В процес 53 Приключени 1942

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Агресивно куче

Начало
28.04.2021
ID:
795

Подавам жалба за втори път за това опасно куче! Предишният сигнал беше №734. Бях уведомена, че на 27.04.2021г. ще бъде проведена акция за улавяне на безстопанствени кучета, но уви резултат никакъв. Агресивното бяло куче от миналия сигнал се разхожда по целия квартал, сутрин стои до двор, от който редовно е хранено от възрастен господин на ул" Хан Аспарух" №22. Опитах се да разговарям с въпросният господин, но не получих никакво съдействие от негова страна, даже не благоволява да коментира проблема и продължава да събира бездомни кучета и да ги храни. Като майка на новородено съм притеснена за сигурността не само на мен, но и на детето ми, понеже кучето скача на всичко, което е на колела, минаващо в близост до въпросния адрес. Моля за адекватни мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Безстопанствени кучета

Начало
26.04.2021
ID:
792

Изоставено и агресивно куче.Хвърля се на камиони

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни кучета налитат на деца! Не са вързани!

Начало
23.04.2021
ID:
788

Здравейте, има две кучета който налитат на децата. Блока е пълен с деца и децата се страхуват, ще стане беля. Кучетата са собственост на къщата която се намира на паркинга пред блока(жк.Запад, блок 102)стопанина не ги вързва, въпреки предупреждението за това. Едното куче е бяло казва се Рита другото е черно, и двете са опасни за живота и здравето на децата! Децата са уплашини много. Моля да съдействате възможно най бързо до като няме ухапано дете!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Бездомни кучета

Начало
19.04.2021
ID:
780

В района на улиците Кресна-Тракия-Илинден са се появили от една седмица три нови големи кучета, проявяващи агресия към хора, хора с домашни любимци, движещи се МПС.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Бездомни кучета

Начало
16.04.2021
ID:
777

Бих искал да подам сигнал за глутница бездомни кучета, която обитава района около училище "Св. св. Кирил и Методий" в град Асеновград (малко след електрическата подстанция в посока към квартал Горни воден).

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно куче в кв. Изток

Начало
07.04.2021
ID:
758

Тази вечер /07.04.21 г./ в 20,30 ч. отидох да забера 11-год. си дъщеря, от кв. Изток, ул.Гонда вода, бл 11. Чакайки пред блока детето, приближи жена, заобиколена от три бездомни кучета, като им говореше. Доближавайки до мен едното доста едро куче излая и докато се чудех как да се дръпна встрани, другото малко черно куче бързо ме заобиколи и захапа по крака и ако не беше жената, която вървеше до тях да го подгони, не зная какво по-страшно можеше да се случи. Междувременно детето ми излезе с приятелките си и майка им, от която разбрах, че вече е правена подписка до Общ.Асеновград за реагиране за това агресивно малко черно куче, то е било прибрано и днес отново върнато. Моля реагирайте, това куче е опасно и ако аз съм с немалка рана и сериозен стрес, то друг може да пострада сериозно!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Голямо агресивно куче скачащо по майки с колички и деца на колела

Начало
30.03.2021
ID:
734

Голямо бяло агресивно куче се засели на ул" Хан Аспарух" от месец на сам. С всеки изминал ден, то започва да става все по агресивно към хората преминаващи по улицата, като скача по майки с колички, деца с велосипеди и тротинетки, мотористи и дори автомобили! Не мисля, че в един град, близо до центъра е нормално подобно поведени на улично куче. Улицата е доста оживена в непосредствена близост до училище " Петко Каравелов" ( буквално на гърба му) и до МБАЛ "Асеновград". Въпрос на време е да стане някоя трагедия! Моля за бързи и адекватни мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Безстопанствени кучета

Начало
29.01.2021
ID:
621

Здравейте, След уловът на 14.01 липсват две некастрирани дотогава кучета. Районът е Баделема, извън жилищните блокове, до новите строежи. По закон кучетата се кастрират и се връщат на същото място, но тах вече 15ти ден ги няма. По- рано бях направила запитване колко колко време е възстановяването, отговорът беше около 2-3 дни, тоест отдавна трябва да са били пуснати. Бих искала да знам къде са? Две мъжки; едното бежево безпородно един Цвят, другото е кафяво, ловджийско. Опитах се да приложа снимки, но системата ми ги отхвърля. Благодаря предварително!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Бездомно АГРЕСИВНО куче

Начало
20.01.2021
ID:
605

Моля за незабавна реакция от вас! В градинките пред завод Асенова крепост АД, има куче, което е агресивно и скача на всички хора...без никаква причина! За повече информация попитайте охраната на завода.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улични кучета

Начало
08.01.2021
ID:
582

Много безстопаниствени кучета има около блок 102, кв. Запад, децата не могат да ходят на училище от страх, не само около 102блок има кучета и в другите блокове на кв.запад има!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител