В процес 127 Приключени 2227

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Запушени отводнителни канали

Начало
30.11.2021
ID:
1298

Здравейте искам да попитам колко време е необходимо на община Асеновград да изчисти три канала подал съм сигнал номер 12 12 на 25.10 2021 на който ми беше отговорено че ще бъдат ремонтирани и отпушени каналите . И ако общината и е невъзможно да го направи дали може да спрем движението и да отпушим проклетите канали. Какъв е редът

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Ковид статистика

Начало
24.11.2021
ID:
1287

Здравейте! Къде се качва като информация заболеваемостта в Община Асеновград? Тъй като връщането на децата в училище без тестове е пряко свързана с броя заболели за последните 14 дни, ни е нужна прозрачност в тази посока. Не питам за сводките на ПР на общината, а за организиран, официален регистър в който по дни може да се проследи броя на заболелите. Моля и за информация кой поддържа статистиката от името на общината, за да знаем към кого да се обръщаме с въпроси. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пътят между гр. Асеновград и с.Козаново с много по-големи дупки

Начало
05.11.2021
ID:
1241

Пътят между гр. Асеновград и с. Козаново е идеалното място, където можете да повишите жизнените си показатели като кръвно налягне, кръвна захар и адреналин от безобразното му състояние. Всеки ден минавам по него по два пъти и е същинска руска рулетка да не уцеля някоя яма или дупка, където да си счупя колата. Разбрете, че когато вали и през тъмната част от денонощието е гарантирано да се случо инцидент и да има материални щети и жертви. Не ми е ясно какъв е проблема да се оправи като се намира съвсем близо до гр. Асеновград и има много пътуващи ежедневно по него? Толкова години по 500 метра да бяха слагали АПИ до сега щеше да е като нов. Къде е табелата за ремонта, която беше забита в началото на въпросната отсечка? Моля, да вземете мерки по този върос. Ще изпратя сигнал и на АПИ.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Планов ремонт на ул.Горноводенско шосеот инвестиционната програма

Начало
23.10.2021
ID:
1219

В инвестиционната програма беше заложен ремонт и рехабилитация на ул.Горноводенско шосе с продължение ул.Свети Кирик. Трябваше една част от главният път на квартала да се ремонтира. Хората организираха протест и им беше обещано, че всяка година някаква част от главния път ще бъде реновиран? Този ремонт беше заложен в инвестиционната програма, но все още нищо не се върши? Кога ще започне този дългоочакван ремонт?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

незаконно поставяне на скоби за паркиране

Начало
21.10.2021
ID:
1213

Продължава поставянето на незаконни скоби за паркиране. След двукратно подаване на сигнали ,към общината няма никакъв ефект и даже броя на скобите се увеличава. Явно всеки може да си слага скоби ,където си пожелае без да плаща и без да има санкции.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Табела "Водате е негодна за пиене"

Начало
06.10.2021
ID:
1184

Извор "Топлика" при църква "Св. Богородица" Рибната

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Безстопанствена кола

Начало
17.09.2021
ID:
1132

Здравейте. След подаден сигнал за безстопанствена кола, на 13.07 получих следния отговор: ,,Поради неизпълнение на даденото предписание в установения за това, срок следва моторното превозно средство (МПС) да бъде принудително преместено, съгласно чл.73, ал.1 и ал.2 от Наредба за управление на отпадъците.,,. Към днешна дата горепосоченото МПС продължава да е на същото място. В какъв срок следва да бъде преместено, очевидно принудително?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

izprateno pismo

Начало
13.09.2021
ID:
1121

Здравейте, на 12.08.2021 на ел. поща obshtina@asenovgrad.bg изпратих запитване на база, на което ще заплатя МДТ. все още нямам отговор, нямам входящ номер, получено ли е и каква е практиката на община Асеновград.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

знак

Начало
03.09.2021
ID:
1106

Здравейте. Има поставена табела за край на Асеновград в локалното платно точно преди бензиностанция МУСЧО. До там ли са границите на града в посока Пловдив? Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Кастрация на безстопанствени кучета

Начало
26.08.2021
ID:
1094

Здравейте! След приключване на акцията, за кастрация на безстопанствени кучета, остават няколко въпроса. 1. Защо при капацитет 17-20 кучета на ден имаме обработени животни -22 бр.за два дни? 2. Имало ли е улов на вече кастрирани/ маркирани животни? 3. От къде бяха заловени и са върнати обработените животни? 4.Колко от кучетата получиха пълният пакет услуга - кастриране, ваксиниране, маркиране и чипиране? Каква е крайната цена платена за 22 бр. кучета от страна на Общината? 5. В акцията участваха ли представители на НПО? 6. Какви манипулации са извършени при улова на куче със стара марка 442 и нова 1288, което е било, според хора полагали грижи за него, вече кастрирано? 7. За кога е предвидена следваща акция? Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител