В процес 93 Приключени 2823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Кога ще приключи ремонта от страна на ВиК в с. Патриарх Евтимово

Начало
20.12.2022
ID:
2108

През месец април започна ремонт на отсечката Първомай-Асеновград, като в с. ПАТРИАРХ ЕВТИМОВО се налага и смяна на тръби от В и К. Към момента целия участък е асфалтиран, с изключение в самото село и причината е,че В и К не са приключили с поставянето на тръбите. По пътя се минава изключително трудно, има изкопи от двата края на главния път, които са необезопасени. Кога ще се завърши тази част от пътя и дали община Асеновград може да съдейства на жителите на с. Патриарх Евтимово като направи връзка с В и К?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кога ще бъде ремонтирана ул. Кочо Честименски

Начало
14.12.2022
ID:
2103

Бяхме внесли подписка с 67 подписа за цялостен ремонт на ул. Кочо Честименски и ул. Дунав. Двете улици са в трагично състояние. Тротоарите са пропаднали, плочките са 95% счупени. Асвалтовата настилка е в трагично състояние, принудихме се да бетонираме дупките със собствен и средства, за да не си трошом колите. Ние също плащаме данаци към общината. Ремонтират се улици, който не са в толкова лошо състояние.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

САНИРАНЕ НА ЕДНОФАМИЛНИ И МНОГОФАМИЛНИ КЪЩИ?

Начало
30.11.2022
ID:
2073

Отново искам да попитам за националната програма за енергийно обновяване на жилищните и нежилищните сгради (известна по-просто като саниране) е част от сектор енергетика в Националния план за възстановяване и развитие. За нея е отделен огромен ресурс - за жилищните сгради 1.2 млрд. лв.. Оперативната програма „РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНИТЕ 2021-2027 Г.“ дава ли възможност за саниране на еднофамилни и многофамилни къщи? От кога стартира тази програма и какви са изискванията за кандидатстване? Моля да ме информирате къде мога получа точна и коректна информация относно кандидатстване и участие в тази програма.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Преградена улица

Начало
09.11.2022
ID:
2023

След кръстовището на улица Булаир с улица Георги Данчов, Булаир става улица без изход. Същата е преградена по средата с три бетонни кашпи, като по този начин е ограничен дстъпът с автомобили до самият и край. Въпросът ми е законно ли е преградена улицата и ако е законно, на основание закона за достъп до обществена информация? Моля да ми бъде предоставена заповедта /решението/ с което е узаконено това.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обществена онлайн анкета / гласуване в сайта на община Асеновград

Начало
15.10.2022
ID:
1970

Здравейте , Искам да попитам община Асеновград дали има електронна или онлайн анкета / гласуване , където всички граждани можем да участваме в актуалните теми за Асеновград ? Има доста работещи граждани който искат да се включат в анкетите , но не могат да присъстват в обществените обсъждания организирани в работно време на общината. Може ли да се добави онлайн анкета/гласуване в официалния сайт на община Асеновград ?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Тротоарът около ОУ Христо Ботев

Начало
12.10.2022
ID:
1962

Здравейте, искам да попитам до кога е срокът за възстановяването на тротоарите около училището? В момента децата ни ходят по улиците между колите, защото тротоарите са неизполваеми. От "голямата" фирма Запрянов има 6 работника който с тези темпове няма да приключат до пролетта. Мисля че е редно да се задейства по голям ресурс и да се приключи ремонта максимално кратко преди да е станала някоя беля с децата ни!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Изхвърляне на стъкла след ремонт

Начало
11.10.2022
ID:
1961

Искам да попитам, къде в Асеновград или наоколо има депо/площадка/място за изхвърляне на стъкла от прозорец, негодни за употреба, след ремонт? Двете площадки в сайта https://www.asenovgrad.bg/bg/ploshtadki-za-otpadatsi , приемат само стоителни отпадъци, без стъкла(има малки правописни грешки в статията, корегирайте ги също моля). Където звъннах за приемане на метал и отпадъци, само стъклени бутилки се приемат. В тази Община мисля е редно да има място за такъв вид отпадъци, не мисля, че е редно да се начупват и пускат в зелените контейнери за стъкло, или да се скатават под общия буклук, съвет на голяма част от хората, с които се чух. Та искам да постъпя регламентирано и ще очаквам вашия отговор, който мисля ще даде и на много други хора, в моята ситуация решение.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

предизборни плакати, обяви от частни лица обяви от институции и други

Начало
09.10.2022
ID:
1952

здравейте как община асеновград упражнява контрол върху безразборното лепене на всякакви плакати обяви и тн въпросът ми е кой ще почисти какъв контрол се упражнява ще бъдат ли наказани виновниците кой ще поеме отговорност за тези действия визирам хората от общината всички виждат на какво е заприличал града по спирки и всякакви вертикални плоскости има начини за справяне с проблема явно няма воля

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Пак лжете

Начало
28.09.2022
ID:
1922

Улиците не са чистени, изпратил съм снимки на имеила от който получих отговора ви, понеже тук не могат да се качат снимки над определени MBs. В сигнала и потписката имахме и други въпроси, който останаха без отговор. Телевизия ли трябва да извика е за да вземете мерки!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ОКАСТРЯНЕ НА ДЪРВЕТА

Начало
28.09.2022
ID:
1921

Здравейте, в последният и пореден сигна (1542) ми бяхте отговорили, че окастрянето на дърветата пред адреса ни ще се случи през есенния сезон 2022. Въпросът ми е, кога се очаква процедурата да започне, тъй като есенния сезон е на прага вече?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител