В процес 51 Приключени 1714

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Бездомни кучета

Начало
19.04.2021
ID:
780

В района на улиците Кресна-Тракия-Илинден са се появили от една седмица три нови големи кучета, проявяващи агресия към хора, хора с домашни любимци, движещи се МПС.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Бездомни кучета

Начало
16.04.2021
ID:
777

Бих искал да подам сигнал за глутница бездомни кучета, която обитава района около училище "Св. св. Кирил и Методий" в град Асеновград (малко след електрическата подстанция в посока към квартал Горни воден).

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно куче в кв. Изток

Начало
07.04.2021
ID:
758

Тази вечер /07.04.21 г./ в 20,30 ч. отидох да забера 11-год. си дъщеря, от кв. Изток, ул.Гонда вода, бл 11. Чакайки пред блока детето, приближи жена, заобиколена от три бездомни кучета, като им говореше. Доближавайки до мен едното доста едро куче излая и докато се чудех как да се дръпна встрани, другото малко черно куче бързо ме заобиколи и захапа по крака и ако не беше жената, която вървеше до тях да го подгони, не зная какво по-страшно можеше да се случи. Междувременно детето ми излезе с приятелките си и майка им, от която разбрах, че вече е правена подписка до Общ.Асеновград за реагиране за това агресивно малко черно куче, то е било прибрано и днес отново върнато. Моля реагирайте, това куче е опасно и ако аз съм с немалка рана и сериозен стрес, то друг може да пострада сериозно!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Голямо агресивно куче скачащо по майки с колички и деца на колела

Начало
30.03.2021
ID:
734

Голямо бяло агресивно куче се засели на ул" Хан Аспарух" от месец на сам. С всеки изминал ден, то започва да става все по агресивно към хората преминаващи по улицата, като скача по майки с колички, деца с велосипеди и тротинетки, мотористи и дори автомобили! Не мисля, че в един град, близо до центъра е нормално подобно поведени на улично куче. Улицата е доста оживена в непосредствена близост до училище " Петко Каравелов" ( буквално на гърба му) и до МБАЛ "Асеновград". Въпрос на време е да стане някоя трагедия! Моля за бързи и адекватни мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Безстопанствени кучета

Начало
29.01.2021
ID:
621

Здравейте, След уловът на 14.01 липсват две некастрирани дотогава кучета. Районът е Баделема, извън жилищните блокове, до новите строежи. По закон кучетата се кастрират и се връщат на същото място, но тах вече 15ти ден ги няма. По- рано бях направила запитване колко колко време е възстановяването, отговорът беше около 2-3 дни, тоест отдавна трябва да са били пуснати. Бих искала да знам къде са? Две мъжки; едното бежево безпородно един Цвят, другото е кафяво, ловджийско. Опитах се да приложа снимки, но системата ми ги отхвърля. Благодаря предварително!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Бездомно АГРЕСИВНО куче

Начало
20.01.2021
ID:
605

Моля за незабавна реакция от вас! В градинките пред завод Асенова крепост АД, има куче, което е агресивно и скача на всички хора...без никаква причина! За повече информация попитайте охраната на завода.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улични кучета

Начало
08.01.2021
ID:
582

Много безстопаниствени кучета има около блок 102, кв. Запад, децата не могат да ходят на училище от страх, не само около 102блок има кучета и в другите блокове на кв.запад има!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нападната от куче

Начало
07.01.2021
ID:
578

На 23.12.2020 преди обяд вървях по тротоара между бензиностанция"Шел" и магазин " Лидл".Изведнъж от необитаемата сграда към мен се затича голямо и агресивно безстопанствено куче и бях нападната от него.Спасих се по чудо.Започнах да викам и да размахвам дамската си чанта към кучето и то както ме на падаше избяга.Нямаше хора по тротоара,само шофьорите от колите ме гледаха,дори забелязах,че някои направиха опит да спрат за да ми помогнат,но в това време за мой късмет кучето избяга. Сега се страхувам да вървя по този тротоар,макар, че пътят за дома ми минава от там.Не разполагам със снимков материал.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улов на безстопанствени кучета на територията на града.

Начало
07.01.2021
ID:
576

В района на фирма АСЕЛА АД Асеновград обикалят много безстопанствени кучета на глутница. Много агресивни и опасни за хората.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Във връзка с безопасността и спокойствието на населението

Начало
07.01.2021
ID:
574

Глутница от 6 и повече бездомни кучета притесняват населението на село Червен. Кметството на селото са уведомени устно. Моля да се предприемат законоустановени мерки .

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител