В процес 122 Приключени 2215

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Жалба във връзка със състоянието на улица Горноводенско шосе

Начало
29.04.2020
ID:
166

Искам да подам жалба във връзка със състоянието на улица Горноводенско шосе. Целият главен път на квартала е в ужаснто състояние. Има двадесет вида асфалт върху него, под формата на най-различни кръпки. Пътят не е цялостно ремонтиран от 1970 година насам.Има пропаднали шахти, дупки и големи неравности. Гражданите каращи всекидневно по него разбиват автомобилите си. Не знам да има друг квартал в гр.Асеновград с толкова разбита главна улица, нуждаеща се от цялостно реновиране, а не кръпки!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Увреждане на ул. Гергана кв. Горни Воден

Начало
08.04.2020
ID:
136

Поради извозване на дървен материал от тежко натоварени камиони по ул. Гергана, свързваща кв. Горни Воден през вилна зона Сингел към с. Руен, посоченият черен път е оставен в много лошо състояние - на няколко места е изровена наличната каменна настилка, на 2 места са се образували 30-40см-рови коловози, трудно проходими за всякакви автомобили. Моля да се възстанови пътя или поне да се достави материал - напр. натрошен камък в достатъчно количество, ще помогнем с работата, ако се наложи.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Пропадане на пътната настилка на ул "Странджа"

Начало
08.04.2020
ID:
132

Уважаеми господин кмете д-р Грудев, след многократно сигнализиране за проблем на пътното платно и никакви взети адекватни мерки за отстраняване им, част от улица "Странджа" пропадна. Моля ви, незабавно вземете под внимание случая и предприемете действия. Надявам се молбата ми бъде разгледана в най-кратък срок. Благодаря за отделеното време.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител