В процес 79 Приключени 2382

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

КУЧЕТА

Начало
21.12.2022
ID:
2111

Здравейте , на ул.Княгиня Евдокия и околните улици , обикалят безстопанствени кучета. На 20,12,22г. едно от тази глутница ,е нападнало дъщеря ми. Тя е запазила спокойствие ,и с раницата си за училище е успяла да го прогони. Питам ,след като в същият раьон преди точно месец е подаден сигнал за същият проблем и вече е със статус ,,приключил,, ,как точно приключихте и разрешихте проблема??? Кучетата са агресивни и са си още там. Престанете да ни казвате как са кастрирани , не ни дреме. Искаме децата и ние спокойно да излизаме от вкъщи. Много моля вземете под внимание въпроса.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кастрирани бездомни кучета

Начало
25.11.2022
ID:
2066

Моля да осъществите последващ контрол над кастрирани улични кучета, които са връщани незашити и с кървящи рани след кастрация на улицата. Моля да обявите публично кои служители ще извършват този контрол. Благодаря. В случая става въпрос за 2 кучета, върнати в тежко състояние до Чинара, на гърба на църквата "Света Богородица - Успение" . Едното е мъжко - Златко, а другото е женско, Златко е лекувано от съседи, женското засега не позволява да го хванем, за да го лекуваме. Според граждани на Асеновград и на други места са върнати кастрирани кучета в подобно състояние. Надявам се на коректни действия, според закона и договора, който Общината е сключила с фирмите за кастриране на бездомни животни!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствено куче

Начало
24.11.2022
ID:
2063

Здравейте,на ул."Матей Преображенски" над новоизграждащата се детска градина ,до един от строежите има едно доста агресивно куче,което за пореден път ражда и при всяко минаване на хора тръгва срещу тях.Ако може да бъде хванато и поне кастрирано.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

безстопанствени кучета-болницата

Начало
23.11.2022
ID:
2062

Здравейте, в района на болницата и на паркинга на болницата има 3 , 4 безстопанствени кучета, които се хвърлят на минаващите и по колите. Обръщам се към вас ,с молба да се вземат мерки за отстраняването им, тъй като са опасни , както за преминаващите ежедневно хора и деца, така и редовно предизвикват предпоставки за ПТП на главният път! Благодаря Ви!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствени кучета нападат домашни животни в село Патриарх Евтимово

Начало
21.11.2022
ID:
2056

Здравейте, от известно време се наблюдава бум на безстопанствени кучета в село Патриарх Евтимово - след края на активния летен сезон много хора заминават и оставят кучетата си на произвола. Особено остър е проблема от скоро, тъй като гладните кучета започнаха да нападат домашни животни - има няколко семейства с изядени кокошки и други птици. Жени се страхуват да вървят по улицата, тъй като кучетата са големи на ръст и агресивни. Районът за който говоря е около стария магазин на Наркооп след парка, който в момента е празен, в посока Дълбок извор. Група граждани настояваме за спешни и незабавни мерки да бъдат уловени въпросните кучета, тъй като унищожават домашни птици. Случаите са ежедневни и намеса е необходима в неотложен порядък!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Огромен брой безстопанствени кучета

Начало
21.11.2022
ID:
2055

Здравейте! От известно време на ул."Княгиня Евдокия" около номерата 1 до 20 и в махалата се разхождат оргомно количесто безстопанствени кучета. Кучетата са около 20 на брой сред тях има и питбул. Лаят цяла вечер, а през деня се спускат към хора! Моля да вземете адекватни мерки! Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствени кучета

Начало
31.10.2022
ID:
1993

Здравейте!В района на Малкият Чинар, на ул.” 6-ти януари” има 2 безстопанстмени кучета, които се хвърлят на минаващите по главният път коли , а също й на други преминаващи хора със свои домашни любимци. Обръщам се към вас ,с молба да се вземат мерки за отстраняването им, тъй като са опасни , както за преминаващите ежедневно хора и деца, така и редовно предизвикват предпоставки за ПТП на главният път! Благодаря Ви!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Глутница агресивни кучета

Начало
18.10.2022
ID:
1976

Здравейте, в района на болницата срещаме проблем с все по нарастваща глутница от бездомни големи кучета, които шумят през нощта и стават все по- агресивни и териториални, вкл. и през деня. Спускат се на минувачи и пациенти на болницата. Напомням, че в съседство се намира ОУ Петко Каравелов, от което, и към което се движат деца. Към момента, ядрото на глутницата се състои от 4-5 едри кучета. Моля, помогнете с разрешение на проблема. Страх ни е за децата ни! Благодаря за отделеното време. Станислава Иванова

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствени кучета

Начало
04.10.2022
ID:
1943

Обръщам се с молба към отдел екология, За пореден път глутница кучета обикалят около квартала.Подадох толкова много сигнали за кучета,които са агресивни и опасни за хората!Тези които отиват на работа и училище длъжни ли са от страх да не ходят пеша? Моля за съдействие от общината дано този път се реагира на сигнала!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Бездомни кучета

Начало
04.10.2022
ID:
1938

Безстопанствени кучета пред общината!Кога най-накрая ще се реши този проблем? Кучетата са достатъчно големи да повалят възрастен човек. Забелязвал съм и да ползват пясъчниците по детските площатки и за тоалетна!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител