В процес 93 Приключени 2823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Нерегуларно поставени метални гаражи и беседка

Начало
14.04.2021
ID:
771

Относно поставени гаражи и дървена беседка на мястото на пътя намиращ се в кв. Баделема до блок 11 вх.В и 12 вх.В Към момента пътя, който се използва за преминаване минава през ЧУЖД ЧАСТЕН парцел, заради изброените поставени незаконно постройки. В частният парцел вече започва строителство и нормално собственика си загражда мястото, което е негово право. И в тази ситуация, живущите в новия квартал зад блоковете на кв. Баделема няма да имат достъп до домовете си, защото няма улица за преминаване. Ние живущите в квартала Ви молим да предприемете необходимите мерки и действия в най-кратък срок за премахване на незаконните постройки. По този начин ще осигурите и направите на жителите на квартала улица за придвижване, както би следвало да бъде по градоустройствен план. Благододаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Незаконно изграждане на тоалетна

Начало
11.01.2021
ID:
589

През декември 2020 г. Козметичното студио на посоченият адрес изгради тоалетно помещение на не позволено място, като за целта пробиха дупка в общите части на избените помещения на блока.След месец ремонтите продължиха. С днешна дата в студиото се извършват ремонти които нарушават общественият ред. Не се спазват определените часове за вдигане на шум.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Незаконна скоба за паркиране

Начало
04.01.2021
ID:
568

Здравейте , Пиша Ви отново относно сигнала за скобата пред бл. Възход ул.Лозница №2 , която въпросния господин с автомобил TOYOTA RAV4 / PB4174KX /, не само че не я е премахнал , но и твърди че си е платил за поставянето и продължава да я използува. Надявам се че този път ще я демонтирате или и ние да си поставим по една скоба .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал 499

Начало
30.12.2020
ID:
566

Моля обърнете внимание на сигнал номер 499. Човекът от блока продължава да руши новопостроеният тротоар кърти копа маха плочки мести знаци и си прави парко място за неговите автомобили. Моля човек от общината да вземе мерки. Изнася плочките и циментира не негова собственост.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

присвояване на обществена собственост

Начало
26.12.2020
ID:
564

Костадин Ацалов е присвоил стълбищата към гаражите на блок Орфей от 20 години без наказано ги ползва като склад за негова лична облага без съгласието на живущите в Блока! ул."Ал.Стамболийски"№2

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Жалба

Начало
09.12.2020
ID:
538

Уважаеми г-н Кмете, Не веднъж сме Ви сигнализирали, за незаконните постройки на г-н Стефан Шенков, за които са се водели дела на три инстанции и са спечелени в наша полза.Същият отряза тръбите за вода и ние вече 6 години не можем да ползваме имота си въпреки че, също имаме спечелено дело на три инстанции, плащаме редовно данъците си. От няколко години същият човек и съпругата му Ани Шенкова ползват климатици, на които не са поставили тавичка и по този начин се руши мазилката на къщата.Подложени сме на непрекъснат тормоз , клевети и неоснователни жалби към различни институции, включително и към вас от сем. Шенкови.Нееднократно и ваши служители са идвали на проверки и са запознати със случващото се.Всички документи и спечелени дела са предоставени на вашите служители при проверките.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Поставяне на голяма антена

Начало
04.12.2020
ID:
528

Днес започна изграждането на голяма антена, на покривът на електрйапаратурният завод в Асеновград. Мола да извършите проверка дали е законна, на кого е, вредна ли е

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконно строителство до оградата

Начало
02.12.2020
ID:
525

Уважаеми общински служители, пиша за да подам сигнал за започнат изкопни работи за строеж от страна на съседите живеещи на улица Родина номер 10, който е на самата граница с моя двор. Неколкократните ми опити да получа информация какво ще се строи не дадоха резултат. Не получих точен отговор за намеренията им. Напротив - създадоха напрежение и обмяна на остри реплики. Моля да проверите има ли разрешение за строеж на самата граница между двата имота за което нито съм уведомена, нито съм дала съгласието си. Благодаря ви предварително!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконни строежи

Начало
30.06.2020
ID:
271

Г-н Христо Грудев,имам подадена жалба в Община Асеновград с входящ номер 94.Р.30 от дата 30.01.2020г. ,на която нямам отговор.Уведомявам Ви ,че ваши служители прикриват незаконните действия на Стефан Топуров на ул. "Юговска " 17 и ул."Странджа "12.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Незаконна постройка

Начало
11.03.2020
ID:
88

Искам да попитам, лятната градина на сладкарница Нико, построена в предблоковото пространство дали е законна? Сладкарницата се намира на бул българия 33 в непосредствена близост до светофара, като за посещаването й клиентите спират на улицата, като с това се затруднява изключитено преминаването от там.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител