В процес 78 Приключени 2374

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасна ограда на детски стадион

Начало
18.06.2021
ID:
905

Ограта е толкова стара,че цялата се клати,дори и децата си играят със нея,което я прави супер опасна,въпрос на време да падне върху някой!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Площадка

Начало
15.06.2021
ID:
901

Зчупена пързалка. При спускане на дете се отлепва цялата горна час на пързалката. Въпрос навреме е да стане злополука

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

счупени люлки

Начало
13.06.2021
ID:
895

Едната люлка е напукана и вероятно скоро ще се счупи и от съображения за безопасност, родителите не я използват. (снимка 1 и 2) Другата люлка е с липсващи преден и заден вертикален стопер, който спира евентуално прихлъзване на детето и падане или заклещване в люлката (снимка 3 и 4) Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасен необезопасен кладенец кв.Запад

Начало
07.06.2021
ID:
878

Здравейте. Миналия ден решихме да посетим една от заградените площадки за кучета, намираща се на кв.Запад. По-малката, която се намира над бившето заведение Акрополис. Влязохме с децата и с ужас забелязахме отворен и необезопасен кладенец в средата на площадката. Освен, че някое куче, тичайки, може да скочи вътре, на тази площадка ходят деца, решили да позабавляват домашния си любимец. Съоръжението е изключително опасно! На второ място, вляво от входната врата към площадката има участък, в който оградното пано не стига до земята и по-малките кучета спокойно могат да излязат. Което обезсмисля използването на площадката, защото човек, пускайки кучето си свободно, не очаква да има дупка, от която то да излезе. Моля да проверите този кладенец и по възможност незабавно да се обезопаси. Благо

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Опасна детска площадка в с. Червен

Начало
04.06.2021
ID:
871

От известно време, детската площадка в с. Червен е в безобразно състояние. Стълбите за пързалката липсват, от там стърчат пирони. Има строшени седалки в детския пясъчник, декорацията над пясъчника всеки момент е възможно да падне, липсва пясък. От двете врати на площадката липсва заключващия механизъм. Липсват греди от оградата. Съображенията са опасни за децата. От името на всички родители, моля да се обърне нужното внимание.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Счупена люлка на детска площадка

Начало
27.05.2021
ID:
843

На детската площадка на ул.Цар Иван Асен II 82 е счупена люлката, както и вратата на оградата.Моля да се предприемат мерки

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасна детска площадка

Начало
26.05.2021
ID:
839

Гумените предпазители на пясъчника ги няма, но винтовете са останали. "Пърчовата" градинка на ул. "Цар Освободител".

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Детска площадка в окаяно състояние вече 1 година

Начало
25.05.2021
ID:
838

Вече повече от година детската площадка е в окаяно състояние. Всички съоръжения се рушат и стават опасни за децата. Има стърчащи пирони от пясъчника, двете врати на площадката са счупени, люлката и т.н. Децата, които идват тук, вече няма с какво да играят. Ние, родителите, силно се надяваме да бъде обърнато необходимото внимание на сигнала.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разбита настилка на детска площадка

Начало
16.05.2021
ID:
824

Голяма част от настилката от детската площадка е извадена и струпана на купчина в самата площадка. Пясъчникът е обрасъл с трева и се ползва за тоалетна на уличните животни.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Детска площадка кв.Запад

Начало
12.04.2021
ID:
763

На 25 декември подадох сигнал за повредена люлка на детска площадка. Отговорът на сигнала ми беше: "Уважаема г-жо Славчева, при сключване на договора за текуща поддръжка на детски площадки на територията на община Асеновград за 2021 г. ще бъде възложено изпълнението на необходимия ремонт." Днес 12 април люлката е в още по лошо състояние. Дали не е време да се сключи този договор?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител