В процес 78 Приключени 2374

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Занемарени детски площадки кв.Изток

Начало
05.07.2020
ID:
278

Здравейте,пиша от името на всички родители с деца в кв.Изток.Детските площадки са в окаяно състояние.От години не им е правен ремонт.Бихме желаели да се поставят още практични бетони кошчета, ограда която да не позволява изпозлването на пясъчника за толетна от бездомните кучета,да се подменят дървените седалки на люлките,да се сложат парапети,за които да се хващат децата на пързалката,стабилна основа на пързалката,да се премахне тревата от пясъчника и да се постави пясък,да се подновят пейките

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Детска площадка

Начало
01.07.2020
ID:
274

Здравейте! Бих искала да съобщя за повредена детска площадка в кв. Баделема до блок 15. Счупена и липсваща настилка на площадката. Счупени са и двете люлки,пързалката също има нужда от обновяване! Кошчетата за боклук също имат нужда се заменят с нови.Пясъчникът също е целият в трева.Моля да я проверите и по възможност да се поправи за да има къде да играят децата ни..

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Счупена детска площадка Пожарната

Начало
29.06.2020
ID:
267

Площадките за игра са в изключително лошо състояние, но пиша за тази до Пожарната. Счупени са част от стълбите на пързалката, както и гредите, по които се ходи до самата пързалка, счупена е и още едно съоръжение, както и кошчетата за боклук. Част от гредите на оградата липсват, което е предпоставка за навлизане на улични котки и кучета, които използват пясъчника като тоалетна. В момент в който хигиената и изключ. важна, моля, Общината като съвестен стопанин да се погрижи за собствеността си!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Моля за съдействие

Начало
29.06.2020
ID:
266

Здравейте! Не знам за кой път се подава сигнал за гнусна и отвратителна "ДЕТСКА ПЛОЩАДКА" НА УЛ. ТУТРАКАН 12. Всички съоръжения са извън всякакъв стандарт.Пясъчник - няма, детски люлки- няма, изпочупени пейки-има.., Моля, за реални действия ,а не само обещания. 1. ЗАЩО НЕ СЕ ПОЧИСТВА ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НАЗНАЧЕНИ ЗА ТАЗИ ДЕЙНОСТ? 2. С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ПОКАНИЛА ВЛАСТИМАЩИТЕ ДА ПОСЕТЯТ ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА? 3 . ЧИЙ АНГАЖИМЕНТ Е ОБНОВЯВАНЕТО НА ПЛОЩАДКАТА И ИМА ЛИ КОНКРЕТЕН ПЛАН ЗА

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 2 потребителя

Опасна детска площадка

Начало
27.06.2020
ID:
264

На единствената детска площадка в кв.Долни Воден на практика децата няма къде да играят. Люлките са счупени, на пързалката липсва стъпало, стърчат болтове и се клатят дъски. Една от пейките е счупена от миналото лято и катерейки се на нея, също може да се нарани дете. Площадката има спешна нужда от ремонт и поставяне на обранителни камери, за да се предотврати последващото ѝ рушене.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Опасна детска площадка

Начало
18.06.2020
ID:
247

Дъските на пързалката са изгнили, някои са пропаднали. Кошчето е счупено и децата могат да се нареждат. Парка се намира зад пожарната.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Площадката зад пожарната

Начало
18.06.2020
ID:
244

Площадката е със счупени съоръжения, кошчето за боклук е счупено и може да пореже някое дете. Пързалката е с пропаднала част и е опасна за децата. Пясъка е пълен с животински изпражнения. Пързалката е с изгнили стълби и греди.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна детска площадка

Начало
16.06.2020
ID:
241

Втората детска площадка в градски парк, до Лятното кино е със счупени съоръжения и непочистена, които са опасни за децата!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Детска площадка на кв. Изток

Начало
22.05.2020
ID:
209

Защо на кв. Изток бл. 10, бл.11, бл. 12, бл. 13, няма нормална детска площадка? Съществуващата в момента така наречена площадка пред бл. 11 е меко казано в окаяно състояние. Никой не идва да я поддържа, никой не идва да коси тревата и да пръска срещу паразити. Не трябва ли на това място да се направи нормална и модерна площадка за игра на децата, като се има в предвид че в кв. Изток има само една площадка за игра на децата до църквата Св. Архангел Михаил. Вижте снимките и си направете изв

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасна детска площадка

Начало
18.05.2020
ID:
200

След много разговори с ваши сложители който си прехвърляха обажданията от различни отдели от 270, 294,312,267,328 всички служители си прехвърлят отговорноста. МОЛЯ ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА МНОГО Е ОПАСНА. Надявам се на вашето съдействие. Прилагам снимков материал.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител