В процес 196 Приключени 2657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Липса на улично осветление

Начало
20.05.2024
ID:
3393

По цялата ул. Ст. Караджа няма никакво осветление.  Също така има наклонен стълб на съседна улица.

Статус:  В процес

Неработещо улично осветление

Начало
20.05.2024
ID:
3392

На 15.04.24 година подадох сигнал с Ваш Вх. н. 3302/15.04.24 за неработещо улично осветление пред къща, находяща се на ул. Бузлуджа 26. Доколкото ми е известно- отстраняването на проблема изисква 1 месец, който видно от настоящия сигнал е изтекъл. Моля, да получа отговор кога ще бъде отстранен проблема.

Статус:  В процес

Транспортна схема

Начало
20.05.2024
ID:
3391

Моля да бъде актуализирана транспортната схема и действащите разписания на автобусите до Пловдив и до всички села в Асеновградска община.

Статус:  В процес

Повреден бетонен капак на шахта

Начало
20.05.2024
ID:
3390

Опасни капаци на шахти в границите на парк с детска площадка. Има отвори в които може да пропадне дете или възрастен да счупи крак. Намират се на ул. Гоце Делчев срещу номер 17

Статус:  В процес

Тротоара прет магазин " Т Маркет"

Начало
17.05.2024
ID:
3385

Пред магазин " Т Маркет" става все по трудно преминаването по тротоара, заради хората които продават зеленчуци! Преди магазина от павилионите се минава трудно, защото почти не остана тротоар за пешеходците, сега и пред магазина едвам се разминават хората! Почти е невъзможно да минат майки с колички или хора в неравностойно положение на тези две места! Моля да се проучат нещата и да се направи място за пешеходците!

Статус:  В процес

Паркират на стената на язовира в кв. Долно Воден

Начало
17.05.2024
ID:
3384

Рибарите идват с колите си да ловят риба и паркират на стената на язовира. Имаше съществуващи табели сега като няма като им се направи забелешка, казват язовира да не е ваш. Когато вали свалят цялата кал на ул. Язовираска.

Статус:  В процес

НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО

Начало
11.05.2024
ID:
3377

До кмета на община Асеновград. Моля да бъде обърнато внимание за спешна проверка на място във връзка със незаконно строителство на ул.Крива 34 гр.Асеновград .Собственици на имота Васил и Живка. По въпроса са подавани и други сигнали от други съседи и имат заповед за бутане на строежа ,но без резултат и последващи действия от компетентните органи . Още колко години трябва да чакаме ? Собствениците поставиха покривна конструкция от ламарина , която излиза от рамките на тяхния имот и заема част от ул.Крива . И в момента имат намерения да я заградят с ограда , което намалява още повече от ширината на пътя и ния трябва да летим ли ? Нали имат заповед за бутане защо продължават да си правят каквото си искат ? МОЛЯ ЗА СПЕШНА ПРОВЕРКА

Статус:  В процес

пропална път

Начало
11.05.2024
ID:
3376

Здравейте пиша Ви за трети път за тоя пропаднал път, един път е отремонтирана некачествено по време на избори сега никой не се отзовава на място, след като е пропаднал пак. След всеки дъжд пропада повече не мога да си изкарвам колата от гаража за да ходя на работа, винаги се правят работи на половина и затова са потърпевши гражданите, а общината се хвали за напревена улица. БРАВО!

Статус:  В процес

Липсва мантинела

Начало
09.05.2024
ID:
3375

Здравейте, от доста време липсват две пана от мантинелата на моста на пазара ( посока от Автогарата към църквата Св. Атанас). Мястото е директно до стълбите, водещи към големия парк, и очевидно умишлено мантинелата там е била премахната, за да може граждани да пресичат неправомерно. Мостът е достатъчно тесен и видимостта за шофьорите доста ограничена- така пресичащи граждани са заплаха за себе си и околните. Ще е добре да се ремонтира, за да не се стигне до жертви. Благодаря.

Статус:  В процес

Паркиране на тротоар до разпределителни кутии овергаз

Начало
08.05.2024
ID:
3372

От известно време тротоарът между вх А и вх Б се изпозлва за паркинг от собственик на автомобил с рег.номер РВ 8555 НВ. Проблемът е, освен,че общинския тротоар не може да използва попредназначение и плочките се разбиват от гореописяният автомобил, той бива паркиран точно до разпределитените кутии на Овергаз. При изтичане на газ може да стане изключително голям проблем и да бъдат застрашени живущите и преминаващите граждани. Моля да вземете навременни мерки за предотвратяване на този риск.

Статус:  В процес