В процес 192 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Птици

Начало
25.09.2023
ID:
2857

Здравейте пиша ви от Асеновград улица Пирин 23... тероризирани сме от силна миризма на птици които съседът ни от 2.ри етаж отглежда в таванските стаи.. притеснени сме от заразни болести моля да се вземат мерки.. с уважение

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Стълб улично осветление капак на връзките

Начало
24.09.2023
ID:
2856

Последен стълб вдясно посока изхода на града без капак, връзките стърчат. А на предпоследния капак е също за смяна фалшив

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Коте в беда

Начало
24.09.2023
ID:
2854

Мария Горанова, моя позната се обади да ме помоли да пусна сигнал, защото няма Интернет. Намерила е коте в безпомощно състояние на ул. Княгиня Евдокия в Асеновград. Тигрово, около 1 година. Не се вижда кръв, доколкото разбрах, ще го заведе в Заравет Асеновград, така или иначе е неработен ден за общината. Ако оцелее, утре можете да го намерите там, бул Христо Ботев 34 е адресът на клиниката.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Открита опасна дупка

Начало
23.09.2023
ID:
2853

Моля ,в най-кратък срок да се вземат мерки за затваряне на дупка ,която ВиК направиха заради ремонт ,но вече 1 месец стои,...има реална опасност да стане беля ,минава човекопоток от Баделема към ул ,,Конушка,, по една минава ивица ...Дълбока е ,ако падне дете в тъмното ....цял месец е така...засега няма инциденти...чакаме...

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасно изсъхнало дърво.

Начало
23.09.2023
ID:
2852

Опасно изсъхнало дърво което се намира в непосредствена близост до тротоара който е основна пешеходна зона за училище Никола Вапцаров.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

УНИЩОЖЕНИ ДЪРВЕТА

Начало
22.09.2023
ID:
2849

МОЖЕ ЛИ КОМПЕТЕНТНИТЕ ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ ДА ОСВЕДОМЯТ ГРАЖДАНИТЕ НА КОЕ МЯСТО ИНВЕСТИТОРЪТ, КОЙТО ОТСЕЧЕ МЕЖДУ 30 И 40 БРОЯ ЗДРАВИ ДЪРВЕТА - ЛИПА И АКАЦИЯ В ГРАДИНКАТА ДО ГАРАТА, ЗАСАДИ НОВИ ТАКИВА, КАКТО Е ПО ЗАКОН И КАКТО БЕШЕ ОБЕЩАНО ОТ РАЗРЕШИЛИТЕ СЕЧТА ? МОЛЯ ДА ОТГОВОРИТЕ И КОЙ СЛУЖИТЕЛ КОНТРОЛИРА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ЗАКОНА? БЛАГОДАРЯ

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Детска площадка в квартал “Жорж Махала”

Начало
21.09.2023
ID:
2848

Това е един от най-старите и големи квартали в града. Има една единствена детска площадка, която не прилича на нищо, плочките се клатят, вратата не се затваря, под вратата няма пътека или път, а дере и изпочупени плочки, няма адекватни съоражения, едната от двете люлки е счупена, а когато децата се покатерят по стълбите на пързалката, си удрят главите в един метален прът. Докога няма да има адекватно и отговарящо на всички изисквания място за игра на децата, а отново се отбива номера и ако той мине е положението?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Превозни средства по площад “Академик Николай Хайтов” и улица “Трети март”

Начало
21.09.2023
ID:
2847

Живея от 29 години в този град. През съзнателния си живот съм обиколила почни цяла Европа, както и много от големите и малки български градове. Никъде няма такова нещо като в нашия град- по главната улица и площада непрекъснато минават коли, магазините зареждат със стока на площада по всяко време на деня (не знам дали имат график изобщо), куриерски бусове спират отпред на площада по всяко време на деня, колела и електрически тротинетки профучават. Ако ще е така, направете една пешеходна пътека отпред и да се приключва, поне да знаем кога да минаваме оттам.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безхаберие на Община Асеновград към децата и подрастващите

Начало
21.09.2023
ID:
2846

Когато реших да отида със сина ми, който е на годинка и четири месеца, да поиграе, тича и рита топка на свобода и на място, където не минават коли- визирам стадион Шипка, намирам следната картинка- вратата на пистата и игрището на стадиона е заключена с катинар и зловещ надпис- “Забранено влизането на терените” Община Асеновград ФК Асеновец Въпросът ми е следния: Кой е поставил този надпис, знае ли Общината за него и на какво основание? Къде да закарам детето да тича на спокойствие и да го науча на любов към спорта?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разтревожени родители

Начало
21.09.2023
ID:
2845

Защо не поставяте изкуствени неравности по този стръмен и опасен път??? Хората се притесняват повече за колите си отколкото за живота на хората. Приканвам ваш представител да дойде на въпросната улица между седем и осем часа сутринта, да види за какво става въпрос? Този смешен знак с ограничение 30 км никой не го спазва, а след започване на учебната година по тази стръмна и тясна улица се стича поток от деца и в двете посоки!!! Ако недай Боже се случи инцидент, вие ще носите отговорност, заради вашето безхаберие и затова, че не сте взели нужните мерки за намаляне на скоростта. ЕТО СЕГА ВЕЧЕ ИМА И ПОДАДЕН СИГНАЛ, ЗА ДА НЕ СЕ ОПРАВДАВАТЕ, че не сте разбрали за проблема.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител