В процес 196 Приключени 2657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Незаконно премахване на ограда зараждащата общ имот

Начало
21.09.2023
ID:
2842

Лицето е премахнало без съгласието на всички живущи ограда зараждащата общия имот и е премахнал дръвче в общинска част. Моля за входящ номер. Желая лицето да си възстанови щетите за негова сметка.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Избягало дете

Начало
21.09.2023
ID:
2841

Здравейте, вчера от детската градина на дъщеря ми - ДГ"Зорница" на Кв. Запад гр. Асеновград е избягало детенце. То е на 6 години, момченце. Повече не знаем. Било е намерено живо и здраво.. Но... Как така дете излиза от детската градина... къде са учителките, лелките? Какъв контрол упражнява директора... А ако беше се случило най-лошото...???? Не ми се мисли! Дано не се покрие случая. Надявам се да се заемете с това обезпокоително за нас, родителите положение, и то в началото на учебната година за доброто на децата ни.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Разбит тротоар

Начало
20.09.2023
ID:
2840

Здравейте, в продължение на 2 месеца тротоарът, по който ежедневно минават десетки майка с колички, малки деца и пешеходци изглежда безобразно. Това се получи след поредната ВиК авария на тази улица. Пешеходната зона е невъзможно да бъде премината с детска количка или велосипед/тротинетка и майките преминават през пътното платно, което е предпоставка за възникване на инцидент. Моля за съдействие и решение на проблема.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ПОТРЕСАВАЩА МРЪСОТИЯ!!! РАЗВЪДНИК НА ЗАРАЗИ!!! НЕДУПОСТИМО през 2023-та в европейски град!!!

Начало
20.09.2023
ID:
2838

Моля НЕЗАБАВНО да се вземат мерки!!! Магазин Т Маркет изхвърлят своите боклуци в обществените контейнери, предназначени за граждани, при условие, че са ДЛЪЖНИ ДА ИМАТ БИЗНЕС КОНТЕЙНЕРИ ЗА ОТПАДЪЦИ!!! Тази смрад е от години и НИКОЙ, НИКОГА НЕ Я ПОЧИСТВА!!! Развалени храни, зеленчуци и подобни, ежедневно се изхвърлят в контейнерите до магазин Т Маркет, като първо ги препълват ежедневно и второ НЕ ПОЧИСТВАТ. Заради тези същите миризливи, смърдящи контейнери, поставени незаконно върху площ, предназначена да бъде тротоар, то пешеходците са длъжни да вървят по пътя на колите!!! Когато вали дъжд, цялата тази смрад се смесва с калта и положението е трагично! Ако не бъдат предприети действия, то след 1 месец ще бъде уведомен инспектората на РЗИ за проверка, както и БНТ , BTV и NOVA TV за ре

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Светофар

Начало
19.09.2023
ID:
2837

Светофара не работи натискаш бутона и не светка червено за колите и никой не спира срамота това са деца

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жалба

Начало
19.09.2023
ID:
2836

Моля за съдействие относно неподдържани дървета и храсти в съседен на моят имот двор. Съгласно Чл.52 от закона за собствеността, дърветата и храстите не отговарят на законоустановените разстояния от границата на имота ми. Не се поддържат от собственика и листата които падат се събират в улука ,което от своя страна води до запушването им. Вследствие на което, дъждовната вода не може да се оттече и протича в горния етаж на къщата. На лице има теч ,които се разпространява все повече и руши покривната конструкция. Има храсти на самата граница , които не се подрязват и влизат в имота ми. Има череша и смокиня , които също не отговарят на законовата разпоредба.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Тротоар ,който е за почистване от диворастящи растения

Начало
19.09.2023
ID:
2834

Тротоара по южната ограда на къщата на ул.Гоце делчев 63,поради това,че не е покрит с плочи периодично се изпълва с диворастящи растения,които в момента са над 2 метра.Между растенията се виждат и отпадъци.Растителността беше изкосена през пролетта,което очевидно не е достатъчно за поддържането на тротоара в добър вид.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Спешно почистване и облагородяване!!!

Начало
19.09.2023
ID:
2832

Местност "Тепавицата" е в окаяно състояние, затрупана с боклуци като сметище, счупени пейки. Каквото е останало от "детските катерушки" е твърде опасно и неизползваемо...чешмата не работи, то няма и за кого...обрасло и полу-непроходимо е пътчето за там. Моля за вземане на навременни мерки за облагородяване на прекрасния за отдих и разходки район!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконна постоена къща

Начало
18.09.2023
ID:
2831

Зад къщата на двора на ул. Славей 11 е построена без разрешение за строеж и одобрен проект, по-малка къща на един етаж. Напълно незаконно е свързана към електромер,водоподаване и канакизация, възможно е постройката да е опасна.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещ светофар

Начало
17.09.2023
ID:
2830

Светофара не работи от няколко дни,моля обърнете внимание!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител