В процес 49 Приключени 1719

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Бездомни кучета

Начало
18.07.2021
ID:
997

Здравейте! Цялата махала сме подложени на голям тормоз от бездомни кучета. Около 4 големи и 3 малки са. Неможе да се спи от тях, а сме и с малки деца. Моля молбата ни да бъде удовлетворена.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Глутница бездомни кучета

Начало
06.07.2021
ID:
951

Моля да се вземат мерки срещу глутница улични кучета в района на бензиностанция Шел и денонощен магазин Суров отсреща. Глутницата е от над 10 кучета, които са агресивни и нападат коли и хора, особено в ранните сутрешни часове. Дъщеря ми днес е била преследвана от тях. Моля молбата ми да бъде удовлетворена.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни кучета

Начало
30.06.2021
ID:
932

Уведомяваме Ви, че на 28.06.2021г сутринта в непосредствена близост до ДГ „Надежда“ се появиха две изключително опасни кучета, които нападнаха и нахапаха няколко човека, единия от които е наш родител. Същото се е случило и предишната вечер. Издирихме собственика на кучетата-господин Хасан Мулла Юмер собственик, на шивашки цех в бившето РП на ул. „Ал. Стамболийски“ №85 , бившия ресторант „Орфей“. Същият е прибрал кучетата си, но няма гаранция, че няма пак да бъдат пуснати по улиците, с което да бъдат застрашени децата ни или други случайни минувачи. Моля , да бъде направеното необходимото собственика да не допуска това да се повтаря и да пострадат още хора.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

БЕЗСТОПАНСТВЕНИ КУЧЕТА НА ЖП ГАРА АСЕНОВГРАД

Начало
23.06.2021
ID:
916

Моля да се вземат мерки във връзка с безстопанствените кучета около ЖП гарата и автогарата в Асеновград. Не знам дали кучетата са маркирани, но това няма никакво значение при положение, че постоянно притесняват децата, учещи и пътуващи до Пловдив.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Новите табелки в централния парк (Забранено разхождане на кучета)

Начало
12.05.2021
ID:
817

Здравейте, от 12.05.2021 в централния парк има нови табели забраняващи разходки с кучета (по изображението се разбира, че и на кашика не може) Аз съм стопанин на куче, което е ципирано, вакцинирано, обезпаразитено и т.н. Няма нужда да се споменава, че и данъци се плащат. Въпросът ми е следният, ако не мога да си разхождам кучето в парка, къде има специални за целта кучешки площадки и обезпаразитени места за социализация на кучето, тренировки и т.п.(живея на адрес ул. площад България 2) Има стотици регистрирани кучета и редно е да им се осигурят условия. Големи фирми като "Purina" "Pedigree" с удоволствие ще ви изградят кучешки площадки, само им осигурете място. Моля да не приемате връждебно моето запитване. Объркан съм след видяното днес. Желая Ви успех и търпение.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разхвърляна отрова!

Начало
05.05.2021
ID:
807

Здравейте от няколко дни в социалната мрежа фейс буй се пускат постове за разхвърляна отрова в различни квартали из града. В кв. Запад, кв. Изток , на улица Спортист , около детската градина там има най много натровени животни. Моля да се вземат необходимите мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Агресивно безстопанствено куче на ул. Хан Аспарух (до бившия хлебозавод)

Начало
03.05.2021
ID:
803

Здравейте, пиша Ви относно агресивно безстопанствено куче, което обикаля целият град, но главно пребивава на ул. Хан Аспарух 22. Кучето е адски агресивно и голямо! Скача на всичко на колела (коли, колелета, мотори, и понякога на МАЙКИ С КОЛИЧКИ). Вече и други хора са подавали сигнал за въпросното куче, а ефекта е НУЛЕВ, никой не е дошъл да го прибере! Трябва ли да се стигне до инцидент за да се предприемат мерки? Моля да се отнесете сериозно към въпросният проблем и да бъдат взети мерки! Кучето е на въпросният адрес през по-голямата част от дена, но главно от сутрин до обяд! Около въпросното куче обикалят още 2-3 безстопанствени такива. На снимките които направих може ясно да видите въпросното куче как напада минаващи автомобили в случая. Очакваме действия в най-кратки ср

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Агресивно куче

Начало
28.04.2021
ID:
795

Подавам жалба за втори път за това опасно куче! Предишният сигнал беше №734. Бях уведомена, че на 27.04.2021г. ще бъде проведена акция за улавяне на безстопанствени кучета, но уви резултат никакъв. Агресивното бяло куче от миналия сигнал се разхожда по целия квартал, сутрин стои до двор, от който редовно е хранено от възрастен господин на ул" Хан Аспарух" №22. Опитах се да разговарям с въпросният господин, но не получих никакво съдействие от негова страна, даже не благоволява да коментира проблема и продължава да събира бездомни кучета и да ги храни. Като майка на новородено съм притеснена за сигурността не само на мен, но и на детето ми, понеже кучето скача на всичко, което е на колела, минаващо в близост до въпросния адрес. Моля за адекватни мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Безстопанствени кучета

Начало
26.04.2021
ID:
792

Изоставено и агресивно куче.Хвърля се на камиони

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни кучета налитат на деца! Не са вързани!

Начало
23.04.2021
ID:
788

Здравейте, има две кучета който налитат на децата. Блока е пълен с деца и децата се страхуват, ще стане беля. Кучетата са собственост на къщата която се намира на паркинга пред блока(жк.Запад, блок 102)стопанина не ги вързва, въпреки предупреждението за това. Едното куче е бяло казва се Рита другото е черно, и двете са опасни за живота и здравето на децата! Децата са уплашини много. Моля да съдействате възможно най бързо до като няме ухапано дете!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител