В процес 108 Приключени 2601

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Пътят между Асеновград и с.Козаново с нови дупки

Начало
28.10.2020
ID:
479

Бих искала да Ви, сигнализирам за нови дупки, които с времето ще стават все по-големи. През зимния сезон въпросният път често попада в зоната, където се събират мъгли сутрин и вечер, точно когато хората се движат за работа. Това, че няма и маркировка го прави още по-опасен да се шофира по него през зимата и вечер, когато е много слабо осветен. Моля, да се заемете с този проблем и да сигнализирате на Областно пътно управление Пловдив (ОПУ Пловдив) преди да е станало нещо сериозно. Предварително Ви, благодаря за съдействието и вярвам, че във ваше лице ще намеря подкрепа и разбиране.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Молба за помилване

Начало
15.10.2020
ID:
469

Уважаеми д-р Грудев, Снощи като се прибрах ,един комшия от блока ми връчи писмо, подписано от Вашия дълбоко уважаван от мен заместник Тамер Бейсимов. Първо ми стана драго. Викам си бре и мен някой ме уважава та чак го е и вписал в писмо. После ме втресе та чак не можах да спя. Вчера беше 14 а срока закован от в писмото- заповед 16.10.2020. Вярно изведено на 01. ма някъде съм проспал 13 дни. Вътре има и административно наказание, не е шега . Коленопреклонно Ви моля за прошка, не мога да спазя срока :по няколко причини: 1 Работя в Пловдив и в нашата фирма за безпричинно отсъствие пишат самоотлъчка. 2 В писмото не пише къде да отида и за загубения ден сигурно няма да ме чакат 200 лв./ надника ми приблизително/ при кучепреброителя. Заради ограничението продължението в фейса- За по

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Див орех в двор на къща, надвиснал над улицата и рушащ покрива на къщата

Начало
14.10.2020
ID:
468

Пиша с молба за разрешение за отсичането на 2 диви ореха, пораснали в двора на къщата ни, със знанието, че са защитени от закона. На снимките е видно, че короната им е опасно надвиснала над тротоара на улицата с много преминаващк пешеходци, а в същото време причиняват вреда на покрива, улуците и керемидите.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Спортна зала

Начало
09.10.2020
ID:
463

За пореден път след дъжд Спортна зала Асеновец се пропука и тече.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Зона Б5 спря работа, изкопаха запад блок 102, 103, 104, 105, 106

Начало
08.10.2020
ID:
460

Защо спря работата на кв.Запад зонаБ5, изкопаха всякаде, всичко в кал стана и си отидоха работниците, никой не работи от 5 дена, редно ли е най големия квартал с най много жители на Асеновград?? 21 век в кочина живеем! Срамота!! Ще сезирам всички органи даже и премиера!! Ако не вземите мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Заграден парк

Начало
05.10.2020
ID:
454

Заграден е парка с мрежа, за който имаше толкова много протести, преди 2 години, и на който общината върна статута?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал за кола която не е в движение съхранявана пред дома ми с години

Начало
05.10.2020
ID:
453

Здравейте, пиша за да подам сигнал за кола която не е в движение и се стопанисва пред дома ми с години. Регистрационен номер на колата - РВ 0789 СХ. Колата е на това място от повече от 2 години и молбите да я махнат от там към хората свързани с нея не дават резултат. Също искам да подам сигнал за недовършен и липсващ тротоар пред къщата ми и тази на съседите живеещи на ул. Захариа 93. Както се вижда от двете прикачени снимки общината е пропуснала да направи необходимото пред нашите домове. Къщите в съседство имат тротоар, но по необяснима за нас причина за нашите токъв липсва. Надявам се да приемете сигнала ми със съответните мерки за да се премахне колата, която не е в движение от местото и, а съсщо така да се направи необходимата тротоарна настилка където липсва.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Тесен тротоар с възможност за подобрения

Начало
26.09.2020
ID:
445

Здравейте! Поради повдигнатите плочки заради корените на дървото и техния тротоар е много трудно преминаването с детска количка. Отсрещния тротоар е изцяло завзет от масите на сладкарницата и е невъзможно да се мине и от там. Предлагам да се продължи лентата от две квадратни плочки до бордюра на пресечката на блока. Също може лекода се повдигне нивото на шестограмните плочки, за да се изравни с бордюра, който разделя квадрватните и шестограмните плочки. Така дори и да останат повдигнатите плочки покрай дървото, пак ще има достатъчно място за колички. Благодарим предварително!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Паркоместа бул. България

Начало
23.09.2020
ID:
432

Интересува ме защо Община Асеновград издава разрешение за строеж на жилищна сграда без необходимите паркоместа за живущите? Също така кога ще излезе решение за паркирането на бул. България за живущите там? Как ще бъде издадено паркомясто като самия път е републикански?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

отказ на обслужване

Начало
18.09.2020
ID:
427

Днес бях в отдел Адм обслужване да помоля за заверка УН или издаване на ново.Беше ми отказано и да съм отидела в населеното място където се водила майка ми-с Конуш.Една и съща община,връзка с ел. регистри ,Но началничката дори ми каза че не можели тук да ми издадат такова,нямали връзка с регистъра в село Конуш.... Попитах съгласно кой закон и член е това,да съм прочетяла в интернет.Сега отворих сайта на общината и няма такова изискване -може да се издаде от общината,а не населеното място където се е водила по адрес!Моля за ,разяснение на служителите и запознаване със закона ,за да не разкарвате напразно гражданите!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител