В процес 148 Приключени 2632

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Шахта на улица рожен

Начало
22.09.2022
ID:
1906

Шахта издаваща шум денонощно от преминаващите автомобили

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна улица без тротоар

Начало
14.09.2022
ID:
1885

Защо ни излъгахте? Г-н Бебев пред БНТ коментира, че пътен знак няма да реши проблема, защото НЯМА КОЙ ДА СЛЕДИ, НЯМА ПОЛИЦАИ ТУК! И обеща неравности по пътя. Днес получих отговор от Вас, че няма да има неравности, защото нямало сигнали. Това е невярна информация! Лично аз съм звъняла на 112 и на дежурен кат и посавала сигнали многократно. Ще ви бъде представена разпечатка от телефона кой ден и в колко часа. Очакваме комисия по транспорта да си свърши работата, да заповяда на место да види терена и да постави неравности. Междувременно отнасяме проблема заедно с кореспонденция и публикации в медиите до Областна администрация. Свършите си работата! Мен лично щеше да ме блъсне кола! Какво чакате? До убият човек ли? Кръвта по асфалта безопасно движение ли значи?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

НЕИЗПЪЛНЕН ангажимент от страна на Община Асеновград

Начало
12.09.2022
ID:
1881

Във връзка с опасна улица пред жилищни сгради БЕЗ тротоар и с развиване на висока скорост след асфалтиране бе излъчено цяло предаване по БНТ, в което участваше г-н Бебев от страна на Общината и поет ангажимент до КРАЯ НА АВГУСТ!!! да бъдат поставени съоръжения върху асфалта за ограничаване на скоростта. Любезно ви информирам, че ако не сте забелязали, краят на август отдавна отмина. ДОКОГА ще излизам от блока си с риск за живота и ще ви чакам да си свършите работата?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасност до пътя - изсъхнала топола

Начало
31.08.2022
ID:
1856

Зад Чешмата към параклиса "Св. св. Кузма и Дамян" към Горни воден, по пътя вляво - пресечка със знак- забранено влизането на МПС, стърчи изсъхнала топола, която при една буря ще падне на пътя и поради липсата на видимост от завоя, възможно е да предизвика ПТП.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Рушаща се фасада на сградата

Начало
21.08.2022
ID:
1828

След многобройни сигнали до Вас,и след многобройни изявления на най- различни кметове, и постоянни конкурси за реставрирани на първо класно училище в Асеновград, фасадата му започна да се руши. В следствие на обилните дъждове през изминалото денонощие ,започна да пада част от мазилката както и на покривната конструкция .Създава се опасност за преминаващите по тротоара! Моля Ви обърнете внимание преди да е пострадал някой! И нека вече започнем да уважаваме културното наследство с което бихме могли да се гордеем. Благодаря. С уважение Екатерина Беждремова.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Oпасни ограждения

Начало
10.08.2022
ID:
1807

Изпращам снимков материал по сигнал №1806.Има доста събрани материали от живущите как различни автомобили си отключват и си паркират там.Явно това е била целта на ограждението което е искано..... Моля да се направи проверка и да се премахнат тези ограждения и ги заменете с нещо по безопасно за децата който живеят в блока.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасно ограждение

Начало
10.08.2022
ID:
1806

Уважаеми,редно ли е след разрешение от ....за този имот да се монтира такова опасно заграждение "ръждясали тръби и опънати вериги" на височина дете да се нарани,и то доста зле при не внимание. След сигнал към вас от г-жа... на ДОМ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА, че живущите пречат на ползването на гаражите,никога на никого не се е пречило , дори на линейката.Повечето живущи си имат собствени гаражи.След оплакване към вас че се пречи, забелязваме как някой хора се сдобиха с ключове и използват мястото за паркинг.Това ли имахте или имаше за цел,има деца който си играят пред блока,моля да бъдат премахнати тези бутафорни заграждения и да се сложат бариери или врати,който са безопасни за децата,като не искате да се използва,ще се сезира отговорния орган за проверка на казуса.Има снимки на различни коли

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разбита шахта

Начало
07.08.2022
ID:
1803

Здравейте,подадох сигнал за тази шахта преди около 10 дни. Никаква реакция. Даже полу че их имейл че всичко е отстранено. Е факт , не е .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасен тротоар по улица Иван Вазов

Начало
01.08.2022
ID:
1783

След изкопни действия извършени от завод Асенова крепост по тротоара на улица Иван Вазов е оставена необезопасена дупка пълна с вода на самия тротоар, която възпрепятства ползването на тротоара и може да доведе до сериозен инцидент с преминаващ пешеходец. Моля спешно да бъдат взети необходимите мерки за обезопасяване на тротоара и възстановяването му в първоначалния вид.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отворена шахта

Начало
28.07.2022
ID:
1774

Здравейте, ще съм кратък. В квартал Запад срещу заведение Елит има разбира шахта. Не веднъж стават бели и всяка следваща по опасна. Моля да вземете отношение после да не навеждаме глави що така стана що онака.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител