В процес 194 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

.... след ремонта на Ул."Странджа"

Начало
10.08.2021
ID:
1056

Здравейте! Адмирации за добре свършената работа, относно укрепването и ремонта на ул."Странджа". НО на един въпрос, обаче, не намирам отговор. След приключването на втория етап от строително-монтажните работи, кой и колко време е нужно да се почистят/преместят/извозят строителните материали, които фирмата-изпълнител остави след себе си. Става въпрос за големи купища от баластра/фракция, и фин пясък, които са стоварени непосредствено пред дома ми, и през които се налага всеки ден да минаваме като през препятствия, за да се приберем. А именно пред къщата на ул."Богомилска"23 и 21, там, където свършва ул."Странджа", там, където се позиционираха всички материали и машини, с които се работеше.Повече от десет дни обаче вече не се работи, но не се и почиства. Моля, вземете мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

сигнал

Начало
08.08.2021
ID:
1052

Може ли да проверите защо не работи капковото напояване на ул."Стоян Джансъзов" или по-точно Зона 5 в кв."Запад"?Толкова хубаво беше направено и сега всичко съхне.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасно куче

Начало
07.08.2021
ID:
1051

В къща на улица Бузлуджа 2 живее видимо агресивно куче, което се разходжа на ръба на къщата и лае агресивно по минувачите долу на улицата. Кучето не е вързано, оградата не е обезопасена, стопанинът разчита на факта че кучето няма да скочи от 2 метра ограда на двор. Проблемът е че кучето ходи по ръба може и без да иска да падне и тогава не знам как би реагирало, налага ни се да избягваме улицата от страх.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Пешеходците са в опасност

Начало
04.08.2021
ID:
1045

Предложението ми е да се поставят камери по бул. България и да се осъществява контрол на скоростта на движение. Както и да се постави нависоко мигащи светлини , които предупреждават шофьорите за пешеходна пътека в района на бензиностанция ШЕЛ. Това са едни от най- опасните места за пресичане на пешеходци.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Паркиране

Начало
04.08.2021
ID:
1041

Моля, общинската администрация да даде разяснение как ще се реши проблема на всички живеещи на ул. Трети март №34, които не могат да паркират на заплатеното от тях място чрез годишен абонамент!!! Местата са заети от автомобили без нужните за целта пропуски или такса за използване на паркинг!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

ул. Изложение

Начало
04.08.2021
ID:
1040

Паркингът на ул. Изложение е препълнен всеки ден още от 9:00ч. . Автомобили без нужните пропуск или касова бележка за заплатен паркинг са навсякъде като така заемат местата на заплатилите годишни абонаменти за паркиране по местоживеене. Коли влизат от забранената посока и така избягват заплащането на такса за вход. Паркингът на "Москва" е пълен с излезли от употреба автомобили , който по всяка вероятност са на общинска администрация. Моля Община Асеновград да се сезира и да вземе отношение по този въпрос, защото не е нормално 8 години да заплащаш годишен абонамент за паркиране по местоживеене и да няма къде да паркираш!!! Прилагам снимки на автомобили без пропуск или касова бележка!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Работно време КАТ

Начало
03.08.2021
ID:
1037

Здравейте, искам да попитам кой определя работното време на КАТ Асеновград за връчване на постановления на глоби. Как може да е единствено от 15:30 до 17:30. В най- голямата жега. Вчера конкретно беше 40+ градуса и имаше пенсионери на опашката. Защо трябва да се редим в жегите. Нека направят прием и сутрин от около 8:30 до 11 примерно.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Силно скърцащи люлки

Начало
30.07.2021
ID:
1030

Съоръженията на детската площадка пред храм “Св. Архангел Михаил’’ се нуждаят от поддръжка. Когато деца се люлеят или използват фитнес уредите, постоянно се чуват силно неприятни и скърцащи звуци дори и при затворени прозорци! Цитирам подадена от общината информация за предстоящите ремонти: “в Квартал "Изток" - до църква "Свети Архангел Михаил“ - старт на ремонта от 15.07.21 г.”

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Всички дръвчета изсъхнаха за 1 месец, ЗОНА Б5 Ж.К Запад бл.102

Начало
26.07.2021
ID:
1017

Дървчетата който бяха заседени преди 2-3 месеца за озеленяване в жк.ЗАПАД Бл.102, зона Б5 сега са вече са ИЗЪХНАЛИ, всички фирми работят по една и съща схема, до като усвоят парите. Как не ги е срам, защото има толкова деца и живуващи, то и маркировката на пътя избледня карат като луди, децата едвам пресичат, молим и един легнал полицай да се сложи както си беше, никой не мисли за бъдещето на България!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нефункционираща шахта

Начало
20.07.2021
ID:
1012

Липсват решетките на шахтата,която е пълна с кал и камъни и не поема дъждовната вода( за което е предназначена)

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител