начало
27.05.2021
ID:
843

На детската площадка на ул.Цар Иван Асен II 82 е счупена люлката, както и вратата на оградата.Моля да се предприемат мерки

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасна детска площадка

Начало
26.05.2021
ID:
839

Гумените предпазители на пясъчника ги няма, но винтовете са останали. "Пърчовата" градинка на ул. "Цар Освободител".

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител