В процес 51 Приключени 1714

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Ремонт на детски площадки

Начало
06.07.2021
ID:
949

Защо площадката на улица Тутракан 12 не се ремонтира, след като идваха два пъти да се описва, снима, при положение, че в кваетала има много деца. Площадката е голвма и може да се обособи и за малки и за големи деца.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Маркиране посоки на движение в кръгово кръстовище

Начало
20.05.2021
ID:
834

Мисля, че ще е добре да бъдат маркирани посоките на движение за всяка от лентите при влизане в кръговото движение. Недоразумения и предпоставки за ПТП стават особено при влизане откъм моста на пазара и излизане в посока БББ.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Ново улично осветление

Начало
08.05.2021
ID:
813

На улицата има стълб и тъй като е тъмно, желаем да ни бъде включена улична лампа. Молим за съдействие!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

За кошчета за фасове

Начало
07.04.2021
ID:
755

Около кошовете за боклук има много фасове, които чистачките изобщо не събират. Вероятно ще бъде по-чисто чисто, ако се монтират метални кошчета за фасове.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Подобряване безопастността на движение по улица Иван Вазов

Начало
21.03.2021
ID:
718

Здравейте, Улица Иван Вазов е свързващата пътна артерия на Индустриалната зорна на Асеновград с останалата част на града. Също така , успоредно на нея сме намират четирите улици, Атанас Маринов, Костадин Балтова, Сава Катрафилов и Кочо Честименски. Всички те, както и Иван Вазов оформят жилищен квартал. За наше щасти , жителите на този “квартал” се радваме на много деца, които играят по тези улици. Ако мога да се изразя така, квартала е много жив. В същото време ул. Иван Вазов е много натоварена откъм автомобилен трафик, най- вече свързан с пункта за изкупуване на вторични суровини и автосервиз. Автомобилите карат бързо, затова нашето предложение е да се поставят легнали полицаи и сигнално осветление , за да се намали скоростта, както и знаци за играещи деца!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незавършени ремонтни дейности

Начало
05.03.2021
ID:
690

Здравейте , преди около 3 седмици пред къщата ни имаше спукани ВиК тръби , съответно тръбите бяха ремонтирани , а тротоара оставен в безобразно състояние и така седи от тогава и по нищо не личи , че ще бъде възстановен до състоянието в което е бил преди “ ремонта “

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Табели на детските площадки

Начало
05.03.2021
ID:
685

Основният боклук, който се генерира на детските площадки, са фасове от цигари. Въпреки че е забранено пушенето там, съгласно ЗЗдр. Предлагам поставяне на изрични табели в този смисъл, за да се случва по-малко.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Защо да не напривим на канала байк парк за колела като на Пловдив

Начало
03.03.2021
ID:
683

Защо да не напривим байк парк в град Асеновград на гребната-(канала) Като на Пловдив байк парка същия ще е много добре за децата

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Почистване за не регламентирани сметища в с.Тополово община Асеновград

Начало
28.02.2021
ID:
679

в с.Тополово , община Асеновград има не регламентирани сметища .Сметищата се намират в деретата на селото , като в най – покъртително състояние е дерето в района на Лещето, голямо Тополово . От години всички кметове на с.Тополово знаят за проблема, но никой до момента не е взел мерки .Има тотална липса на контрол за отпадъците в с.Тополово . Ако кмета си е на място и си върши работата …. въпроса може да се реши , не е толкова сложно .Може да се почистят деретата - сметищата , може да се поставят огради по пътя , може да се залесят с допълнителни дървета , за да се ограничи достъпа на превозните средства , който карат боклуците и др…… Трябва контрол на строителните и битови отпадъци , както и парични санкции за всички нарушители.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Служителка

Начало
24.02.2021
ID:
670

Здравейте,пиша ви относно русата служителка ,която обслужва хората,които желаят да платят здравните си осигуровки.Не дава подробна информация,трудна е комуникацията с нея.Казва просто една сума,която се дължи,без да споменава-кое е главница,кое лихва,не предлага да се прави справка,добре,че съм наясно,за да си го поискам като опция.Мисля,че целта на служителите би трябвало да е в помощ на гражданите,а не да и вадим думите с ченгел от устата.Моля обърнете внимание!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител