В процес 194 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Нерегламентиран търговец

Начало
18.05.2020
ID:
202

Сигнализирам за нерегламентиран търговец пред болницата на дувара продава череши , общината е осигурила места за тази дейност , както и на общината да се плаща тротоарно право .Моля да проверите търговеца .Аз мисля, че той няма право да продава там.Надявам се , да се вземат необходимите мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жалба относно паркиране пред гаражи на сграда

Начало
17.05.2020
ID:
198

Моля да ми бъде разрешено да поставя стационарни скоби пред гаража ми или общината да постави знак „Паркирането и престоя забранен“ на ул.Булаир, към, която гледат входовете/изходите на гаражите на сградата. Превърнали сме се на пъдари всички от сградата за да не паркира някой пред гаражите. Случвало ни се е понякога да закъснявамо по 1-2 часа за работа защото някой е паркирал пред гаражите и полицията се опитва да го открие. Моля да вземете необходимите мерки и действия.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Павилион за дрехи в непосредствена близост до храм "Св. Атанасий"

Начало
15.05.2020
ID:
193

Здравейте! Имам следните въпроси: - подходящо ли е според вас такъв павилион да получи разрешение да бъде позициониран точно на такова място - в непосредствена близост до църковен храм? - Кой е дал разрешение на търговеца? - Какъв наем ще плаща наемателят и за какъв срок от време? - Има ли вариант павилионът да бъде преместен на място, по-подходящо за целта? Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неокосени площи

Начало
15.05.2020
ID:
192

Във връзка със сигнал 183 за неокосени площи на улици Шейново и Рилска - не е вярно, че са окосени на 13.05, градинките си стоят така, снимките са от тази сутрин. От Рилска 80 надолу към параклис Св. 40 Мъченици, градинките не са окосени. Същото важи и за ул. Шейново от магазина на ъгъла към параклис Св. Варвара. Правете проверка преди да пуснете отговор и да приключите сигнала.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Преплетени клони на дървета в захранващи кабели

Начало
13.05.2020
ID:
191

Преплетени клони на дървета в захранващи кабели на ул. "Тодор Каблешков" 1 в Асеновград. Клоните на дърветата са се вплели в кабелите има опасност да ги скъсат и да предизвикат късо съединение . Моля за Вашето съдействие. С уважение Г.Лозев

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неокосени площи

Начало
11.05.2020
ID:
183

На улици Шейново и Рилска има неокосени площи на градинки.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Зов за помощ

Начало
11.05.2020
ID:
180

Моля, от името на моето семейство и на всички съседи за помощ! Почти сме на път да ни"изядът кърлежите" Третирахме със собствени средства градинките около блока но просто без никакъв резултат. Кърлежите се качват даже и до прозорците. Молим ви, нека някой мине да напръска НАВСЯКЪДЕ около блока и около пощата (в близост до блока) защото навсякъде се разхождат деца и домашните ни любимци! Адреса е: ул Цар Иван Асен № 104, 106, 108. Благодарим за съдействието!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Контейнери, които не са на точните си места

Начало
01.05.2020
ID:
170

На пл. Бански 1, както се вижда от снимките има място, легло, само за 1 бр. контейнер, а на посоченото място са 3 бр. Контейнерите са оставени от почистващата фирма точно на кръстовището. Има 2 бр. контейнери, които пречат на автомобилите за по-добра видимост и са предпоставка за оформяне на сметище или за ПТП. Моля за съдействие! Всеки месец ли трябва да подавам този сигнал, за да има ефект, каква е тази управа. Точно на 1 април 2020 съм подала същия сигнал, а от 2 дни, контейнерите пак са там

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Контейнери

Начало
29.04.2020
ID:
160

Здравейте, както се вижда от снимката, контейнерите на са на мястото си, което е на ул. П. Славейков, там е джоба им. Контейнерите пречат на движението и са на улица, която е под наклон. Самият Д-р Грудев минава всеки ден от там и ги вижда, защо не е сигнализирал той или защото строежът в близост е негов, а самите работници, постоянно местят контейнерите, а от фирмата, която събира боклуците не ги връщат на мястото си. Моля за съдействие.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жалба на гражданите свързана с дърводобивната фирма извозваща дървесина през квартал Горни Воден

Начало
28.04.2020
ID:
159

Гражданите на кв.Горни Воден искаме да се преустанови дейността свързана с извозването на дървесина с големи камиони през пътната мрежа на квартала. Защото тежката техника уврежда пътната настилка, която е стара, не рехабилитирана и не пригодена да издържа на големи натоварвания. В следствие на движението на камионите, асфалта се руши всекидневно! Също така пътните платна на много части в квартала не отговарят на габаритите, нужни за придвижване на тежка техника и създават предпоставки за ПТП.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител