В процес 80 Приключени 1953

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Корона на дърво

Начало
31.01.2023
ID:
2181

Моля да се прегледа дървото на Захари Стоянов 13 и да се прецени дали е необходимо допълнително оформяне на короната и третиране с обущарска боя.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Некадърно направен ремонт, Опасно съоръжение

Начало
30.01.2023
ID:
2178

Само месец след официалното откриване - декември 2022 на новия център, радостта на хиляди асеновградчани бе помрачена от видимо некадърно направения ремонт на новия център, за който бяха похарчени над 3 милиона лева европейски и държавни пари. Препоръчваме на заместник кмета, отговарящ за това да се разходи 50 метра от входа на общината, да види безобразието по изпъл е името на така наречената " сцена" и да вземе мерки Общината да принуди изпълнителите да я ремонтират , докато не е изтекла гаранцията за това. Определено посетителите на коледните тържества нямат вина за спуканите пластмасови ????!!!!??? лайсни, нито за вече гниещи, необработени дъски!!! Ако скоро не бъдат предприети действия, то ще бъдат уведомени журналисти, телевизии, държавни и европейски институции за репортажи.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Алея парк срещу ЖП гарата

Начало
25.01.2023
ID:
2170

Края на централната алея на парка срещу ЖП гарата е със силно замърсена от растителност настилка, блокирайки връзката и с тротоара на ул. Васил Левски. Налага се пешеходците да преминават през тревните площи, образувайки кална пътека, която е неизползваема за майки с детски колички.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Дърво за кастрене.

Начало
24.01.2023
ID:
2169

Здравейте искам да подам сигнал за дърво намиращо се на ул.Захари Стоянов 28. Има нужда от кастрене на клоните който са вплетени в кабелите. Въпрос на време е да стане инцидент . Моля да вземете бързи и адекватни мерки. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ОБЕЩАХТЕ ЗА ВИЛНА ЗОНА ПАРАКОЛОВО ВОДА Г-Н ГРУДЕВ! КОГА ЩЕ ИМА ДЕЙСТВИЯ?

Начало
23.01.2023
ID:
2167

Уважаеми г-н кмет на гр.Асеновград, Бяхте обещали за вилна зона Параколво да пуснете тръба за вода от ново построената ВИК помпена станця която ще захранва с вода мулдовския манастир Света Петка. Знаем, че за този проект са отпуснати милиони. От дълги години на сам, само обещания давате за вилната зона Параколово на Асеновград, но реални действия не виждаме. Във вилната зона има много вили които имат нужда от вода и инфраструктура, подавани са множество сиганли и молби през годините, защо никой от управниците не работи по въпроса? Искаме действия не само обещания!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни стълби и тротоари.

Начало
23.01.2023
ID:
2166

Опасни стълби с липсващи и паднали плочки,които дори не са нивелирани.Всеки ден от там минават хора и ученици за автобусната спирка до БББ на ул.Христо Ботев Моля, да се обърне внимание и на тротоарите в квартал Изток, а не само на центъра и пазара. Благодаря за вниманието!

Статус:  В процес

Кастрене на дървета

Начало
20.01.2023
ID:
2161

На ул.”Клокотница”1 вход В дърветата имат нужда от подкастряне, не са кастрени 20 години и са опасни. Надявам се да обърнете внимание !!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

НАВОДНЯВАНЕ ПОРАДИ ЗАДРЪСТЕНА ОТВОДНИТЕЛНА ТРЪБА В С.КОНУШ

Начало
09.01.2023
ID:
2139

Здравейте, На 6.12.2022 г. публикувахте моя СИГНАЛ №2089 относно НАВОДНЯВАНЕ ПОРАДИ ЗАДРЪСТЕНА ОТВОДНИТЕЛНА ТРЪБА В С.КОНУШ. На 23.12.2022 получих от вас отговор че сигналът ми е препратен по компетентност до ВиК - Пловдив. На 04.01.2022 г получих обаждане от ВиК - Пловдив, в което служителят ми обясни че сигналът който сте им препратили не е от тяхна компетентност, а е от компетентност на Община Асеновград, която е собственик на съоръжението. Как според вас ще се реши това недоразумение ? Моля ви за адекватна реакция и намеса за решаване на продължаващия проблем с наводняването.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разместени плочки на тротоара след лош ремонт

Начало
05.01.2023
ID:
2133

Здравейте, преди по- малко от 2 год. бе извършен ремонтът на ул."Клокотница" в А-д. Още тогава плочките не бяха поставени качествено.Пред сградата на №39, поради по- специфичен наклон бяха поставяни 2 пъти- от самото начало разкривени. С времето и редовното преминаването през плочките (на това място не се паркират коли, но е вход за гаражи!!!) те се движат все повече и започнаха да се чупят. Във недобре запълнените фуги расте трева. Оплакахме се още тогава на господина от Общината, който прие и одобри ремонта- нищо не беше направено. Единствено беше поставен асфалт, за да може да влизаме с кола в гаражите си, защото нивото на тротоара по цялата улица е различно- варира от 2 см до 15 см. Моля за съдействие и пренареждане на плочките.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител