В процес 78 Приключени 2374

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Открити кабели

Начало
12.07.2022
ID:
1731

Отворено табло на стълб за осветление пред общината, бившия офис на "Овъргаз". Особенно е опасно за малки деца, защото е на тяхната височина. Моля реагирайте бързо!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Паднали стълби

Начало
08.07.2022
ID:
1723

Стълбите от улицата към Търговска Банка Д, както и към следващите търговски обекти са изкъртени и паднали, предпоставка някой да пострада.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно дърво

Начало
03.07.2022
ID:
1707

Пред входа има изсъхнала бреза.Клоните й са над тротоара и пътеката към входа на блока.Това създава опасност за преминаващите граждани.Също така до дървото в градинката има шахта за обратна вода която може да бъде разрушена при падане на дървото.Моля при ваши действия по възможност да пазите обособената от живущите във входа ГРАДИНКА.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

опасен кабел

Начало
30.05.2022
ID:
1637

кабел на уличното платно опасен

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Замърсяващо Съоръжение

Начало
26.05.2022
ID:
1630

Уважаеми, моля за разглеждане на случая и адекватни мерки , имаме закупен имот до въпросния адрес(ресторанта).Като снимков материал съм изпратил всекидневно на какво се наглеждаме и усещаме като миризма, комина на ресторанта работи непрестанно от сутрин до късно през ноща, разбирам че трябва да работи но и хората който живеят на адреса трябва да дишат нормален въздух.няма как да си отворим прозорец или да се излезне на терасата защото миризмата и пушека от пърженето и готвенето е страшно.Комина се намира на около 5 метра от терасата ни.Разговаряхме с собственика да изведе комина на достатъчно разстояние да не се усеща, но така обещано остана месеци,нищо не е предприето.Моля за съдействие,опитахме по културен начин явно не става,нямаме против работата им просто да го преместят.Благодарим

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обрасъл тротоар на улица Иван Вазов

Начало
19.05.2022
ID:
1612

Тротоарите по улица Иван Вазов в района на Завод Асенова Крепост са обрасли с треви и храсти, които възпрепятстват преминаването по тях. Същите са в много лошо състояние, плочките са криви, изкъртени и е трудно да се ходи по тях, има предпоставка за контузии, което принуждава живущите в района да ходят по пътното платно, а движението по ул. Иван Вазов е силно натоварено. По същите тротоари е невъзможно преминаването на детска или инвалидна количка. Тези тротоари имат спешна нужда от косене и ремонт на настилката!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни заграждения на тревни площи

Начало
15.05.2022
ID:
1602

Тревните площи пред този адрес 3-4 на брой, са заградени с много ниски опънати бодливи ръждясали телове. Това е адски опасно за всеки който преминава в близост до тревните площи, защото са на нивото малко над глезена на възрастен човек и трудно се забелязват. Представете си тичащи и играещи деца как биха могли да пострадат от тези опасни телове! Моля да се намесите и да бъдат отстранени преди някой да пострада!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разкопани ул. Васил Левски и ул. Иларион Макриополски

Начало
14.04.2022
ID:
1560

След напречно разкопаване за свързане на новострояща сграда на ул. Васил Левски, бившият парк на ЖП Гарата, срещу ресторант “Рома”, изкопите останаха запълнени с едър чакъл, който се е пръснал из цялата улица, колите разнасян чакъла и камъните изхвърчат по пешеходците. Отделно изкопите са толкова зле запълнени, че е изключително трудно да се премине през тях. Всичко това е предпоставка за инциденти. Същото е положението на ул. Иларион Макриополски , срещу входа на “Автогарата” има отново напречен изкоп , който не е запълнен и затруднява движението и е предпоставка спукани гуми и ПТП. И двете места се нуждаят от спешно асфалтиране!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Тераса, която се руши и застрашава минувачите на ул. Атанас Свещаров, номер 3

Начало
13.04.2022
ID:
1553

Мазилката на терасата на ъгловата къща на ул. Атанас Свещаров се руши, парчетата падат върху главите на минувачите.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

дървета на неподходящи места

Начало
15.03.2022
ID:
1499

Моля, да ми посочите как да премина с детскта количка от тези места

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител