В процес 38 Приключени 1744

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Дупка на завой на главен път

Начало
16.05.2021
ID:
823

Дупката е много дълбока, точно на завоя

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Необезопасен участък

Начало
12.05.2021
ID:
818

Здравейте. Сигнализирам за необезопасен по никакъв начин участък от пътя - тротоара пред ресторант "Чинара", който е разкопан. Има дълбока дупка (ров) и никакви указващи табели, знаци, или сигнална лента, че на пътя има участък в ремонт. Моля, да бъдат взети мерки за обезопасяването му, предвид това, че може да се случи инцидент, особено в тъмната част на деня. Благодаря Ви!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Голяма дупка

Начало
02.04.2021
ID:
741

Здравейте! Искам да попитам кога ще бъде направена дупката която очевидно е доста голяма почети на целия път. Намира се на пътя които е зад блок 11. Няколко пъте е идвано да я гледат , обещават че ще я оправят и така вече няколко години, а дупката става все по- голяма. И когато се напълни с вода при всеки дъжд неможе да се минава. Също така искам да попитам защо никои от обшината не коси този змиятник с тези храсти,шипки и др. които се намират зад стената, като се има в предвид , че на този път играят деца. А змии и кърлежи в изобилие. Или ако това не е работа на общината кажете и ни даите разрешение ние сами да се справим с проблема. Приложени са снимки и по двата проблема. Благодаря предварително.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Паднала земна маса и камъни върху път

Начало
27.03.2021
ID:
728

Искам да подам сигнал, за свлечена земна маса и камъни по средата на пътното платно (става въпрос за обръщалото, което е преди пътят за манастира Св.Св. Кирил и Юлита, на края на улица Македония). Въпросната земна маса и камъни пречат за преминаването на автомобили, самото обръщало не може да се използва по предназначение. Също така, от цялата пръст струпана там, се вдига огромно количество прах, което вреди на живущите наоколо и на хората използващи трасето за разходки и спорт! Моля общината да вземе мерки и да изпрати хора и техника за почистване на въпросния участък!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсващ капак на шахта

Начало
05.03.2021
ID:
687

Липсва(явно е откраднат) капак на шахта на улица Оборище 101

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Дупка

Начало
11.01.2021
ID:
587

След над 2 години чакане, така ни ремонтираха дупката, която е близо до входната ни врата. Отделно пешеходците получават безплатна баня при дъжд.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасни дупки

Начало
07.01.2021
ID:
577

Целият път е в дълбоки дупки, които са предпоставка за птп и потрошени коли. В началото на зимата се запълниха няколко дупки, които след първият дъжд станаха още по дълбоки.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Не е останал път

Начало
23.12.2020
ID:
561

Само да ви кажа че днес едва се разминах с едно БМВ защото и той се опитваше да избяга от дупките които са точно на Завоя на 40-те Извора . Така по същество ако беше станало нещо не ми се мисли кой щеше да ми се обяснява защо по пътя има дупки и е станал инцидент . Така че взимайте мерки ,Първомайския път е най-зле от всякъде другаде ако минеш е по-добре . Стига ми рязахте лентички ами направете това което се изисква от вас затова сме ви сложили на тая работа все пак нали!?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

запълване на изровено пространство

Начало
08.12.2020
ID:
536

Преди няколко дни беше разпокан участък по улица Пере Тошев при свързването и с улица Александър Стамболийски точно до Спирката на градкси транспорт до бившия тютюнев комбинат - Монопола. Дупката, така да я наречем, не е добре запълнена и е предпоставка за вреди по автомобили и трудното излизане по главната улица. При дъжд и сняг пръстта ще слегне навътре и ще стане по дълбока самата дупка. Отделен е въпросът, че цялата улица Пере Тошев е в дупки и в постоянно накацали по тротоарите автомобили и трудно разминаване на автомобили по платното и невъзможността на преминаване на пешеходци по тротоара.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна улична дупка на ул."Княгина Евдокия" срещу №13

Начало
08.12.2020
ID:
535

Здравейте! От около месец на уличното платно на ул."Княгиня Евдокия" срещу номер 13 се появи опасна дупка, която се уселичава! Моля при извършване на ремонтни дейности на уличните платна да се вземе в предвид! Благодаря, Ви! :

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител