В процес 38 Приключени 1657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Автобус

Начало
26.08.2020
ID:
389

Здравейте, предвид увеличаващия се брой на работещите, които пътуват до Пловдив искам да направя предложение да се пусне автобус, който минава или тръгва от квартал ,,Зъбчето". Предлагам той да тръгва в 7.00ч. и да се връща обратно в 18.00 ч. Причината за моето предложение е да се спестят транспортните разходи за такси на хората от квартал ,, Зъбчето". Смятам, че много хора биха се възползвали, защото се прибирам от работа с Първомайски автобус, който спира там и винаги е пълен и има много пътуващи за тази спирка. Смятам, че много хора, които имат лични автомобили също биха се възползвали, защото така транспорта им би бил много по-евтин. И не на последно място това би направило града ни едно по-чисто място с по-малко трафик. Благодаря, приятен ден!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Относно повече контейнери за смет с.Лясково

Начало
17.08.2020
ID:
375

В момента ,в Лясково има поставени два/2/бр контейнера за смет.Те са недостатъчни.През лятото хората ,преливащи тук се увеличават. Извозването на сметта става веднъж на месец.Отпадъците преливат.Образува се голяма купчина от отпадъци. В селото има няколко хотела и къщи за гости.Те нямат собствени съдове,или персоналните са крайно недостатъчни. Необходими са поне още 4-5контейнера,разположени на няколко места в селото.И да се вдигат ,2пъти в месеца от Април до Октомври вкл.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

гараж вурху тротоар

Начало
12.07.2020
ID:
294

Получих отговор от Вас във връзка с подадения от мен сигнал, но гаража не е преместен. Цитираната от Вас схема от Експертен съвет и протокол 22/09.05.2020 г. и разрешение за поставяне на гаржна клетка 16829/29.05.2020г. на Християн Стоев по никакъв начин не променя факта, че гаража е на тротоара и пречи на преминаването на хора и майки с колички. Експертният съвет да излезе от кабинетите и да дойде на място да види на какво са се подписали, пак телевизията ли трябва да дойде, за да Ви покаже.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Променена междуселищна автобусна линия!

Начало
10.07.2020
ID:
284

Автобусната линия Асеновград-Добростан се осъществяваше всеки ден. В настоящия момент пътува само в понеделник и петък. Факта, че през почивните дни няма осигурен превоз изключително затруднява грижата за малкото останали възрастни хора в района. Предложението ми е да не пътува в един от делничните дни, а да пътува в събота и да се връща в неделя, както е било винаги.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Безопасност на движението

Начало
05.07.2020
ID:
279

Предлагам да се постави огледало за обратно виждане с посока към Бачково на изхода/входа на шосето от Асеновата крепост към Бачковско шосе за да могат водачите на МПС, които слизат от Асеновата да имат по-добра видимост за идващите откъм Бачково автомобили. Повечето от тези автомобили се движат с несъобразена скорост, по-висока от разрешената 50 км/ч за града, вероятно не видели, че са минали табелата за вход в Асеновград.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Безопасност на пешеходци

Начало
13.05.2020
ID:
189

Поставяне на двустранно висок стълб с LED табло с течащ текст „ ПЕШЕХОДЦИ” или мигаща светлина табела над пешеходните пътеки на бензиностанция „Шел” – гр.Асеновград, които са изключително опасни за пешеходците.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Извънредно положение

Начало
18.03.2020
ID:
102

Има ли възможност общината да сложи препоръчителни или дори забранителни табели за игра на детските площадки докато тече извънредното положение. Всекидневно забелязвам деца на групички по площадките.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Ремонт на парка на гарата

Начало
11.03.2020
ID:
85

Здравейте! Като човек, който пътува почти всеки ден с влака до Пловдив, искам да предложа да бъдат направени нормални пешеходни алеи от пътя към гарата, както и да бъде изградено/оправено осветлението на самия парк, водещ до жп-линиите. Много е неприятно да се "гази" през водата и калта, след като е валяло. Около последните заминавания вечерта на влака, там е много тъмно, тъй като осветлението е чак на жп-линиите. На ден минават хиляди асеновградчани оттам и мисля, че трябва да е добре всичко.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Информационна кампания за разделно събиране на отпадъци

Начало
10.03.2020
ID:
81

Една информационна кампания за разделно събиране на отпадъци би била полезна за общината и гражданите. Може да се организират събития насочени към децата да се научат да събират разделно, да изхвърлят отпадъците си на регламентираните места и дори да правят по-малко отпадъци, по подобие на организираните миналата година събития от #Аз, ти и Пловдив. Също може да се обърне внимание на магазините и ресторантите, които изхвърлят кашони в контейнера за общ битов отпадък.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сметосъбиране

Начало
10.03.2020
ID:
76

Препоръчвам всеки дом да има индивидуални кофи за смет, за разделно събиране на отпадъци и в определени дни да се вадят и почистващата фирма да ги събира. Другото е да се отвори безплатно сметище за строителни отпадъци.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител